Ai, ai, ai. Draugi ir liela vērtība un dzimumam nav nozīmes. Nav, protams, labi, ka viņš pavada visas sestdienas ar savu labāko draudzeni, bet Tu taču pati saki, ka šīs ir pirmās problēmas - tātad kopā neesat vairak kā trīs/četri mēneši. Sačakarēs viņš attiecības ar draudzeni, Jūs izšķirsieties un ko tad? Nevajag uzstādīt savus noteikumus, vajag izrunāties. Varbū, iepazīties ar šo meiteni. Tāda attieksme liecina par greizsirdību un zemu pašvērtējumu.
Ieteikums likt viņam izvēlēties ir muļķīgs. Var likt izvēlēties starp atkarībām un sevi, bet nevis nostādīt puisi fakta priekšā, ka tagad esi Tu un visa viņa līdzšinējā dzīve - ar visām pie ta piederošajām emocionālām pagātnes saitēm ir bezvērtīga.
Nepatīk man šādas meitenes, jo tas noveda līdz kraham manas attiecības ar labāko draugu, kuras ilga no trīs gadu vecuma. Parādījās viņam draudzene - kopīgi plānojām viņu randiņus, ieteicu daudz dažādas lietas, nereti sākumā, kad puisim gāja švaki, devu naudu, lai viņš var īštenot visas ideja (nepastāveja mūsu starpā tāds aizdošanas princips) un daudzas cirtas lietas. Plānojām, kā nākotnē mūsu ģimenes būs tuvas, bērni (ja tādi būs) ies vienā skolā... Bet šī meitene, dari ko gribi, negribēja ar mani iepazīties. UZstāīja savus ultimātus, kas noveda pie tā, ka draugs sēdēja ar mani un karājās ārā pa logu, meloja par atrašanās vietu... Es tā nevarēju. Kontaktu sarāvām. IElūzu uz savām kāzām, bet meitene neļāva nākt - tad arī pateicu, ka es saprotu un nevēlos scēnas tad vai pēc tam; ne viņš ir bijis raudzībās, jo es nevēlos kultivēt naidu starp viņiem... Skumji, ka ir šādas meitenes, kuras izdomā visādas pasakas savā galvā par kaut kādiem romāniem, atvilšanām un visu citu. Izbīdot un šķirot svarīgus cilvēkus. Kādēļ tikai sieviete drīkst nākt līdzi ar sacu bagāžu? Saviem draugiem un ģimenēm?