Man ir 11 menesus vecs suns, kurs ir loooti jauks un draudzigs, bet vinam ka jau kucenam ir baigaaka energija, leka apkart ka kalna kaza, kepas ari vinam smagnejas. Kad ienaks gimene bernins es pat nezinu ka bus, zinu, ka suns vinam neko neizdaris, vienigi vins var trakot un varbut netisam bebiti savainot, jo pat tagad vins nak speleties un ka liek kepas virsu man uz vedera - nu taa saap. Otrs - man liekas, ka suns no maza neatkapsies, jo musejais ir ediena vergs, var sedet pie mutes 10 minutes un ostit tavu elpu pec siermaizes, tps man liekas, ka vins laizis siiko, jo vins smarzos pec piena.
Bus gruti, bet suns jau loti gudrs, visu saprot, tapec domajams, ka atri iemacisies, ka bebits ir bebits un galu gala suns ari nomierinasies, jo paliks vecaks.
Man vispar ieteica, kad majas atnes mazo, tad nopirkt sunim kaulu vai kkadu nashki un pateikt, tas ir mazs bernins, vins tev atnesa davanu un tev vins jamil un jasarga. Tad suns doma, ka tas sikais baigi labais esot, jo davanas nes. Ta pat dara ari, kad ienak otrs bernins gimene.
Ak, mums vel ir kakis, kurs 100% lidis berna gulta, tur ari jabut uzmanigiem, lai vins uz galvas neapsezas, bet kakis mums tads zolids gan.