paris, apsveicu, tāda ir pareizā attieksme, es arī vēlētos tādu iegūt, jo citādi tādā veidā ir gadījies aizvainot drauga vecākus ( drauga acīs tieši, ne jau viņa vecāku klātbūtnē ), un tad sapratu, ka tā nedrīkst, tāpēc tagad paturu savas domas pie sevis, bet man vēl ir tā, ka man viņa mamma šķiet liekulīga, savu iemeslu dēļ, iespējams, ja mums būtu sirsnīgas attiecības, tad būtu citādi, un vispār par lielāko dāvanu uztvertu iespēju satikt tos cilvēkus, bet tā kā tur braucu ar gariem zobiem un tikai drauga dēļ, tad arī tā attieksme varbūt nav tā labākā. Mēģināšu to mainīt kaut kā, jo vēlos, lai mans mīļotais ir laimīgs un nekādi nevēlos aizskart viņa tuviniekus, arī dāvanu sakarā nē. Jo tuvāks ir cilvēks, jo tā dāvana šķiet īpašāka. Bet nu, vispār, negribētu, lai mans draugs man uzdāvinātu kaut kādu sveci, svečturi un tml. kaut gan viņš man ir tuvākais. Vispār šogad noteikti būšu vīlusies dāvanu ziņā, jo gribu gredzenu no drauga, bet jūtu, ka nebūs. Gribu, lai ātrāk paskrien tie svētki un tā vilšanās :D Drausmīga ir tā sajūta, kaut ko konkrētu gaidīt un saņemt ko citu, te jau arī ir tādas diskusijas pēc svētkiem katru gadu , atceros, ka bija kaut kāds salmu āzis, par ko pārsmējos :D