Sveikas,
Vēršos ar pagalam banālu problēmu pie jums. Esmu izšķirstījusi vecās diskusijas, bet atbildi, kas der - nerodu. Lielas cerības nelieku, bet varbūt tomēr?
Problēmas apraksts - dāvana tēvam Ziemassvētkos.
Budžets - līdz 50ls
Problēmas vaininieks - tētis, kam principā viss ir. Ko tikai es neesmu apsvērusi.. Pulkstenis - neder, jo es nevaru tādu atļauties nopirkt, kādu viņš gribētu, aproču pogas viņam nafig nevajag, nesmēķē - šķiltavas atkrīt, konjaks - to viņš sev nesen pats iegādājās, visi tie brīnumi no tavadavana.lv - neder, jo viņš tādas dāvanu kartes neizmanto, stāv jau viena viņam mājās, kaut kādas golfa stundas. T krekls - pilnīgi garām, krūzītes - garām :D Smaržas, losijoni viņam ir pilns. Vīna glāzes ir, vīns ir. Hobijs? Darbs skaitās? :D Ok, pie hobijiem varētu likt ceļošanu - tik liels mans budžets nav. Esmu izmisumā. Es noteikti pagatavošu, ko gardu - trifeles vai tml., bet prasās klāt kaut kas vēl, jo es jūtu, ka šogad viņš runā par tām dāvanām, tad jau gaidīs arī kaut ko.. Tik grūti izdomāt! Kas vēl? Biļetes uz kādu pasākumu - tad jādāvina 2 biļetes un tas atkal pārsniedz manu budžetu. Pluss - kas par pasākumu tas varētu būt? Varbūt kādas vakariņas divatā kaut kur? Apsvēru vēl variantu par sejas procedūru vīriešiem Joker klubā vai kādu masāžu, bet viņam ir savs masieris pie kā iet jau, par tādu procedūru - vai vīriešiem tādas lietas vispār patīk?
Godavārds, šis saucās - Izmisums. Ja Jums nebūs idejas, man vajadzēs pārģērbties par rūķi un dāvināt plikus našķus :D