Ja te būtu sadaļa "psiholoģija", tad šis ieraksts noteikti nonāktu tur. Tomēr nav.
Centīšos īsi izskaidrot savu saucienu pēc palīdzības.
Esmu ļoti pašpietiekama, ar dzīvi un tajā notiekošo apmierināta. Jebkuram mākonim redzu zelta maliņu. Māku ar jebkuru krīzi agrāk vai vēlāk, vieglāk vai smagāk, tomēr - tikt galā.
Tomēr šī brīža lielākā sāpe - es pārāk daudz savu dzīvi veidoju citu dēļ. Es pārāk ļoti ietekmējos no citu viedokļa. Es gribu, lai citi zina lietas par mani.
To ir grūti izskaidrot. Nav tā, ka mani ļoti interesētu citu viedoklis, no tā nereti pati distancējos. Tomēr vienmēr vajag kādam pastāstīt, kas notiek manās attiecībās. Tāpat arī cenšos apkarot sociālo tīklu atkarību - apzinos, ka pārāk daudz sevi izlieku apskatei citiem. Jūtos tā, it kā man tā būtu nepieciešamība. Es nespēju dzīvot sev, savam labumam, sevis dēļ, man vajag, lai citi redz to visu labo.
Ne arī vienmēr un visi, tomēr atšķirīgās situācijās gan.
Tas, ko es vēlētos uzzināt pat nav padoms, kā tikt ar to galā, bet drīzāk jautājums - vai ir kādas konkrētas metodes, kas ļauj kaut kā mainīt vērtību sistēmu dzīvē? Jā, apzinos, ka jautājums pagalam muļķīgs un ne būt ne konkrēti atbildams, bet labprāt uzklausīšu viedokļus.
Es, piemēram, esmu mēģinājusi meditēt, nomierinot sevi un savu satraukumu par ārpasauli, bet to līdz galam neesmu apguvusi.
Ļoti interesējos arī par budismu. Kas varbūt daļēji tieši sakārto vērtības pa plauktiņiem, tomēr arī tajā līdz galam sevi nespēju ielikt.
Jebkurā gadījumā - būšu priecīga uzklausīt jebkuru viedokli, nemaz ar neiedziļinoties manā sarežģītajā jautājumā ;)