24.11.2013 Beztēma

Reitings 1425
Reģ: 25.08.2013
Labs rīts meitenes. :)
Ceru,ka šis r;its iesācies labi..
Es sēžu darbā.. pēdējā laikā mocos ar aizmigšanu vakaros,bet tas saistīts ar lietām ,kas jaucās man prātā.
Tākā stāstam droši visu ,kas uz sirds.
Lai jauka diena.
24.11.2013 09:37 |

Reitings 1050
Reģ: 10.11.2010
Labs vakars;)
jau trešo dienu pavadu mierīgi,šodien biju kopā ar Savu ģimeni,paēdām visai kopā pēc ilgiem laikiem pusdienas un sirsnīgi parunājām. Paldies Dieviņam,ka Manējiem viss kārtībā (l)
Es jau vienmēr novērtēju Savus mīļos cilvēkus un katru dienu izbaudu kā pēdējo,jo Tu nekad nezini,ka būs Tava pēdējā diena šajā dzīvē! Skarbi,bet tā ir!
Tagad dzeru tēju karstu,jo dīvaini jūtos,pa dienu braucot no laukiem uz pilsētu,gaidot autobusu, izbaudīju slapju sniegu, protams,kad lietussargu vajag tad tas nav līdzi :(
Gatavojos rīt uz darbiņu,tagad pārskatu draugiem.lv Savu dienasgrāmatu,Man gan tur tik daudz jaukas un gudras dzīves atziņas sarakstītas. (l)
Vakar biju ar draudzeni uz Ķīpsalu, uz to Foto izstādi, neko baigi jau jaunu neuzzinājām, Viņa vēlas iet kaut kad Foto kursos.

Visām lai miera pilns vakars.
Sargājiet Sevi un Dievs Jūs sargās. :)
24.11.2013 22:34 |

Reitings 1050
Reģ: 10.11.2010
Njā,Mani jau miegs sveicina,jo Esmu sarakstījusi ar daudz kļūdām :D Kaut gan what ever:D
24.11.2013 22:35 |

10 gadi
Reitings 1915
Reģ: 23.04.2011
Nesaprotu, kā var tikit pie iesnām un temperatūras, divas dienas neizejot no mājas.
24.11.2013 22:40 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)