23. Nov.

Reitings 4224
Reģ: 26.09.2009
Šodien gan nav tā saulainākā diena, bet tapēc nav jāiztiek bez beztēmas. Vai es viņu vienkārši neredzu?
Es visu dienu strādāšu, ticu, ka šodien būs tik pat klusa diena kā vakar, bez neviena klienta. Vakarā laikam došos pie pieminekļa svecīti nolikt. Bet nu centīšos pievērsties mācībām un ceru, ka varbūt tomēr uzspīdēs kāds saules stariņš :) .. Kaut arī neizskatās un nesola :D

Ko šodien darīsiet? Ir kādi garstāvokļa uzlabotāji?
23.11.2013 11:22 |

10 gadi
Reitings 3675
Reģ: 24.09.2012
Labrīt :)

Šķiet, esmu uzcēlusi pa sevi sienu, lai nelaistu negatīvo sev klāt! Iededzu svecīti, bet liekas, ka tas viss tik tālu no manis noticis, lai gan tā nav taisnība! Nezinu, mani kas ar mani noticis - varbūt esmu parāk nocietinājusies?
23.11.2013 14:30 |

Reitings 1050
Reģ: 10.11.2010
PALDIES :)

Šodien Ķīpsalas hallē tā Foto izstāde notiek?
23.11.2013 14:52 |

Reitings 1823
Reģ: 17.05.2013
Tikko nākot no daba mājās ieraudzīju kā no sētas izbrauc sapušķota mašīna ar līgavu un līgavaini. Skumji ka tādā dienā jaslēdz laulība. Bet protams laulības jau plāno ilgi pirms kurš varēja paredzēt ka tāda nelaime būs.
23.11.2013 14:55 |

Reitings 1050
Reģ: 10.11.2010
Ambera cilvēki tak nav vainīgi,ka Viņiem Kāzas šodien lai tak priecājas!
Dzīvē jau neko nevar paredzēt un dzīve ir īsa, kam bēdas,kam prieki šodien.
23.11.2013 14:58 |

Reitings 3167
Reģ: 21.06.2010
nu cik var par to traģēdiju runāt? Ja ir iespēja, palīdziet, ejiet kaut ko dariet - cik var kladzināt! Visas šitās gaudulīgās runas un melnās lentes ko cilvēki salikuši facebookā profilos, liekas pārspīlēti un muļķīgi. Ir skumji un, ir žēl, protams, bet nevajaga no tā uztaisīt kaut kādu balagānu!!!!
23.11.2013 15:29 |

Reitings 135
Reģ: 07.08.2013
Piekrītu krabis-ooo.
Ja ir kas jauns ko pateikt, lūdzu, bet katrs izsaka savu līdzīgo viedokli, neko citu lasāmu vai diskutējamu vairs nevar atrast, jo visas tēmas noved pie traģēdijas.

Es atkal mokos ar alerģiju (iesnas).
Man tā visu cauru gadu ir. Agrāk lietoju medikamentus, tagad jau nedaudz apnicis sevi indēt nost.
Varbūt kādai vēl ir līdzīga situācija? Jūs turpinātu dzert tabletes? Un vēl arī dārgi izmaksā.
Bet grūti sadzīvot ar diskomforta sajūtu.
23.11.2013 15:37 |

Reitings 3379
Reģ: 29.01.2009
krabi, tā nav izrādīšanās, tā ir solidarizēšanās un cieņas izrādīšana oficiāli noteiktajām sēru dienām.
23.11.2013 15:39 |

Reitings 734
Reģ: 04.12.2012
Jā, var mani saukt par dumju un vel nez kādu, bet man ir nesaprotami, kā var ballēties, uztraukties par smiņķiem, tirgot lupatas utt, šajās sēru dienās. Pēc tam, jā, raudiet un priecājieties atkal par vispausējām vērtībām, bet cieņu ir jāmāk izrādīt. Kādam tā ir lente, kādam klusēšana, vel kādam verbālā caureja par norikušo (tas uz mums, cik saprotu)..
Tas nu tap par to,cik mēs sliktas, kas nespēj par citu padomāt.
23.11.2013 15:42 |

10 gadi
Reitings 2152
Reģ: 02.04.2011
Apžēliņ, nav taču pagājuši divi mēneši nepārejošās žēlabās! Šis neiedomājamais!!! gadījums noticis nesen, visi pat vēl nav atrasti, protams, ka cilvēki domā, runā, skumst, analizē, izrāda līdzi jušanu. Cilvēkiem tā kļūst vieglāk. Tiešām apbrīnas vērtas lietas šajās dienās te nākas lasīt.
23.11.2013 15:45 |

Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012
Man arī nevisai patīk šī sajūta, it kā laiks būtu apstājies.
Sēžu darbā , pieļauju, ka šodien tāpat , kā vakar cilvēku būs ļoti maz , līdz ar to tāda nīkšana vien sanāks ... Labi, ka rīt brīvs , ceru arī , ka laiks uzlabosies ...
23.11.2013 15:50 |

Reitings 571
Reģ: 03.03.2012
Jā, var mani saukt par dumju un vel nez kādu, bet man ir nesaprotami, kā var ballēties, uztraukties par smiņķiem, tirgot lupatas utt, šajās sēru dienās.

Gemini, tad ko tu iesaki, piemēram, tam pārim, kuram šodien kāzas(kas noteikti plānotas mēnešiem) - tās atcelt?
Vai, ja nu kādai māmiņai šodien piedzimst bērns - viņai un viņas ģimenei nepriecāties par to?
23.11.2013 15:50 |

Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009
Dažiem sava mazā, nesatricināmā pasaulīte vienmēr būs svarīgāka.
Mani visvairāk uztrauc tie, kas sauc cilvēku sērošanu par liekuļošanu. Jā, visas tās bildītes soc.portālos ir kā notikuma banāla izpušķošana, BET katrs to sērošanu, cieņas izrādīšanu izprot citādāk, tāpēc nav, ko pārmest tiem, kas raksta, diskutē un pārsūta bildītes. Pat ģimenē šorīt pie brokastīm mums vienkārši nebija cita temata, par ko runāt, jo uz visa tā fona mūsu problēmas izskatās pēc niekiem.
23.11.2013 15:54 |

Reitings 734
Reģ: 04.12.2012
Jasmin, kur es ko tādu teicu?
Es domāju, ka starp kāzām/bērniņa piedzimšanu un čīkstēšanu par to, ka jābeidz tikai par traģisko notikumu runāt, ir liela starpība. Kaut domāju, ka šo cilveku priecīgie notikumi normālam cilvēkam tāpat nav ar tādām emocijām, kādas būtu pelnijuši..
23.11.2013 15:55 |

Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009
Jasmin, manuprāt, Gemini ar savu ierakstu nevēlējās teikt to, ko tu uzrakstīji - kāzas neatceļ, dzemdības tāpat, runa bija par lietām, ko cilvēks var ietekmēt.
23.11.2013 15:56 |

Reitings 4320
Reģ: 24.04.2012
Es, piemēram, emocionāli nespētu tagad uzcept diskusiju par kaut kādām ikdienas lietām, pat atverot tās diskusijas negribas lasīt, kur nu vēl kaut ko komentēt. Pat savā mīļajā tievētāju diskusijā neko rakstīt pagaidām negribas. Kāpēc? Tāpēc, ka , lai arī nevienu tuvinieku šī nelaime nav skārusi, vienkārši viss liekas mazsvarīgs. VISS. Nauda, darbs, tievēšana, apģērbs, meikaps, balles, tusiņi, sports. Jebkas. Viss liekas tik nenozīmīgs. Vienīgais ko spēju padomāt pēdējās dienas ir, cik svarīga ir dzīvība, par savu tuvinieku rūpēšanos, par kāda laba vārda izteikšanu, par dzīves jēgu un tml.
23.11.2013 15:58 |

Reitings 4320
Ir tomēr atšķirība starp kāzām un bērnu dzimšanu un uztraukšanos šādā brīdī par tievēšanu/meikapu/kleitu un citām nenozīmīgām lietām. Ok, es saprotu, ka citi tik traki nesēro, jo nav pazīstami cilvēki cietuši, bet VAI TIEŠĀM ŠĪ TRAĢĒDIJA NAV LIKUSI AIZDOMĀTIES PAR PATIESAJĀM DZĪVES VĒRTĪBĀM, PAR SAVIEM MĪĻAJIEM UN TO, KA JĀBŪT LAIMĪGIEM, KA VIŅI IR SVEIKI UN VESELI?

Man patika, ka Libra kaut kad uzrakstīja, ka uzaicinājusi savus mīļos pusdienās pēc šī visa. Viss, kas dzīvē notiek, nāk ar kaut kādu vēsti mums pārējiem. Traģēdijā cietušo tuvinieki savus mīļos vairs nevar apskaut, iepriecināt. Mēs pārējie vēl varam. Tad darām to, kamēr nav par vēlu.
23.11.2013 16:05 |

10 gadi
Reitings 3675
Reģ: 24.09.2012
vienkārši viss liekas mazsvarīgs. VISS. Nauda, darbs, tievēšana, apģērbs, meikaps, balles, tusiņi, sports. Jebkas. Viss liekas tik nenozīmīgs.

Protams, katram ir izvēle - turpināt dzīvot un izbaudīt to, vai gremdēties neiedomājamās skumjās. Nekādā ziņā negribu teikt, ka nevajag sērot, runāt par to - vajag, un kā vēl! Bet nu es personīgi turpinu savu ikdienas dzīvi ierasto, jo nezinu, kas ar mani notiks rīt, parīt, pēc mēneša. Aizvien vairāk apjaušu, ka jāņem no dzīves pēc iespējas vairāk, kamēr tas vēl iespējams
23.11.2013 16:12 |

Reitings 4320
Es jau nerunāju par gremdēšanos skumjās, es runāju par to, ka vajadzētu apdomāt savas patiesās dzīves vērtības un jānovērtē vienam otru vairāk. Nu kaut vai apdomāt, vai ir vērts dzīties pēc materiālajām lietām tik ļoti, vai ir vērts strīdēties ar saviem mīļajiem par nebūtiskiem sīkumiem utt. To jau es arī centos pateikt, ka tie, kas tik ļoti to visu neņem pie sirds, varētu tur nebraukt, nelikt sveces un ziedus un tml, bet vienkārši pie sevis apdomāt tādas nopietnākas lietas dzīvē, nevis turpināt domāt par tik salīdzinoši mazsvarīgām lietām, kā tievēšana, tusēšanās, apģērbs, meikaps un par visu pārējo, kas te šobrīd tiek paralēli runāts.
23.11.2013 16:22 |

Reitings 463
Reģ: 18.10.2013
Lai gan mani no Latvijas skir vairaki tukstosi kilometru, tomer es ari jutu lidz sim notikumam! Lidzjutibas visiem boja gajuso tuviniekiem, draugiem, biedriem! :( Visu laiku sekoju lidzi zinam, dedzinu sveciti, skatos foto no tragedijas vietas. Tiesam izskatas ka kara lauka. Paskatijos tas bildes ar skatu no augsas! Tiesam domaju, kur prats sitadu iedzivi veidot uz jumta-vairakas tonnas ar melnzemi, brugis, stadi, materiali. Ja nakamo reizi redzesu jebkadu iedzivi uz kadas ekas jumta, laikam ieksa neiesu. Pilnigi bail!:( Pasai jaaiziet lidz town centram, jaizvedina galva, jaizprente sadas tadas application form pieteikuma anketas vienai portugalu draudzenei. Vakara laikam brauksu uz indiesu bufeti kopa ar paris meitenem. Pedeja laika esmu iecienijusi so vietu-loti garsigi edieni, liela izvele, jauka atmosfera, un par noteiktu cenu var likt uz skivja ko vien velies. Vakar vel nopirku "Superdrug Pure Platinum 11" matu krasu, kuras sastava nav balinosais pulveris. Nevelos vairs bojat matus ar balinataju. Rezultata sanaca karotais platinblondais tonis, tikai nedaudz iedzeltens dazas vietas, tacu so defektu loti atri izlaboju ar lilla sampunu.:) Tiesam pec sis krasas lietosanas, mati vairs nelust un izskatas daudz veseligaki. Pirms tam, piespiedu karta, nacas apgriezt visas bojatas skipsnas, bet esmu tiri apmierinata ar isu matu griezumu.
23.11.2013 16:27 |

Reitings 815
Reģ: 29.01.2009
Meitenes, kuras pazīst kādu Maximas nelaimē cietušo vai viņu radinieku, šeit ir infomācija no Labklājības ministrijas mājaslapas

Sociālās integrācijas valsts aģentūras pārstāvis sestdien, 23.novembrī, un svētdien, 24.novembrī, no plkst.10.00-16.00 Rīgas Domes Labklājības departamentā Rīgā, Baznīcas ielā 19/23, 1.stāvā informēs un pieņems iesniegumus no cietušajiem un tuviniekiem aģentūras piedāvātajiem sociālās rehabilitācijas pakalpojumiem.

Sociālās integrācijas valsts aģentūra piedāvā 10 dienu apmaksātus sociālās rehabilitācijas pakalpojumus cietušajiem un cietušo/bojā gājušo cilvēku tuviniekiem.

Es pati tur rīt būšu, lai reģistrētu cilvēkus un izskaidrotu par sociālās rehabilitācijas pakalpojumiem, tāpēc, lūdzu, padodiet info tālāk, lai cilvēki var nākt un pieteikties.
23.11.2013 17:49 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits