Šeit tik tiešām iederas teiciens - pēc kara visi gudri.Nav vajadzīgas kara beigas, lai saprastu, ka atrasties zem tā otrā jumta ir vairāk nekā bīstami. Es saprastu, ja vienu glābēju apbērtu.. bet 10 uzreiz? Mani māc šaubas vai šie glābēji zināja (vai tikai instruēti) kā pārvietoties un kur atrasties.
Mums jāatbalsta tie, kas sāk stāstīt, kas reāli notiek būvniecībā. Nedrīkst viņus "aizvērt", uzbrūkot ar "kāpēc tikai tagad par to runā"
mācīts un teikts, kā ir jāiet ēku bīstamajās vietāsTo es dzirdēju.
Sīkāku info meklē, vienā no video, kur VUGD rādot uz karti arī izstāsta -kā, kāpēcBija video, kur tika tieši parādīts kur atradās šie glābēji (nevis vienkārši pateikts, ka zem tā otrā jumta)? Kur tāds bija? Es labprāt noskatītos.
Bija video, kur tika tieši parādīts kur atradās šie glābēji (nevis vienkārši pateikts, ka zem tā otrā jumta)? Kur tāds bija? Es labprāt noskatītos.
Nu bāc tad klusēja, tagad, kad nelaime notikusies, šis sāka runāt, i būtu klusējis tālāk. Nu baidājās par savu ģimeni, a tagad nav bails par savu gimeni, ka pēc atklāšanā var draudēt cietumsods. Nu, ja redzēja kļūdas celtniecības laikā, tad varēja kaut anonīmi vēstulē paust savu redzēto un nodot kādām instancēm lai pārbauda, kas tur īsti notiek. Nu būtu pabaidīti re&re.
Tā pat šajos komentāros jau ir ielikts links uz video - pašķir atpakaļ un pameklē.Aizgāju līdz 60lpp un neatradu. Vienīgos ticamos video biji likusi pati, bet es tajos video nesaklausīju, kur šie glābēji konkrēti atradušies.
Nu - tā kā maz bērns, kurš nespēja atrast un tad apvainojas.