Pārdevēja sēž kasē ar šausmām, kā arī pastāstīja to, ka veikalu no rīta nav ļāvuši vērt ciet un nenākt uz darbu, bet gan tā vietā likuši parakstīt papīru, ka "Maxima" ''vadība'' neuzņemas atbildību, ja kaut kas notiek ar viņu drošību.
marchixa, es atvainojos, cik vēl tu zini darba vietas, kur liek saviem darbiniekiem strādāt, ja iegrūst jumts vai notiek kas cits dzīvībai bīstams un vēl parakstīties, ka vadība neatbild par drošību? Jā, uzņēmumos notiek viskaut kas, saistībā ar algām un veciem produktiem un tamlīdzīgām lietām, bet, ka vadība liktu strādāt dzīvībai bīstamā vietā, ko tādu redzu pirmo reizi. Lūdzu padalies, kuri vēl ir tie uzņēmumi, kas tā dara, jo es ko tādu dzirdu pirmo reizi.
Vismaz kāda laba ziņa
http://www.diena.lv/latvija/zinas/papildinats-11-48-izdzivojusais-maxima-kasieris-nacis-pie-samanas-14033965
No vienas puses laba ziņa, bet cik pilnvērtīga dzīve būs šim cilvēkam? Viņa dzīvība tiek mākslīgi atjaunota un uzturēta.
Šādos gadījumos, man liekas, ka vieglāk būtu šim cilvēkam ļaut aiziet, lai nebūtu jāmocās ne viņam pašam, ne tuviniekiem liekot lielas cerības uz pilnvērtīgu dzīvi. Skumji.
Tu esi garīgi slima? Cilvēks ir pie samaņas un ir kontaktējams. Tev patiktu ja par tevi, kad esi pie saprašanas teiktu ka vajag nogalināt? Pēc tava teksta šķiet ka pilnvērtīga dzīve drīzāk tev nespīd, jo saprašana tev nav.
Slimnīcā viņš nogādāts ar lauztām kājām un rokām, iekšējo orgānu saspiedumiem un galvas traumām, pastāstīja Kārkliņa. Jaunietim veiktas vairākas operācijas, pieslēgta arī mākslīgā niere. Viņam priekšā ļoti ilga un sarezģīta ārstēšanās. Šobrīd ārsti ir gandarīti, ka izdevies samazināt tūsku, tomēr pacienta stāvoklis arvien ir ļoti smags.