Es visu dienu sekoju līdzi šai diskusijai un lasu ziņas visos ziņas portālos. Man vienkārši trūkst vārdu. It kā ir daudzko teikt, bet, kad jāsāk runāt man vairāk nav. :( Man nav paziņu tur gājuši bojā, bet es vienalga jūtos tā itkā būtu gan :(. Katru reizi atverot ziņas, cerējuj, ka nu beidzot būs viss, ka šis traģiskais murgs beigsies, bet tā nebija :(. Vispār ir tik grūti to visu aptvert. Ka mūsu mazaja Latvijā, kaut kas tāds notiek. Visapkart valda drūma atmosfēra. Šodien biju Jelgavas Valdekas maxima. Ja jūs zinātu cik tur maz cilvēku bija, pat arī tie, kas bija neizskatījās laimīgi. Man ir ļoti žel aizgājuso cilvēku tuvinieku :( Manējais puisis arī ļoti pārdzīvo, nekad nebiju to redzējusi, un rīt grib aizbraukt aidegt sveci par aizgājējiem. :( Neizsakāmi liels Paldies tiem cilvēkiem, kas devās nodot asinis, arī tiem, kas ziedo cietušo ģimenēm arī tiem, kuri aizveda kauit ko apēst un siltu padzert cilvēkiem, kuri gaida kādas ziņas no glābejiem. Paldies, ka Jūs saprotat un palidzat. Paldies. ;(