Endy*, oi, zini, pilnīgi godīgi - nu man ir vienalga, kaut vai ar skrituļslidām pa ceļa vidu var pārvietoties, ja uzskata, ka tā ir labāk, ērtāk un nekas nenotiks. Tas ir mans personīgais viedoklis, ka pati nebraucu un arī citām neieteiktu šādā veidā pārvietoties, it īpaši, ja ir punčiemītnieks. Es pat nerunāju par maratoniem vai uzsākšanu, vienalga, ja un cik iepriekš tā ir braukts. Nevienam nekur nelieku pārcelties vai vēl kaut ko, tā ir katra paša brīva izvēle, ko un kā darīt vai nedarīt. :)
Varbūt Vācijā tiešām viss ir citādāk, bet, pēc šeit redzētās braukšanas kultūras un savstarpējās cieņas trūkuma, grūtniece uz velosipēda būtu pēdējais, ko atbalstītu. Pirms pāris dienām acu priekšā gandrīz saplacināja vienu velosipēdistu, jo viens mašīnas šoferis sap...inās meistarībā un viens cits gandrīz ielika sānā un tam visam tieši pa vidu tas nabadziņš. Nē nu, ja tur visi/lielākā daļa velobraucēji, varbūt tiešām citādāk, it īpaši, ja ir liela pārliecība un pieredze šajā jomā. Bet, kā jau minēju - ne man kādam kaut ko aizliegt.