Var redzēt, ka kaut kas nav ar to barošanu, var, bet ja lielākoties mammas pašas nobeidz to piena padarīšanu tikai nezināšanu dēļ, jo ērtāk iedot maisījumu. Un nav nemaz jābļauj bērnam, lai būtu izsalcis, vismaz mans nebļāva, tikai normāli negulēja un vēl biežāk prasījās pie krūts, ne tikai ik pa 1h. Es redzēju, ka piena nepietiek, bet centos līdz pēdējam, lai pienu vairotu un uzreiz maisījumu nedevu kā uz bundžas rakstīts, bet lēnām, tad vienu reizi dienā, tad divas, līdz jau vairāk un pa starpām kombinēju ar savu barošanu, jo mazais nevarēja izturēt tos starplaikus tik garus, tāpēc jau minēju, ka tās bundžas mani dzina vairāk izmisumā, kad baroju kā gribu, tad viss ok, nevis kā rakstīts.
No sākuma principā būtu ar bērnu jāsēž mājās un jābaro kaut ik pa stundai, it īpaši naktīs, jo no 3-8 piens veidojas visvairāk, nevis uz nakti iedod maisījumu, jo mammai tā vieglāk.
Un vajag tad vairāk palasīt, it īpaši kkm lapu, tur arī par brīvu nāk uz māju zīdīšanas konsultantess, tad kāpēc to neizmantot.
the_one - nevajag tagad visu uz sevi attiecināt, tu jau sen nebaro, tā kā tev viss sen jau par vēlu, bet nesaprotu, kāpēc nevar atbalstīt barošanu, ja pašai nav sanācis.