Labriit:)
Par barosanu,varbut kadai bus bijis lidzigi,jeb spes man kaut ko ieteikt.
Tad nu viena diena man pagaja stresaa un needu vispaar neko lidz nakamas dienas 15 dienaa.Piens bija, bet pec tas dienas viss mainijaas.Mazais mani cela 5-6x pa nakti, nebija pat pagajusi 1h, vai 1,5h.Nomocijos vairakas dienas ar ceribu,ka tas parejosi.Bet sapratu,ka bus jadod maisijums ,jo citas izejas nebija.Tad nu tagad mums jaukta barosana,bet savos 3.menesos vins ized labi,ja 100ml.Baroju pamisus,kruts,maisjums,kruts,maisijums.Pa nakti vairak dodu kruti un ritu saku ar pudeliti.Tad nu nav tas normalais rezims,jo mazais eda kruti sorit 5:30, pec 1h celas un prasa atkal, uztaisiju pudelii un no tas apeda tik 55ml.Tas tak nav pilnas edniereizes un lidz ar to ed biezak un tik maz, ko man darit? ka piedabut lai tie starplaiki garaki un edienreize lielaaka?
Protams nejau vnm taa ir, parsvara pec kruts barosanas, kgan atslaucot pienu parasti ir 75ml,nav barojos tad? bet krasa smuka utt. es vairs neko nesaprotu.Esmu nomocijusies nodomaju pirms zvanu dakterei te kada spes kko ieteikt man.Pat esmu gatava atteikties no sava piena,lai tikai butu viss stabili un labi.Pec mana piena bebis nav laimiigs,loti atri jau kko sak diceet un cikstees,bet pec pudeles kura maisijums smaidiigs spelejas utt.