havajaIt kā jau tagad tūpļa guļa neskaitoties indikācija obligātam ķeizaram. Var arī tā dabīgi dzemdēt, ja vien nav citu sarežģījumu. Ja esi Latvijā, un ļoti gribas tās dabīgās dzemdības, kaut ir tūpļa guļa, iesaku slēgt līgumu ar ārstu. Palātas biedrenei bija šādas dzemdības, un tādas pieņemot ārsti, nevis vecmātes. Bet vēl ir laiks!
.
always_sarcastic*, baigais prieks, ka ierakstījies! Par mazuļa svaru neuztraucies. Mans dēls laikam 2 nedēļas jaunāks, un sver tikpat cik tavējais. 4 mēnešu vizītē jau bija teju 8kg, un viss esot kārtībā. Daktere tik nosmēja, ka attīstība pa tabulu augšējiem rādītājiem. Arī baroju ar krūti. Cenšos vilkt stundas, bet īsti nesanāk. Vienkārši ir reizes, kad jābaro un viss, pat, ja pagājusi pusotra stunda. Nemocīšu bērnu. Tiesa, mans mazais jau ir sācis velties, bet vienalga normāli skaitās, ja iemācās to darīt līdz laikam 7 mēnešiem. Ja raizējies par pareizu fizisko attīstību, iesaku fizioterapeita konsultāciju. Man kā mammai ļoti palīdzēja nomierināties par šo tēmu, kā arī parādīja nosacīti vingrinājumus, kā viņam palīdzēt attīstīties + hendlings.