Unique
Es mēģināju, bet meita nepaēda kārtīgi, visu laiku pīkstēja, kašķējās. Es arī esmu tajā fb grupā, pasmēlos idejas, bet cik sapratu, tad tur vēl pa virsu dod pienu mammas, bet tā kā es nezināju, cik daudz viņa apēd un cik izsmērē pa galdu/grīdu/sevi, pudeli pa virsu nedevu, jo maisījums kā nekā ir smagāks kā piens un viņa ēdīs, cik dos, bet ar ūdeni/tēju nebija gana, ēdienreizes nespēja sagaidīt, es atmetu ar roku. Protams, viņai pašai jau patika, bet tas nav to vērts. Tāpat starp ēdienreizēm dodu viņai pašai ēst/nogaršot visu ko, tā ka ar rokām pati smuki māk ēst un man prāts mierīgs. Bet es tomēr palikšu pie barošanas pa vecai metodei, kā nekā visi tāpat iemācās ar karoti ēst :D
Par cūkošanos runājot,tā ir milzīga. Bez maz vai vannā jāliek pēc ēšanas, bett laba ideja, ko redzēju no vienas mammas fb, ka zem beņķa uz grīdas liek palagu, pēc tam viegli izkratīt un no grīdas nekas nav jālasa :D
Aizrīties bērnam nemaz nav tik viegli, ja nedod kaut ko, kas sprūst. Tas, ko pārsvarā viņi dara, ir rīstās ar ēdienu, bet meita vismaz pati ļoti labi tika galā. Pagaidām nav bijusi tāda reize, ka nāktos meklēt ārstu, tfu tfu tfu. Bet ja nu gadās, kas trakāks, tad beņķī sprādzēt nevajadzētu, lai var fiksi izraut ārā un griezt ar galvu uz leju.