Es te vairāk kā lasītāja, nevis rakstītāja piedalos :D bet nu man arī uzradās kaut kas, ko teikt.
Favim, man ir bijusi redzes operācija un man ļāva dzemdēt dabiski, bet vecmāte to ļoti ņēma vērā un visu laiku atkal un atkal atkārtoja, lai turu acis vaļā, netaisu ciet, jo tad varot, jā, sabojāties redze. Šobrīd, pēc dzemdībām, ir sajūta, ka ir kripatiņu sliktāka palikusi, bet ne krasi.
Saule22, man pēc dzemdībām šausmīgi sāpēja mugura un atklājās, ka kaut kas no placentas palicis iekšā bija. Veica tīrīšanu :'-( un tagad sāpes kā ar roku noņemtas! Tā kā muguras sāpes nevajag ignorēt. Es gan nevērsos pie ārstes dēļ tām, bet dēļ jocīgiem izdalījumiem, kas nebeidzās vēl 2 ned.pēc dzemdībām, bet muguras sāpes, kā izrādās, arī par to signalizēja.
Runājot par apaviem un kājas izmēru :'-( man arī vairs neder mans 39.izmēriņš.. tagad īsts 40.izmērs un slēgtiem apaviem totāli jūt, ka spiež. Vēl dodu laiku, varbūt aties atpakaļ, bet baigi šaubos.. Arī laulības gredzens neiet pāri kauliņam, bet vēl pagaidīšu, varbūt atkal saraujas mani pirksteļi :D Vispār kopumā jūtu, ka uzbūve mainījusies (tieši kaulu ziņā). Arī gurni platāki. Protams, arī dēļ mīkstumiņa, bet paši gurnu kauli tādi kā citādāki. :-/