Bēbīšu un māmiņu BEZTĒMA

Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
Tad nu uzsākam pirmo lielo beztēmu.

Tāpat kā parastajās beztēmās varam dalīties ar ikdienas sajūtām, piedzīvojumiem, uzdot jautājumus par sev interesējošām tēmām.

Atsevišķa sadaļiņa,kur māmiņām aprunāties.

:)

18.11.2013 14:10 |

Reitings 613
Reģ: 19.07.2010
S* neesi vieniga. Man ta biezi. Vienu nakti uztrukos,ka pat virs pamodas,vinam ar pirmais jautajums,kur berns. Parasti tas naktis,kad mazais nemierigs un es jau neatceros,kad panemu blakus vai aiznesu lidz gultai. Vienu nakti jutu,ka kaut kas blakus,bet nekustigs un ciets. Uztrukos un taustu,kas tas ir, domaju,ka berns,izradijas viira roka. Gaju taf parbaudit bernu, un citigi klausijos vai elpo. Dazrei ir ta,ka pamostos,bet berns gul,tad ari eju parbaudit kaa vins gulta gul.
08.06.2016 18:44 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
es esmu sevi sabiedejusi ar nemsanu gultaa un guleshanu kopa, ka bernu gultaa miega laikaa nenemu. (t) man no taa ir baigi bail... vispar es tik biezi skatos vai man abi berni elpo, kad gulj.
08.06.2016 18:52 |

Reitings 1165
Reģ: 13.05.2014
jā,man arī tā ir bijis.. kad pamostos un riktīgi uztrūkstos ,jo domāju,ka mazā man blakus un es viņai virsū guļu un smacēju.. un tad paskatos,ka viņa tak ir savā gultiņā. (t) parasti tā ir bijis,ja viņa daudz stundas no vietas guļ.
08.06.2016 19:06 |

Reitings 1512
Reģ: 25.09.2015
Annie, izlēmi neatgriezties darbā? Rīgā noteikti netrūkst auklīšu "uz izsaukuma" - gan jau caur paziņām var atrast kādu uzticamu personu. Vienīgi jāmaksā :)
Es šovasar gribētu mēģināt atstāt bērnu pie uzticama cilvēka pa nakti, uz 2 dienām. Nezinu, vai un kas tur sanāks, jo līdz šim pat tētis nevar nolikt gulēt bērnu, kur nu vēl kāds cits bez manis. Es ceru uz to, ka, ja es nebūšu blakus, tad gan jau kaut kā aizmigs.
08.06.2016 19:11 |

Reitings 1606
Reģ: 01.11.2013
Cik ļoti var ticēt tiem kg priekš ratiem, kas norādīti kā max svar bērnam?
08.06.2016 20:25 |

10 gadi
Reitings 13668
Reģ: 29.01.2009
virdzinija, jā, neatgriezīšos. Bet nedomāju, ka mums tāda aukle derētu, jo tikko ciemojāmies pie vecvecākiem, nevienu nelaida sev klāt. Pat pa vairākām dienām nepierada.
08.06.2016 20:34 |

Reitings 954
Reģ: 08.11.2012
Iet pedejas dienas pirms dzemdibam un ir tada sajuta, ka veders parplisis. Mazais cilvecins ta grozas un staipas, ka saraujos pie katras kustibas. Nav dzemdubu sapes, bet tiesi tadas....stiepjosas sapes taja vieta un bridi, kad bebis ir izdomajis pakusteties.

Vai jums ta ari kadai bija vai tomer jasak uztraukties par aktivitatem?

Cik lasits visur citur, kustibas uz beigam jut mazak, bet es teiktu, ka jutu visu specigak.
08.06.2016 22:00 |

Reitings 1165
Reģ: 13.05.2014
Favim - man sāpēja pēdējo nedēļu kustības, bija tik nepatīkami, bet man usg uzrādija par maz augļūdeņus, tāpēc novēlu vainu uz to..
08.06.2016 23:02 |

Reitings 1129
Reģ: 19.04.2015
Undiya lietoju Neutral salvetes un arī tikai izņēmuma gadījumos, pie vainas drīzāk būs bijis salikums Pampers+karstais laiks. Pamazām jau iet uz labo pusi, pateicoties gaisa peldēm un cinka ziedei, bet viegli nav, nemaz nepāriet tik ātri kā gribētos. Jau nedēļa riņķī un dažas dienas :-/
08.06.2016 23:51 |

Reitings 4113
Reģ: 14.11.2012
Dienvida, pamēģini Bepantēnu biezā kārtā, manai pēc trakas ( :D ) kakas, ja laicīgi nepamanu, nu pēc pāris stundām kā ar roku noņem, mazums, varbūt tavam rausim arī derēs :)
09.06.2016 00:17 |

Reitings 225
Reģ: 12.04.2011
Khkh, Tavai meitiņai pediatrs ir dakteris Siliņš? Esmu dzirdējusi labas atsauksmes... :) Kā ir?
09.06.2016 00:21 |

Reitings 4113
Reģ: 14.11.2012
Nettle,

Siliņš, jā. Es nezināju, ka no ārsta var būt sajūsmā :D
Adekvāts, mūsdienīgi domājošs, nenosoda, daudz ko labu iesaka, neuzraksta pie pirmā klepus antibiotikas uz čuju kā Saulkrastos tur viena :D bez iebildumiem, ja bebis slims, brauc uz mājām, bez nekādas čīkstēšanas. Saka, lai zvanu 24/7 ja kas. Atbild uz sms, ja neceļ, tad atzvana. Ko vēl... Nu man patīk viņa sastrādāšanās ar Jolantu, kad jāpotē, nu tik operatîvi, ka meita knapi iepīkstas.
Vēl kādi jautājumi?:)
09.06.2016 00:35 |

Reitings 131
Reģ: 17.08.2011
Piekrîtu par Dakteri Siliñu ,arî varî varu teikt to labáko. Iesaku Bepanten gèlu,ne ziedi,tas pèc konsistences viegláks ,àtràk uzsûcàs.Mums baigi labi palídzéja
09.06.2016 00:52 |

Reitings 10185
Reģ: 19.11.2014
Skaidrs, dienvida! :) Es vienkārši atcerējos savu pirmo vizīti pie dakteres un, kad viņa ieraudzīja man parastās Pampers salvetes, tad saķēra galvu un teica: "Nē, nē šīs viņam vēl ir par agresīvu!"
Uzreiz skatījās bērnam dupsi, bet tur viss bija kārtībā un tad viņa tāda: "Nu, ok, izskatās labi, vari turpināt lietot!" Bet es tās salvetes skaloju, tāpēc jautāju tev.. domāju, ka varbūt tu arī tās pašas lieto un neskalo.
A, kas jums tam dupsim tur ir? Mans arī karstajā laikā bija pamperā un vispār nekādu izmaiņu dupsim. Es iesaku Weledas ziedi pret iekaisumiem. Man vispār viss no Weledas patīk. (l)
Mums palika sarkanas rievas pie kājiņām, kad lietojām japāņu "Moony" autiņbiksītes. Varbūt arī tāpēc, ka tas L izmērs mums tomēr bija pa šauru, jo tad lietojām 5.izmēru Pampers autiņbiksītes. Galu galā mani pilnībā apmierina arī Pampers Premium autiņbiksītes, diezgan līdzīgas Moony! :)
09.06.2016 08:22 |

Reitings 1129
Reģ: 19.04.2015
Dienvida, pamēģini Bepantēnu biezā kārtā, manai pēc trakas ( ) kakas

Jau mēģināju no pirmā ieteikuma ;-) Tomēr nepalīdzēja. Sudokrēms vispār jāpārsauc par sūdkrēmu, jo arī tas nepalīdzēja, lai gan tik daudz slavēts :-D Ko tik neizmēģinājos līdz atradu īsto ārstēšanu.

Undiya, sākās ar sarkanām sviedrenes pumpiņām, beidzās ar tādiem kā saberzumiem, jēlumiem tur, kur pampim ir gumijas savilkums kājām. Turklāt viss nesmukums ir nevis uz dupša, bet otrā galā. Pie saberzumiem varu vainot Naty autiņbiksītes, jo tās, kaut arī dabīgs un elpojošas, tomēr ir visai cietas. Testēju Huggies Elite soft, pagaidām izskatās visai cerīgi. No Pampers gan bail, jo ar to viss sākās. Tīru ar dabīgu līdzekli, kas pēc sastāva tieši ir līdzīgs Weledas ziedei+cinka ziede+gaisa peldes un beidzot sāk atveseļoties. Manam laikam porcelāna dupsis gadījies :-)
09.06.2016 09:31 |

Reitings 1552
Reģ: 04.05.2010
Dienvida, Huggies Elite Soft (tie ir pirmie divi izmēri tikai diemžēl) bija visai labas, diezgan mīkstas autiņbiksītes pat manām trakajām prasībām :D . 3.izmēra jau vairs nav ,nez kāpēc. Tad iet Huggies mikimauši, kas ļoti nepatika. Man vislabāk patika Merries un Moony no japāņiem, kopš dzimšanas jau pērku. Šobrīd paralēli lietoju arī norvēģu Bleer Bleier, ir ok priekš vasaras sevišķi, jo plāni un diezgan mīksti. Pampers man nevieni nav patikuši, esmu visvisādus izmēģinājusi. Lai gan manai meitai nav bijusi alerģiska reakcija ne pret vieniem, es skatos, lai ir dikti mīksti, patīkami ādai. :-)
09.06.2016 09:47 |

Reitings 10185
Tagad nopirku Pampers Premium Care pamperbiksītes. Kur es biju agrāk? Super ērti gan man, gan bērnam, jo man viņš iepriekš ar spēku bija jātur, lai uzliktu pamperu. Par pampera sakārtošanu vispār nerunāsim.. labi, ja ciet dabūju un viss - prom, savās darīšanās. (t) Tādas jau sen vajadzēja iegādāties, vēl tad, kad ar uzlikšanu nebija problēmu, jo tā augšdaļa ir tik mīksta, elastīga un, manuprāt, bērnam ļoti ērta. (l)
09.06.2016 10:04 |

Reitings 2350
Reģ: 03.05.2016
Vakar bijām uz svēršanos un diez ko spīdoši negāja. :'-( 6 dienu laikā maziņā pieņēmusies par 50 gramiem, tas neesot labs rādītājs. Ar pupošanos mums grūti iet, mazā nepiezīžas. Tāda veiksmes spēle - dažreiz sanāk uzreiz, dažreiz paiet pat pusstunda vai vairāk līdz izdodas. Bieži vien viss beidzas ar ietīšanu autiņā, jo rociņas un kājiņas jau iet pa gaisu. Cenšos apbruņoties ar mieru un pacietību, bet ne vienmēr veiksmīgi sanāk. Grūti, ka pirmais laiks, kas ir adaptēšanās jaunajā situācijā gan mazajai gan man, ir jāpavada vienām mājās. Rīt par laimi tētiņš būs mājās, varēšu mazliet uzelpot. Žēl mazās sirsniņas. :'-(
09.06.2016 10:32 |

Reitings 1368
Reģ: 04.02.2016
Man pirmais mēnesis bija ļoti grūts, ļoti. Bet tagad ir ļoti labi (l)
09.06.2016 10:42 |

Reitings 10185
AG, tu mēģini barot guļus? Tas bija vienīgais veids kādā sākumā man sanāca barot. Un arī ne baigi spīdoši - respektīvi, pagāja laiciņš, kamēr mazais kārtīgi paņēma krūti. Jā, nu, pirmais mēnesis tiešām ir diezgan grūts. Es arī biju viena. Teorētiski jau bērna tēvs bija mājās, bet no agra rīta līdz vēlam vakarā - darbā. (t)
09.06.2016 10:52 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits