Vecais joks ar pastkasti. Klasika.
Ja nopietni, tad man liekas muļķīgi tēlot baigo draugu, šaušalīgi ieinteresēto, jauki smaržot, būt skaistai, bet nerīkoties. Stāsts par to, ka vīriešiem patīk medīt, nevis tikt nomedītiem, manuprāt, ir līdzīgs stāstam par to, ka vīriešiem ir bail no veiksmīgām, gudrām sievietēm. Proti, tas viss ir muļķības, ja vien vīrietim nav kaut kādi kompleksi par savu vīrišķību vai kā tamlīdzīgi. Ja vīrietis ir vīrietis, viņš nejutīsies mazāk vīrišķīgs attiecībās, kur it kā viņš ir medījums. Man patīk vienlīdzība. Es nespētu pilnīgi neko iesākt ar sievieti, kura, manuprāt, būtu daudz dumjāka, lai cik stulbi tas izklausītos. Es justos tā, it kā es viņu izmantotu, taču daudzi tieši šādas meitenes izvēlas, jo ir droši, ka viņus kā vīriešus nekas nespēs apdraudēt. Ja sieviete mani medī - lūdzu! Man ir interesanti. Tāpēc liec viņam to skaidri noprast, nevis turpini jauki smaržot viņam blakus. Ja viņš nespēs ar kaut ko samierināties vai Tu viņam nepatiksi, vienkārši nekas nenotiks. Ko Tu zaudēsi? Turpmāk būs vairāk brīva laika, kurā Tu veltīgi negaidīsi viņa rīcību. Mēs neesam musulmaņi. Gribi - ņem vai vismaz mēģini paņemt. Es uz to skatos tā. Cik naivi!