Jā, es skatos. Vīrs gan atteicās, teica, ka to murgu neskatīsies :D
Par saimniekiem:
Dagnis - liekas tāds pieklājīgs, laipns vīrietis. Laikam jau viņam vislabāk derētu Inese, domāju, ka ar laiku viņa atvērtos, jo tā filmēšana jau ir liels pārbaudījums. Un aizsūtīja mājās arī pareizo sievieti. Liekas, ka viņa viņam nederētu - pārāk cacīga.
Tas jaunais saimnieks Mārtiņš - ne viņam saimniecības, nekā. un 20 gados jau nu sievu viņš nemeklē, gan jau sagribēja pagozēties TV ekrānos.
Magone - man viņas žēl, tāda izmisusi, nelaimīga, dzīves sagrauta sieviete. Man pat liekas, ka viņa citādi vairs neprastu dzīvot.
Es nezinu, kādi vīrieši viņai tur pieteicās, bet šie nu gan ir šausmas. Tas dzejnieks neder nekam, jo diez vai 2 mākslinieki varēs veiksmīgi dzīvot, jo ēst arī vajag. Vents - ja jau var pamest sievieti ar zīdaini uz rokām, tad nav uzticams cilvēks + vēl tā noziedzīgā pagātne.
Vēl par Magoni - jā, var dzīvot nabadzībā, bet ne jau netīrībā. Jebkurš normāls vīrietis bēgtu, ieraugot to miskasti - galu galā, ja esi nabags, nenozīmē, ka jābūt netīrelim.
Un 30 gados tik ļoti pakļauties mātei arī nevajadzētu. Tāpat kā sievietēm nepatīk, ka ģimenes dzīvē jaucas vīramāte, tāpat vīrietim nepatiks, ka sieviete tik daudz ļauj ietekmēt savu dzīvi savai mātei.