Saimnieks meklē sievu!

Reitings 2829
Reģ: 06.07.2010
Ko domājat par šovu? Kāda iemet šobrīd aci ,paskatās ,kā saimniekiem UN Magonei iet ? :D

Un Tu būtu gatava iet uz tādu šovu? :D
08.11.2013 21:10 |

Reitings 582
Reģ: 11.11.2010
Ārpāc, paskatoties šo šovu sapratu,cik mana dzīve ir ideāla. Tik nomācoši skatīties šādu šovu.Tāda nabadzība,bezcerība.
09.11.2013 03:07 |

Reitings 2094
Reģ: 12.09.2012
Es aei dzivoju laukos,bet man virtuve ir labaka stavokli un vairak isatbu ir majā.un vel atseviska lauku pirts ir .
Laukos ari ta ir -stradasana viena,un kur tev laiks parejam bus?
Visi nevar but ministri , dzivot pilsetas un domat cik labi un viegli ir dzivē. Ir ari kas audze ,tur lopus majas dara visos parastos darbus .
09.11.2013 07:24 |

Reitings 5941
Reģ: 30.10.2009
Man patīk šis šovs. :D Vismaz kaut kas tur notiek.
Man patīk tur viens saimnieks, kas,šķiet, ļoti rūpētos par savu sievieti. Nu tāds ļoti jauks. :D Bet pretstats viņam, manuprāt ir tas ugunsdzēsējs, laikam. Nu spīd pa gabalu, ļoti izteikts ''vecpuisis''. :D
Magonei - no tiem 2, man šķiet, ka Ventis viņai labāk derētu, pati jau ar teica, ka naudīgu vajag. :D Nu šis lielās, ka var uzturēt, lai tad ņem ciet viens otru. :D
Jātnieks gan man šķiet kā zaļš gurķis, kāds tur saimnieks? Atstāj iespaidu,ka gribēja TV ekrānā pagrozīties,bet nemaz negrib nekadu sievu, varbūt smukas meitenes klātbūtni pabaudīt.
Kau tā tā mani iespaidi. :D

Magonei patēvs gan riktīgi smieklīgs, baigais asprātis. :D :D
09.11.2013 08:42 |

Reitings 4298
Reģ: 29.01.2009
Man parasti nav laika skatīties šovus, bet šo ar vīru skatāmies, jo pazīstams cilvēks piedalās :)

Par Dagni: Man ļoti patīk Inese, tiešām, un man šķiet, ka viņi būtu ideāls pāris. Dagnis jau pats arī nav baigi bravūrīgais, arī sava kautrība viņam piemīt.

Par Magoni: Viņa nav neglīta. Diemžēl dzīve laukos un viņas māte viņu ir padarījuši par tādu cilvēku, kāda viņa pašlaik ir. Tas ir šausmīgi, ka vecāki apzinās, kādā "bedrē" paši dzīvo un par visu varu cenšas arī savu bērnu šajā bedrē noturēt un prom nelaist... Turklāt māte pa dienu guļ, kamēr meita skrien un visu dara... Magonei un viņas mātei ir tipisks gulbeniešu akcents, gulbeniešus uzreiz var pazīt, kad viņi sāk runāt :)

Par dzīvi laukos: Man šķiet, ka ir absolūti sekli domāt, ka frāze "es dzīvoju laukos" uzreiz noraksta cilvēku. Arī es starp dzīvi Rīgā un laukos esmu izvēlējusies dzīvi laukos. Un mana vīzija pašlaik ir tāda, ka mums būs māja, pirts, augļu dārzs un neliels zaļumu dārziņš. Un mums būs suns un kaķis. Mums būs vakara pastaigas gar jūru un rīta skrējieni caur mežu. Un šo dzīvi laukos es uztveru kā kaut ko daudz ekskluzīvāku par dzīvošanu Rīgā dzīvoklī ar skaļiem kaimiņiem, piepīpētu kāpņu telpu un sasmakušu gaisu.
09.11.2013 09:36 |

Reitings 1496
Reģ: 12.09.2009
isteniba bedigs raidijums. tur lieliski paradas tas, ka dzive laukos ir loti nolaista, nabadziga.. Protams, ne tajas majas , kur saimniekam pieder kkads sleposanas kalns vai kaut kadi viesu nami. es runaju tiesi par saimniecibam ar paris lopiem, kaut kadu kartupelu lauku un darzu, kaut vai Magones seeta. Tada sajuta, ka notiek celosana laikaa un Magones seeta ir kaut kada dzila pagatne, peckara gadi.. Tur jau ari ta ''cepsanas'' notiek, ka LV galvaspilseta un lielas pilsetas loti maz finansejumu un atbalstu pieskir lauksaimniecibam.. Visas tas piena cenas utt.. Un tiesi sii attieksme no taa saucamajiem ''pilsetniekiem'' - fuj, lauki! tur tacu sausas tualetes utt.. Un tiesi taa pat ir man :D seit lieliski sanak piemeram kaa ir , kad pasam tadas problemas nekad nav bijusas (lopu barosana, kopsana, vakcinesana, lauku novaksana, sesana utt) un mes to nesaprotam un negribam saprast. tiesi ta pat politiki, kas sez maajas Jurmala, Mezaparka un Baltezera… un, protams, ari pilsetnieki, kuri dzivo dzivoklos utt… un tad nu tie cilveki tur sitaas kaa maak..
09.11.2013 09:47 |

10 gadi
Reitings 13809
Jā, es skatos. Vīrs gan atteicās, teica, ka to murgu neskatīsies :D

Par saimniekiem:

Dagnis - liekas tāds pieklājīgs, laipns vīrietis. Laikam jau viņam vislabāk derētu Inese, domāju, ka ar laiku viņa atvērtos, jo tā filmēšana jau ir liels pārbaudījums. Un aizsūtīja mājās arī pareizo sievieti. Liekas, ka viņa viņam nederētu - pārāk cacīga.

Tas jaunais saimnieks Mārtiņš - ne viņam saimniecības, nekā. un 20 gados jau nu sievu viņš nemeklē, gan jau sagribēja pagozēties TV ekrānos.

Magone - man viņas žēl, tāda izmisusi, nelaimīga, dzīves sagrauta sieviete. Man pat liekas, ka viņa citādi vairs neprastu dzīvot.
Es nezinu, kādi vīrieši viņai tur pieteicās, bet šie nu gan ir šausmas. Tas dzejnieks neder nekam, jo diez vai 2 mākslinieki varēs veiksmīgi dzīvot, jo ēst arī vajag. Vents - ja jau var pamest sievieti ar zīdaini uz rokām, tad nav uzticams cilvēks + vēl tā noziedzīgā pagātne.
Vēl par Magoni - jā, var dzīvot nabadzībā, bet ne jau netīrībā. Jebkurš normāls vīrietis bēgtu, ieraugot to miskasti - galu galā, ja esi nabags, nenozīmē, ka jābūt netīrelim.
Un 30 gados tik ļoti pakļauties mātei arī nevajadzētu. Tāpat kā sievietēm nepatīk, ka ģimenes dzīvē jaucas vīramāte, tāpat vīrietim nepatiks, ka sieviete tik daudz ļauj ietekmēt savu dzīvi savai mātei.
09.11.2013 10:00 |

Reitings 63
Reģ: 22.09.2013
Jā, skatos šovu, ļoti patīk. Pati gan uz šādu šovu neietu.
Visi tādi parasti cilvēki un man vienaldzīgi, bet vairāk tieši magone interesē. Nav jau labi, bet ik pa laikam sanāk pasmieties par kādu viņas izteikto frāzi, jo dažreiz sanāk ļooti smieklīgi. Un domas arī mainījās pēc vakardienas raidījuma noskatīšanās. Viņai patiesībā ir tik ļoti grūta dzīve. Zinu, cik traki ir tā dzīvot un ceru, ka viņa izvēlēsies Venti, kurš viņu aizvestu prom no tās vietas. Neuzskatu, ka Venti vajag vērtēt pēc viņa pagātnes, tā ir pagātne, iespējams, ka tagad viss būtu savādāk. Bet no otras puses, ir traki arī tas, ka mamma paliek viena, ja viņa aizbrauc prom. Liekas nereāli izvēlēties starp braukšanu prom un savas dzīves sakārtošanu un savas mīļās mammas atstāšanu tādā bedrē. Tā padomājot, gandrīz asaras acīs. Bet nu ceru, ka viņai viss būs labi.
09.11.2013 12:45 |

Reitings 1519
Reģ: 30.04.2010
Magone man ļoti žēl. Abi tie kandidāti ir traģiski. Ruslans jau uzreiz pateica, ka viņam nav pastāvīgas dzīvesvietas un pieļauju, ka pieteicās šovam lai būtu kur parazitēt. Turklāt pēc skata man atgādina tikai "pa taisno no Centrālcietuma".
Vents atkal tēlo nez kādu biezo, par to jāsmejas :D Taču pēc skata var pateikt, ka tur no biezā nav ne smakas!
Patiešām žēl, ka nav kāds normāls vīrietis pieteicies.
Par Dagni esmu patīkami pārsteigta, jo biju pārliecināta, ka izvēlēsies to, kuru aizsūtīja mājās. Jo vīrieši jau parasti vairāk ar acīm, ne prātu domā, un pēc tās pirtī iešanas.. Nu man vismaz likās, ka viņai augums kā modelei un tas ietekmēs izvēli.
Jātnieks jau skaidrs, ka pieteicies lai kāds par viņu atceras pēc iepriekšējā šova. Savācies kaut kādas cacas, kuras bildēs izskatījās 5 reizes labāk :D
09.11.2013 13:12 |

Reitings 669
Reģ: 05.07.2013
Vispār esmu ļoti dusmīga, ka tas pirmais puisi, kas aizgāja no Magones mājas, pateica, ka Magone ir sekla. Viņš pats lāga nevarēja izveidot teikumu, stostījās un tāds neizglītots lupata vien bija. Tā nedrīkst runāt par cilvēku.

Par Magoni. Man viņā kaut kas ļoti simpatizē. Varbūt tas, ka viņa nebaidās no darba, ir čakla. Viņai ir savdabīgs runas veids, bet tas no mammas, jo mamma pilnīgi tāpat runā. Bet, cik zinu, Magone ir mācījusies LU Filoloģijas fakultātē, tāpēc ir arī izglītota. Un, manuprāt, viņai ir ļoti skaista seja, ļoti! Tie sejas vaibsti, vaigu kauli un acis. Un patiesībā... nemaz tik nesakopta viņa nav. Tādai lauku dzīvei viņa vienmēr ir ļoti sakopusies. Protams, nav pēdējā modes kliedziena drēbes. Ko var, to atļaujas.
09.11.2013 13:22 |

Reitings 669
Reģ: 05.07.2013
Vispār. Tai sievietei, kuru Dagnis aizsūtīja mājās, gadījumā nebija silikona krūtis. Tik smuki augstu stāvēja. :D
09.11.2013 13:30 |

Reitings 1519
Es arī par to uzreiz iedomājos, bet nu grūti pateikt kā tur ar to silikonu :D
09.11.2013 13:32 |

Reitings 3022
Magone ir no Gulbenes, tāpēc tāda intonācija valodā.

Man arī viņas žēl, bet nu māju jau nu sakopt var katrs arī bez lielām naudām. Tie brūtgāni viņai visi (arī tas, kurš aizgāja) tāds lauku zieds, kas paši no grāvja izkapuši un nu nez ko tēlo.

Dagnim tiešām derētu Inese. Viņa vakar ļoti uztraukusies bija, kad viņš izvēlējās, kuras paliks.

Par silikoniem es arī nodomāju. :D
09.11.2013 13:50 |

Reitings 3022
P.S. Šis ir vienīgais šovs, ko skatos, jo ir tāds nesamākslots.
Ja būtu vientuļa, es arī pieteiktos. Nebaida lauku darbi, jo esmu augusi laukos, bet nevienam no saimniekiem jau nemaz nav tipisku lauku.
09.11.2013 13:52 |

Reitings 3273
Reģ: 16.06.2012
Noskatījos tikko vakardienas sēriju. Tiešām žēl Magones, māja tik ļoti nolaista, ka, manuprāt, tur ir neiespējami ko uzlabot. Ja skatoties pirmo Saimnieks Meklē Sievu, viņa man likās pat ļoti nesimpātiska un atbaidoša, tad tagad man ir skumji noskatīties kādos apstākļos viņai jādzīvo. Piedodiet, bet viņas vecāki man gan likās savādi un dīvaini domājoši.
09.11.2013 14:05 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
chuksene, tur nebija neviena Ruslana :D
Un es domāju, ka cacai Mairitai noteikti ir silikoni :)
09.11.2013 14:24 |

Reitings 954
Reģ: 01.10.2013
Es arī par tiem silikoniem domāju. Tādas augstas un tvirtas varbūt ir 20 gados, bet ne viņas vecumā vairs pēc vairākiem bērniem.
Patīk šovs, tāds jautrs.
09.11.2013 14:44 |

10 gadi
Reitings 1660
Pēc vakardienas sērijas sāka likties, ka Dagņa Inesei arī kaut kādi putni galvā, kurus Dagnis un skatītāji notur par kautrību. Un pats, kā atzina, nobijās no Mairitas, kaut gan viņa bija visatvērtākā un foršākā.
Par Magoni, nu, ko lai saka, kāda pati, tādi arī precinieki: viņa grib dzīvot kādam uz kakla, tad nu vīrieši arī tādi nolasījušies, kas gribētu saimnieci ar muižu. :-D Un plānot saiet ar cietumnieku - tur nu gan, prātiņ, nāc mājās. Pēc tam lai nesūdzās...
09.11.2013 15:50 |

Reitings 1519
Nebija viņš Ruslans? :D Nu kaut kas līdzīgs tad bija Magones dzejnieks.
09.11.2013 15:52 |

10 gadi
Reitings 13809
chuksene, man liekas - Rasmuss.
09.11.2013 15:54 |

Reitings 1519
Āā varbūt arī :D
09.11.2013 15:57 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits