Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Vīrišķība

Reitings 348
Reģ: 02.11.2010
Dažādu situāciju dēļ, šodien sanāca aizdomāties, kāds īsti ir vīrišķīgs vīrietis. Tā kā nonācu pretrunās pati ar sevi, tad jautājums jums - kas ir tas, kas jums asociējas ar vīrišķīgu vīrieti? Nejautāju šoreiz par izskatu, bet gan par rakstura iezīmēm, uzvedību vai darbību, kas liktu jums pateikt - viņš tiešām ir vīrišķīgs!
Un vai jūs ir būtiski, lai vīrietis būtu tāds?
Tad nu padalieties ar viedokļiem un, iespējams, ar kādām situācijām, kas liek jums saprast vai vīrietis ir vīrišķīgs vai tomēr nē :)
08.11.2013 16:07 |

Reitings 554
Reģ: 26.08.2013
Ciena sevi un citus, attapīgs, tur doto vārdu, atklāts un patiess. :) Tās galvenās :)
08.11.2013 16:12 |

Reitings 3296
Reģ: 26.08.2009
RedRed minētās īpašības es augstu vērtēšu arī sievietē.
Man šķiet vīrišķīgi, ja viņš, kaut vai nokrāvies kā ēzelis, bet paņems sievietei no rokām arī to vienu smago pirkumu maisu un braši visu nesīs, zobus sakodis. Es novērtēju, ja viņš ir ļoti kartīgs un vērīgs. Kaut kur kaut kas bardakā vai saplīsis, tas uzreiz tiks pamanīts un novērsts. Uzdīkstēties paust pretēju viedokli, aizstāvēt savus līdzcilvēkus, vienalga, sievu, māsu vai labāko draugu. Vīrietim sava vīrišķība ir jāparāda ar darbiem, nevis vārdiem, jo galva uz pleciem un intelekts, kas ļauj runāt vairāk vai mazāk gudras lietas, ir arī sievietei. Un tomēr, vīrietim būtu jāspēj domāt mazliet racionālāk, jābūt attīstītākai matemātiskajai domāšanai.
08.11.2013 16:20 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Viiriskjiigs viirietis ir tad, ja speej sevi savaakt un risinaat probleemas, nevis noliist kaktinjaa paraudaat vai histeeriski reagjeet uz lietaam.
08.11.2013 16:22 |

Reitings 374
Reģ: 13.07.2012
Man vīrišķība saistās ar patstāvību, spēju risināt visu pašam, nevis raudāt, ka neviens nepalīdz, kā arī ar to vārdos neaprakstāmo spēju likt sajust, ka viņš ir tas, kurš par tevi rūpēsies, pasargās un aizstvēs.
08.11.2013 16:29 |

Reitings 554
Reģ: 26.08.2013
Samaara Tas bija pirmais, kas nāca prātā. Un piekrītu arī Tevis rakstītajam :)

Jā, un kā arī Lipstick saka - patstāvība.
08.11.2013 16:31 |

Reitings 5481
Reģ: 17.08.2010
Man vīrišķīgs vīrietis asociējas ar pastāvību gan materiāli, gan emocionāli - viņš par problēmām nekritīs panikā, nepsihos un uzvedīsies loģiski.
Tāds, kurš spēj parūpēties par ģimeni - ne tikai materiāli, bet arī spēt atbalstīt, palīdzēt sievietei ar bērna audzināšanu un mājas darbiem.
Tāds, kurš ļauj sievietei būt sievietei - jā, mēs varam arī pašas atvērt gan durvis, gan panest iepirkuma maisiņus, bet vīrišķīgs vīrietis to neļaus darīt sievietei.
Un vīrišķīgs vīrietis nebaidās no jūtām - pateiks, ka mīl, samīļos un iedos buču publiski.
08.11.2013 16:32 |

Reitings 348
Piekrītu viedoklim par to, ka vīrišķība ir jāparāda ar darbiem, nevis ar vārdiem. Piemēram, savas draudzenes vīru es uzskatu par vienu no nevīrišķības kalngaliem - viņš kunkst par visu, viņš ir slinks, nekad neko negrib darīt, uz visu viņu jāpiespiež + vēl situācija - draudzeni pie manis ciemos atveda viņās vīrs, tā boja tieši diena, akd uzsniga pirmais negaidītais sniegs. Mēs ar draudzeni gribējām braukt sopingot, tad nu, zinot, ka snieg un slīd un mans vīrietis mājās nebūs līdz pat vēlam vakaram, gāju savas riepas mainīt pati. Tad nu viņi piebrauc, es mainu savas mašīnas riepas, draudzene nāk palīga un viņas vīrs ko? Viņš vnk stāv un dod norādījumus par to kā mēs mainām riepas! kad atcirtu pretī, ka viņš jau nu varēja palīdzēt, viņš atteica, ka ir aizmirsis cimdus mājās un ārā auksts, un viņam rociņas salst! Ko jūs domātu par šādu vīrieti, pēc šādas situācijas?
08.11.2013 16:38 |

10 gadi
Reitings 2547
Reģ: 29.01.2009
Vīrišķīgs vīrietis vienmēr izturas ar cieņu pret sievieti (vienmēr - pat ja ir dusmīgs, sliktā omā or whatever), ir džentlmenis, vienmēr ir pārliecināts par sevi un savu rīcību, nosvērts, iekšēji mierīgs, prot pastāvēt par savu viedokli un vienmēr aizstāv vājākos. Un kā krista minēja, vīrišķīgs vīrietis spēj vienmēr savākties nevis kļūt histērisks, mans bijušais tāds bija - dusmās vienmēr psihoja, ārdījās, apvainojās tā kā tāda meitene :D
08.11.2013 16:38 |

10 gadi
Reitings 2547
Tad nu viņi piebrauc, es mainu savas mašīnas riepas, draudzene nāk palīga un viņas vīrs ko? Viņš vnk stāv un dod norādījumus par to kā mēs mainām riepas! kad atcirtu pretī, ka viņš jau nu varēja palīdzēt, viņš atteica, ka ir aizmirsis cimdus mājās un ārā auksts, un viņam rociņas salst!

Šausmas! Tas vispār ir vīrietis?? :D
08.11.2013 16:41 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es te uzreiz varu teikt-neskatoties uz to ,ka mans pirmais viirs bija loti liidziigs Bruce Willis:D,vinaa nebija sii viiriskiiba,kura redzama uz katra sola aktierii-liekas,ka virietis vienmeer speelee taadas lomas,kuraas mees redzam to "iisto viirieti".Vins bija loti labs ,miils ,loti labs teetis,briiniskiigs humors ,loti labi gatavoja eest utt,bet nemaaceeja "satureet gimeni" materiaalaa zinaa,nebija taa viiriskiigaa speeka -valdiit.Mana otrais viirs ir tas romantiskais Rechard Gere tipa cilveeks,bet romantikas vinaa nav nemaz gandriiz-vins zin loti labi visu,lai paraadiitu sevi ,kaa iistu viirieti-vina vaards faktiski buus peedeejais visaa.Vins dod naudu ,vins noteiks situaaciju...Izklausaas liels egoists.Vins nokaarto pilniigi visu,kas saistaas ar naudas lietaam,kas ir loti liels pluss .Priecajos arii,ka prot pilniigi visus viiriesu darbus maajaas ,un gatavo eest loti garsiigi:)
Es vienmeer smejos,ka ideaalais tips butu-abi viiri kopaa vienaa!
08.11.2013 16:41 |

Reitings 348
Lovisa - tāds tiešām pastāv, un viņš skaitās pieaudzis 30 gadīgs vīrietis, kas vēl pie tam audzina dēlu :D
ak jā, vēl aizmirsu piemetināt, ka laikā, kad mainījām riepas, loģiski, ka sniga un putināja, bet tas mūsu "vīrieti" arī galīgi neuzrunāja :D
08.11.2013 16:45 |

Reitings 895
Reģ: 14.07.2013
Man šķiet vīrišķīgi, ja viņš, kaut vai nokrāvies kā ēzelis, bet paņems sievietei no rokām arī to vienu smago pirkumu maisu un braši visu nesīs, zobus sakodis

Tas nav vīrišķīgi, tas ir bezmugurkaulinieks, lūzers.
08.11.2013 18:08 |

Reitings 471
Reģ: 18.06.2013
Vīrišķīgs man šķiet džentlmenis ( tas ietver visu, ko viņš saka, kā saka, kā izturas), stalts, pašpārliecināts, uz kuru var paļauties, justies droši, nav mucā audzis un rokas no pakaļas arī neaug.
08.11.2013 18:15 |

Reitings 480
Reģ: 20.10.2009
Izpalīdzīgs, džentlmenis, ciena visas sievietes kopumā ne tikai savu draudzeni! Tāds, ar kuru vari justies droši ejot tumsā pa ielu, jo zini, ka viņš aizsargās, ja nu kas! Tāds, kam ir savs viedoklis, kas grib un spēj kaut ko izdarīt arī mājās (kam nav nostāja - ēst gatavo un tīra tikai sievietes).
08.11.2013 18:17 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Sinsp-man tas loti patiik pie maniem "abiem viiriesiem"-nekad neko sliktu nesaka par citaam sievieteem...savaam bijusaam draudzeneem uttTas manaas aciis ir milziigs pluss!
08.11.2013 18:21 |

10 gadi
Reitings 10290
Man ar vīrišķibu saistās tāds, kurš:
spēj pieņemt lēmumus
ir uzņēmīgs un ar raksturu, iet uz mērķi
lutina sievieti
nebur drāmu
ir savaldīgs
māk šo to izdarīt mājās un bišk arī mašīnai.
08.11.2013 18:22 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
- Aizstāvēs sievieti un ģimeni.
- Rūpējas par ģimeni.
- Nevis čīkst par problēmām, bet tās risina.
- Domā racionāli, nevis emociju iespaidā.
- Fiziski spēcīgs un saimniecisks.
09.11.2013 17:27 |

Reitings 1582
Reģ: 22.03.2013
Piekrītu viedoklim par to, ka vīrišķība ir jāparāda ar darbiem, nevis ar vārdiem. Piemēram, savas draudzenes vīru es uzskatu par vienu no nevīrišķības kalngaliem - viņš kunkst par visu, viņš ir slinks, nekad neko negrib darīt, uz visu viņu jāpiespiež + vēl situācija - draudzeni pie manis ciemos atveda viņās vīrs, tā boja tieši diena, akd uzsniga pirmais negaidītais sniegs. Mēs ar draudzeni gribējām braukt sopingot, tad nu, zinot, ka snieg un slīd un mans vīrietis mājās nebūs līdz pat vēlam vakaram, gāju savas riepas mainīt pati. Tad nu viņi piebrauc, es mainu savas mašīnas riepas, draudzene nāk palīga un viņas vīrs ko? Viņš vnk stāv un dod norādījumus par to kā mēs mainām riepas! kad atcirtu pretī, ka viņš jau nu varēja palīdzēt, viņš atteica, ka ir aizmirsis cimdus mājās un ārā auksts, un viņam rociņas salst! Ko jūs domātu par šādu vīrieti, pēc šādas situācijas?

Nezinu par Tevis aprakstīto vīrieti, BET es reizēm dzīvē arī esmu tā rīkojies. Kāpēc? Ja, Tev mainot ratus, viņš piegāja, bet no Tavas puses vienīgais, kas bija, bija sejas izteiksme "Nu, palīdzi taču man", tad es šādā situācijā varētu arī nedaudz iespītēties. T.i., - ja esi tik lepna un nevari cilvēcīgi palūgt, lai to izdaru es, tad varu patēlot muļķi - izlikties, ka tavu lepno klusēšanu un sejas izskatu nesaprotu. Esi lepna - maini pati!
09.11.2013 17:41 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Viiriskjiigs viirietis ir tad, ja speej sevi savaakt un risinaat probleemas, nevis noliist kaktinjaa paraudaat vai histeeriski reagjeet uz lietaam.

+1

Vēl, manuprāt, vīrišķīgam vīrietim ir savs viedoklis. Viņš ir mērķtiecīgs(un iet uz savu mērķi, nevis sēž un filozofē), patstāvīgs(iespējams, muļķīgi, bet vīrietis, kurš savos 30 gados vēl mitināsies uz māmiņas dīvāna man neliksies vīrišķīgs)un viņš uzņemas atbildību par saviem darbiem.
Un viņš aizstāvēs mani. Ja vajadzēs, tad kaut vai sados kādam pa seju, bet neļaus ne matiņam pakustēties uz manas galvas(vai, ja mums būtu bērni, uz viņu galvām).
09.11.2013 17:58 |

Reitings 3031
Reģ: 09.09.2012
Neatkarigs, patstavigi pienem lemeumus, izlemiba, rupejas par sievi un berniem, nebaidas risket, ir godigs, taisnigs un domajoshs (neba nu katrs ar izglitibas papiru ir domajoshs), atbildigs.
19.11.2013 00:18 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits