Dien.
Šovakar foruma kino nakts priekšā. Man nāk miegs, bet tas ir sīkums. Nogulēšu visas brīvdienas un būs ok.
Es joprojām esmu uzvilkusies un dusmīga. Vakar drauga māte piezvanīja, jo bija uzzinājusi, ka mēs esam noskatījuši jaunu dzīvokli. Protams, sākās monologi, cik tas viss ir briesmīgi un kā ''viena draudzene viņai teica'', ka tur viss ir šausmīgi un vispār(seko viņas mīļāko rajončiku uzskaite) ir labāki un lētāki dzīvokļi utt. Beigās vēl atklātā tekstā pateica, ka ''apskatīt jau tu vari aizbraukt, bet tāpat jau ir skaidrs, ka to jūs neņemsiet''. Say whaattt??? Viņa jau nu nebūs tā, kas noteiks, kur mums dzīvot. Draugs šobrīd ārpus LV darba dēļ un uzticēja to apskati man vienai. Sacepos, piezvanīju viņam un visu pateicu.
Man liekas, ka es esmu bijusi pārāk jauka un pieklājīga visu šo laiku. Mums ar viņu jau bija problēmas pirms dažiem gadiem un draugs viņu nolika pie vietas tieši par šo pašu jautājumu - mēģinājumiem viņu kontrolēt. Liekas, ka tagad vēlreiz pēc kā tāda prasās. Nu, vnk citādi par daudz jau....