06.11.13 jes,trešdiena

Reitings 460
Reģ: 31.07.2013
06.11.2013 07:47 |

Reitings 3652
Reģ: 26.10.2012
Viņa jau arī negāja ar izkārtu karogu un to nezināja, bet viņai uzprasīja. Pārjautāju citām pareizticīgajām, jā, tā esot. Sieviete tur ir nekas,ne velti ar apsegtu galvu jaaiet.
06.11.2013 12:26 |

10 gadi
Reitings 3281
Reģ: 18.01.2011
Jā pareizticīgajiem ir pieņemts, ka obligāti jābūt plīvuram vai citādi apsegtai galvai, es vēl tagad nesaprotu, kā var labprātīgi gribēt tajā baznīcā laulāties.
06.11.2013 12:31 |

Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
Pusstundu mazgāju nost, dusmīga biju kā velns

aaaa, kāāā es nosmējos par to velnu :D bet, ja tev interesē Stokīša piedāvajums, tad viņiem visu nedēļu ir Skaistuma dienas ar diezgan labam atlaidēm :)

bet vispār - this day couldnt be better! (l) tikko man pazvanīja no mana, kā es iepriekš uzskatīju - pilnīgu idiotu bara pilnā autocentra, pateica, ka vienu ļoti dārgu detaļu, kas man izmaksātu vairāk kā mana alga :D un kuru jau bija pārbaudījuši pirms gada un pateica, ka neko nevar pasākt, tagad varot nomainīt par autorūpnīcas garantiju un jau ir visu apstiprinājuši un pasūtījuši, kaut gan garantija mašīnai beidzās jau pirms 2 gadiem :D bāc, cik ideāli! tur laikam kaut kas ir ļoti pamainījies, jo saņēmu arī sms ar Paldies par autocentra izmantošanu un tml. Un visi tie mudaki no frontdeska arī ir novākti, tagad ļoti laipni visi :D var kaut kur atstāt labu atsauksmi, ja tas nav paredzēts nekur majas lapā? man baigi gribas pateikt kko labu :)
06.11.2013 12:31 |

Reitings 738
Reģ: 06.09.2013
Varat man lūdzu pateikt, kāds ir nosaukums šai te matu lietai ? :D

06.11.2013 13:30 |

Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
Hair donut
06.11.2013 13:32 |

Reitings 738
Reģ: 06.09.2013
Paldies! :) Tikko nopirku, gribēju atrast kā ar viņu veidot matus, bet nezināju, kā youtubā rakstīt :D
06.11.2013 13:33 |

Reitings 5625
Reģ: 29.01.2009
Nerunājiet par kāzu tēmu, ziemā domājam saprecēties, bet pati nezinu, ko īsti gribu :(
06.11.2013 13:37 |

Reitings 11429
Nelasi cosmo, nevis Nerunājiet par kāzu tēmu
06.11.2013 13:45 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
véjá,
Arī sveikt baznīcas teritorijā neviens nedrīkstēs.
tas nu gan skan jocígi, mums mácítájs pats piedávája sveikt pie baznícas, un fotosesiju teica, lai turpat taisám, jo bazníca ljoti smuka. arí nebija nekádu iebildumu, ka, kad gájám no baznícas viesi meta gaisá daudz oranzhu ziedlapinju..

kāda starpība ko drīkst un ko nedrīkst ??? Kas drīkst vest pie altāra un kas ne. Pilnīgi un galīgi neinteresē! Dariet tā,ka jus paši gribat, kā jūs paši jutīsieties labāk, nevis tā,kā kāds saka.
Nu gribēšu un iešu pie altāra ar abām omītēm pie rokas. Kurš man to aizliegs? Es tā gribu savā kāzu dienā.

nu tá jau gluzhi arí nebús, jo baznícá tomér ir savi noteikumi, piem, peldkostímá lai ká tu gribétu tevi nelaulás. gan jau veshanu pie altára var sarunát, bet bús lietas, ko gribédama neizmainísi...
06.11.2013 13:46 |

Reitings 5625
Jā, Mari, tas tieši bija kā pavēle, kas visām jāņem vērā!
06.11.2013 13:51 |

Reitings 11429
Baigi interesanti kā te Anglijā nāk visādi personalizēti apsveikumi no dažādām bēbīšu kompānijām.
Šodien saņēmu apsveikumu smuku ar tekstu
: Dear , (mans vārds) !
You will make a brilliant mum! Good luck!

Smuki nu :)
06.11.2013 14:01 |

Reitings 463
Reģ: 18.10.2013
Sveikas! Aizgaju gulet 4.00 no rita, bet pamodos 11.00, sodien jutos fresh, tikai istaba ir ledaini auksta. Tagad var patiesam just isto rudens klatbutni. Bus janoiet leja un velreiz jaiesledz heating sistemu. Labi, ka neesmu atkariga no kautkada AS "Rīgas siltums", bet varu ieslegt siltumu sava maja kad vien velos, visa gada laika, atliek tikai nospiest podzinu.:D :) Velak jau bus jataisas uz darbinu sava vakara maina. Pa nakti biju ielikusi Marokas arganijas ellu matos, pec pamosanas izmazgaju, tagad zaveju matus un edu mellenu jogurtu. Bus vel janotiesa atlikusi kirsu kuka no polu veikala. Varbut kada no jums ir vel lietojusi Marokas arganijas ellu? Kuras firmas ellu lietojat?
06.11.2013 14:26 |

Reitings 2817
Reģ: 04.06.2009
Labriit!Es nesen izliidu no gultas,man vienalga,man shodien briivs:D:)
Aara pretiigs laiks,atkal liist:(
Leenaam taisiishos un braukshu uz solaariju un ar draugu iesim sho to nopirkt prieksh maajas!:)
Ai,meitenes,man arii gribas preceeties,bet vispirms jaagaida bildinaajums:D
06.11.2013 14:43 |

Reitings 463
Reģ: 18.10.2013
Iespejamiba, ka es jebkad preceos ir loti maza, bet, ja precetos, tad tikai zagsa, jo, lai gan kristita luteranu baznica, bet pec savas butibas esmu neticiga. Tapec domaju, ka prieks manis ta butu klaja divkosiba laulaties baznica, ja visu muzu esmu gajusi baznicai ar likumu. Prieks manis kazas butu drizak, ka attiecibu sakartosana no juridiskas, oficialas puses, milestibas svetki, bet nekas tads, kas saistits ar religiju, jo sis lietas man nav tuvas. Briziem tas izskatas divaini, ka cilveki laulajas atkartoti baznica, atkal nodod zvarestu, soloties but uzticigi un milet viens otru lidz kapa malai, kaut vienreiz jau parkapa so zverestu. Saskatijusies cilveki visadas filmas un doma, ka tas ir stiligi, kaut patiesiba nemaz neiedzilinas so vardu jega, un ta vienkarsi metajas ar siem nopietnajiem vardiem. Bet, protams, katram savi ieskati saja jautajuma, nevelos nevienam macit ka dzivot. Katrai pasai jaizlemj, kada bus vinas kazu diena, jo ta ir TAVA diena, nevis krustmates, masicas, omes, svaina diena. Novelu visam toposajam ligavam laimigas un skaistas kazas!:)

Līgavainis:
Es N. ņemu tevi N.par laulāto sievu un apsolu, ka būšu tev uzticīgs kā laimē, tā nelaimē,kā veselībā, tā slimībā,lai tevi mīlētu un cienītu visās sava mūža dienās.
Līgava:
Es N. ņemu tevi N.par laulāto vīru un apsolu, ka būšu tev uzticīga kā laimē, tā nelaimē,kā veselībā, tā slimībā,lai tevi mīlētu un cienītu visās sava mūža dienās.
Nepieciešamības gadījumā līgavainis un līgava savstarpējo piekrišanu var izteikt arī citādi.
Priesteris pieņem no viņiem zvērestu, sacīdams:
Ko Dievs savieno, to cilvēkam nebūs šķirt. Šo laulību, ko tagad noslēdzāt, es katoļu Baznīcas vārdā apstiprinu un svētīju: Dieva, Tēva un Dēla un Svētā Gara vārdā.

Baznīcas variants:
Mācītājs: Dieva un šo liecinieku priekšā dodiet sirsnīgu solījumu, ka jūs dzīvosiet laulībā pēc Dieva Vārda un saskaņā ar Viņa gribu, kas izteikta Svētajos Rakstos, uz Viņu paļaudamies un paklausīdami, ikdienas meklējot Viņa svētību savai laulībai.
Vīrs, ņem sievas labo roku un viņai acīs skatīdamies saka (vai atkārto mācītāja sacīto):
Es, ........., nododu visu sevi tev,/ kā tavs vīrs,/ saskaņā ar Dieva, mūsu Tēva vārdiem, / un Viņa laulības nolikto kārtību. / Dieva priekšā apliecinu, es tevi nekad neatstāšu. / Es esmu tavs vīrs līdz, nāve mūs šķirs.
Sieva, ņem vīra labo roku un viņam acīs skatīdamies atkārto mācītāja sacīto:
Es, ................., nododu visu sevi tev,/ kā tava sieva, / saskaņā ar Dieva, mūsu Tēva vārdiem, /un Viņa laulības nolikto kārtību. / Dieva priekšā apliecinu, es tevi nekad neatstāšu. /Es esmu tava sieva līdz, nāve mūs šķirs.
06.11.2013 15:13 |

Reitings 3774
Reģ: 12.02.2013
Varu padalīties ar savu piedzīvojumu Tiramisu kūkas gatavošanā!
Taisīju pēc šīs receptes http://bitesblogs.blogspot.de/2010/12/tiramisu.html, visu izdarīju kā receptē, nu varbūt olas baltumu vajadzēja stingrāk, bet bija labi tāpat. Visu kopā sajaucot man tur bija totāli šķidra masa, ko varētu dzert nevis krēmīga masa, kādai bija jāsanāk. Ar mikseri tur putoju, putoju un pilnībā nekas nemainījās, masa kā ir šķidra tā ir.
Nu neko skrēju uz veikalu vēl pēc maskarpones siera un tad nu tagad man kūkā ir iekšā 1kg siers :o trekna būs noteikti šausmīgi, bet nu vismaz man izdevās uztaisīt un nebūšu izgāzusies un būs ko šovakar ieēst un atzīmēt mūsu svētkus.

To recepti man ieteica viena cosmo lietotāja, gribētos dzirdēt kā viņai gan tur viss varēja sanākt ar tiem 500gr sieru un 4 olām.
06.11.2013 15:25 |

10 gadi
Reitings 13809
Safiyah, katoļiem ir savādāks laulības solījums.
06.11.2013 15:30 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
Labdien! ;)
Nu tā esmu mājās, dzeru kafiju un gatavojos vienam nepatīkamam mājas darbam, nav man šodien ūdens lejamā diena :D
Rīt jau ceturtdiena, man patīk kā nedēļa skrien...
06.11.2013 15:38 |

Reitings 5481
Reģ: 17.08.2010
Safiyah, katoļiem ir savādāks laulības solījums.

Luterāņu baznīcā arī nebija Safiyah nosauktais baznīcas variants.
06.11.2013 15:39 |

Reitings 3298
Reģ: 16.04.2012
Man šodien forša diena, uzliku autiņam jaunas ziemas riepas, vakarā uz Stockmann KLientu vakaru...woop woop
06.11.2013 15:41 |

Reitings 11429
Kompleksās pusdienas deputātiem 1,80Ls :D

Un parastajiem cilvēkiem ,parasto cilvēku ēdnīcās cik maksā kompleksās pusdienas?
06.11.2013 15:42 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits