Uz atri varu ieteikt:
Izvari makaronus, apcep nedaudz maltu galu un turpat uz pannas piegaz klat nedaudz tomatu merces, nedaudz krejuma, pieber sali, ja gribi shikak, piegriez petersilus. Visu samaisu kopa, iegaz izvaritaja makaronu katla, samaisi un gatavs. Garsigs kaut 2 dienas pec kartas.
Noperc vistas stilbinus vai sparninus, samet visus panna, pielej ellu, apkaisi ar, piemeram, sali+piparus+kiploku garsvielas, vari kaut vegetu tikai piesaut, bet nedaudz. Sutini uz mazas teperaturas. lai zinatu vai gatavs, panem vienu gabalu un ar nazi iegriez, ja vidus balts, gatavs. Klat izvari ko vien velies, makaronus, risus, grikus, kaut pelmenus.
No ritiem taisi omletes vai olu kulteni, piesauj klat kadu desas gabalu.
Vari izvarit grikus. Kaa, tas rakstits uz iepakojuma. Klat atkal ta pati apcepta malta gala, nedaudz krejuma, saals.
Cep kartupelus, garas dazadibai vari pievienot gan olu, citreiz krejumu, kadu siki sagrieztu desu, dilles, lokus.
izcep kotletes. Miklu taisu taa - jeela maltaa gala, iemetu blonaa, piesitu 2, 3 olas, karote majonezes pufiigumam, sals, siki sakapati 2 sipolu, 3-4 kiploka daivinas smalki sarivetas, lai ir ka putrina. Visu ar rokam samicu unveidoju mazas kotletites. Cep kamer apbruninas. Ja nav parliecibas, ka vidus gatavs, iegriez ar nazi. Cep uz videjas uguns.