Kaut sitat mani nost, es nevaru atrast tādus ratus,kas man tik tiešām patiktu ! (e)
Es jau esmu izsmelta un man jau ir apnicis. Nav ne jausmas kā lai atrod tādus ratus,kādus gribētos.
Sākumā gribēju Emmaljungas, ieraudziju uz ielas un sapratu,ka fuj, ļoti nepatīk. Tak gribēju Tako, bet baigi daudz sliktas atsauksmes salasijos netā un nevienā veikalā to Tako ratu arī nav. Nav ne Zippy, ne Bugaboo, nekā!
Gribēju šos : Graco Evo 3 in 1
Ap 500Ls viss komplekts sanāk. Vienkārši, smuki, krāsa feina, viegli saliekās ,salokās, svars 9kg. Varu pati pacilāt un pati salikt utt. - Vīram nepatīk. Ieraudzija uz ielas un pateica,ka fuj ,prasti un nesmuki.
Nu neko.. nopirkām šos :
Mothercare Orb
Guļošā kulba salokās par sporta daļu. Mazo sēdeklīti atsevišķi jāpērk. Viss kopā arī pie 500 izmaksā. Kamēr atnāca līdz stokam,tikmēr jau pārdomājām, jo man viņi reāli nepatīk un atgriezām atpakaļ.
Ko tālāk ?
Kā reāli izvēlēties ratus? Var jau internetā pasūtīt un tad brīnīties ,kad atsūtīs. Bet gribās jau vispirms viņus pa veikalu pastumdīt, apčamdīt, salikt un izjaukt. Veikalā tik maz to modeļu, ko apskatīt, ka dusmas rauj pilnīgi. :(
Gribu uz 4 riteņiem, un lai priekšā grozās tie riteņi, jo ratus vairāk pa pilsētu izmantosim un veikalos arī vieglāk ar tādiem grozāmiem ratiem.
Tās,kas nesen tagad pirkušas ratus, vai kurām bijuši jau labi rati, ko jūs varat ieteikt?