1. esmu bijusi uz New York nails pedikīru. 1x ar gelish, 2x ar parasto laku. Pirmajā reizē, kad ar gelišu, bija vel ok- ar laku- drausmīgi. Divas kārtas tika uzklātas kā viena,pleķiem, cauri spīdot. (pagaišgad)
biju uz aparātpedikīru salonā "Pogmalion" vai tml. nosaukums- atrodas uz Kr.Barona ielas, pie pieturas "Merķeļa"- neiesaku. Ātrs, kaut kāds pedikīrs. Salons pats par sevi arī..jauku atmosfēru neieviesa- par ko parupējās arī administratores. (laikam pēdējā ziemā biju)
biju arī nesen uz salonu "Lua"-manikīrs ar shellack. Te saskāros ar labu attieksmi, atmosfēru, patika, ka cilvēki netiek dalīti- kuponi un bez kuponiem. Bet pakalpojumu sniedza meitene, kas atiecīgo darbiņu dara salīdzinoši nesen. Pašas meistarītes attieksme ļoti jauka, tacu man prasījās kvalitatīvāku manikīru, jo vakarā un nakamajā rītā jau gribējās sev veikt atkārtotu manikīru. Laku uzklāja labi, tikai ļoti žēl, ka tālu no ienadžiem, kā rezultātā izksatās, ka nedēļu vismaz jau ar to staigāju, ja ne divas.
2.GUESS džinsi man atgādina META kvalitāti. Par pārējiem nemācēšu pateikt. Pamēģini t/c "Mols" ir autleta veikal AutletA (laikam)- tu pa lētakām naudām, un ne tikai džinsi.