sveikas, damas. Es biju ksdu laiku pazudusi, neviesojos seit tik aktivi. Man pasaule nakusi meitina Serena, jau 4 menesi. Tgd vairak laika, patik ar jums paklacoties, pastrideties.
kadi jaunumi?
apsveicu ar mazuli. Serena gan ir interesants vaardinjs :D
Man buus deels. Sauksim par Janu, tapat kaa teevu. Arii vinja vecteevu taa sauca, taa kaut kaada tradiicija vinjiem.
Shodien juutos mieriigaaka un viss vairs neliekas tik briesmiigi kaa vakar :D piedodiet, ka jums naacaas to lasiit, bet briizjiem juutos taa kaa juutos.
Zenite, sveicu ar meitiņas peciņās nākšanu pasaulē. :)
Labrīt,
šodien daudz darbi jau no pašā rīta, bet pirksti mežģās, nevaru garumzīmes un mīkstinājumus šodien normāli salikt, piecas reizes jāpārlasa ko esmu uzrakstījusi. Tā, ka ja šeit kādas kļūdas sorry! :P
man ir cerība tikt pie jauna telefona, bet nezinu vai vajag. manējais vēl ļoti labi strād'qa, vienīgais gribētos lielāku, bet vai tikai tapēc jāizmet nauda nezinu
Labrīt! :)
Šodien jāpiekopj dzīvoklis, jāiepērk pārtika, jāsakopj sevi un tad rīt agri no rīta brauciens ar autobusu uz Brēmenes lidostu, jāsagaida radiniece, tad jāved viņa šoppingā, tad ar vilcienu atpakaļ uz mājām. Un, protams, sanāca tā, ka tomēr es mašīnu būtu dabūjusi uz rītdienu, bet autobusa un vilciena biļetes nopirktas, tā kā būs vien jābrauc ar tiem :D