te es saskatu 2 galējības. autores nenormālās ošņāšanās. pati teici, ka ieej draugs tad, kad tev ir laiks. nu citi to uztvertu, ka varbūt pāris reizes dienā vai varbūt dažreiz vsp nemaz. bet 'te izrādās, ka tu sēdi viņa draugos no rīta līdz vakaram. tas ir NORMĀLI?!
savukārt, puisis beigās atzina, ka viņam tā meitene patīk. vsp es sen jau to būtu izsecinājusi. bet šāda atzīšanās un rīcība man dotu zemo startu, lai sarautu attiecības. viņš saka, ka uzskata, ka tas ir normāli, jo viņš negrib paskaidrot savu rīcību. viņam par to ir kauns, bet negrib sajusties kā vainīgais pie attiecību iziršanas. vieglāk viņam būtu vainot tevi, ka tu esi gribējusi šķiršanos un ka viņš NEKO TĀDU nav darījis.
un te neiet runa par to, kāds profils tiek apskatīts reizi mēnesī, bet gan n-tās reizes dienā.
pirmkārt, iesaku izšķirties ar šo puisi PAVISAM, jo viņam noteikti nav nopietni nolūki attiecībā uz tevi. otrkārt, ieteiktu tev tikt galā ar stalkošanu, jo NEVIENAM puisim nav vajadzīga histēriska un paranoiska meitene, pie tam vēl ilgtermiņā. iesaku padomāt par to.