Cik svarīga ir tautība?

10 gadi
Reitings 2793
Reģ: 09.12.2010
Jau pāris dienas prātoju par šo tēmu.
Situācija īsumā tāda, ka iepazinos ar puisi sporta zālē, papļāpājām un apmainījāmies ar telefona numuriņiem un saņēmu uzaicinājumu uz kino, bet ir viens bet, kurš man traucē - viņš ir krievu tautības.
Dīvainākais ir tas, ka pati neesmu tīra latviete (tēvs un tēva radi ir krievu tautības), bet vienmēr esmu augusi un dzīvojusi kā latviete, draugi un cilvēki apkārt ir tikai latvieši, kuriem ir aizspriedumi pret krievu tautību un laikam man arī tādi ir, bet vai jāmēģina viņiem tikt pāri, vai domāt par to, ka vienkārši tam visam nav jēgas?

Ir kaut kas, ko kāds varētu pateikt? :D
29.10.2013 12:57 |

10 gadi
Reitings 1237
Reģ: 15.12.2009
krievu tautības cilvēki ir ļooti jauki, rūpējas par meitenēm, cik man saskarsme bijusi.. Protams, nerunājot par tiem indivīdiem, kurus maskačkas tuneļos var sastapt .
30.10.2013 16:03 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Kads sakars skolai ar dzivi?Ja r ar ko komunicet pec skolas angliski tad uz prieksu.Ej gulet!

Un atkal tu te savu uzspied,ja?Es anglu valodu no skolas atceros minimaali!un nesalidzii te skolu ar dzivi

Marš mācīties pati, nevis lien citu dzīvē.
30.10.2013 23:52 |

Reitings 119
Reģ: 22.10.2012
tautība ir vissvarīgākā. agrāk domāju - cik eksotiski būtu, ja vīrs cittauties, tas taču tik forši, tik interesanti. tagad paskatos apkārt, kas notiek, zinu, ka mans vīrs būs tikai latvietis! agri vai vēlu konflikti sāksies, jo pārāk lielas tomēr atšķirības mentalitātē. ja vēl reliģija iesaistās... nevienai nenovēlu!
31.10.2013 03:56 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
agri vai vēlu konflikti sāksies, jo pārāk lielas tomēr atšķirības mentalitātē. ja vēl reliģija iesaistās... nevienai nenovēlu!

Es gan domaaju, ka liela atskjiriiba ir tad, ja ir kjiinietis kopaa ar araabu, vai aafrikaanis kopaa ar eiropieti, jo kultuuras ir ljoti dazaadas un tiem paariem tieshaam gadaas dazkaart pastriideeties. Man ir paziistami daudzi paari, kuri ir jauktas nacionalitaates un ir nodziivojushi kopaa gadu desmitus. Arii pashas gjimenee ir piemeeri ne vienaa paaudzee vien. Protams, ja ir nepaarvarama veelme, lai viirs iemaacaas Liigo dziesmas un saak fanot par Riigas Dinamo, tad tur nekas labs nesanaaks, bet ja abas puses ir atveertas, ciena viens otru un nav piekjeerushaas liidz mieleem ikvienam siikumam no savas kultuuras, tad nekaadu konfliktu nebuus. Man nekad nav kremtis tas, ka viirs nav skatiijies beerniibaa "Eziiti miglaa" un ka vinjam nav bijusi aabece ar gaili uz vaaka.
31.10.2013 04:15 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Man tautība ir svarīga, jo gribu, lai mani bērni būtu latvieši.
31.10.2013 10:50 |

Reitings 284
Reģ: 21.05.2013
Man būtu galvenais tas, ka viņš runā latviešu valodā, ka viņam ir arī latviešu draugi, nevis Saška, kas tusē at Valoģu, Slaviku, Naģeždu un Borju. Tā teikt, lai ir iekļāvies mūsu tautiešu vidū, nevis dzīvo LV, bet iekš savas mažas krievu pasaulītes :D
Jo visādi citādi - krievu puiši ir pat daudz jaukāki, nelā letiņi :D
31.10.2013 11:19 |

Reitings 2797
Reģ: 16.09.2013
Pi e padsmitajām lapām apstājos, apnika lasīt.
Visvairāk sasmīdināja lielās latviešu valodas aizstāvētājas, kas pat gramatiski pareizi rakstīt nemāk. Bet runa nav par to.

Saka, ka varētu būt kopā, ja cienītu valsti, tradīcijas, vēsturi, un tamlīdzīgi. Parādiet man tos latviešu vīriešus, puišus, kas tiik izcili pārzin to vēsturi un tradīcijas. Liekas, ka dažreiz pat cittautieši ir labāk informēti.
Un sv\etki arī nav gluži atkarīgi no tautības, man ir draugi krievi, kas ir katoļi, tātad, svētki viņiem ir tad, kad arī manai ģimenei, bet ir latvieši - pareizticīgi, un viņiem pārsvarā ir nevis citā dienā tie paši Ziemassvētki, bet viņi tos vienkārši svin divreiz.
31.10.2013 12:08 |

Reitings 837
Reģ: 22.05.2012
Par tautību man arī būtu vienalga,
vairāk vēlētos to,lai viņš prot runāt latviski. :)
31.10.2013 12:10 |

Reitings 710
Reģ: 16.04.2013
Saka, ka varētu būt kopā, ja cienītu valsti, tradīcijas, vēsturi, un tamlīdzīgi. Parādiet man tos latviešu vīriešus, puišus, kas tiik izcili pārzin to vēsturi un tradīcijas. Liekas, ka dažreiz pat cittautieši ir labāk informēti.
Cienīt un pārzināt ir divas dažādas lietas.
31.10.2013 13:02 |

Reitings 2797
Kā tās var būt dažādas lietas, ja, lai cienītu, tev ir kaut minimāli arī jāzin, ko tu cieni? Piemēram, tev pasaka pilnīgi kaut kādu nesaprotamu vārdu, kādas mazas reliģijas nosaukumu, ar piebildi, ka tā ir reliģija. Tā kā, tu uzskati, ka lai cienītu, nav jāparzin cieņas objekts, tad tu vienkārši piekrīti tam, ka šī reliģija ir jāciena un tā tālāk, jo tā vienkārši ir pieņemts tādā un tādā apgabalā, bet izrādās, šī reliģija balstās uz, piemēram, kanibālismu. Lūdzu, pie kā noved cieņa bez zināšanām.
Es caur diskusiju redzu, ka tu esi ieciklējies uz piesiešanos pie komentāriem, kuros tiek izteikt viedoklis, ka krievu tautības cilvēki nemaz nav tik slikti.
Interesanti būtu uzzināt, kas tevi tik ļoti ir aizvainojis.
31.10.2013 13:12 |

10 gadi
Reitings 2793
194 - Tas bija man?
31.10.2013 13:13 |

Reitings 198
Reģ: 29.01.2009
Misshine- domāju, ka tas bija tēmēts Teletūbijam
31.10.2013 13:16 |

Reitings 2797
Nē, tas bija konkrēti tām, kas pieminēja manis nosauktos faktus. Un teletūbijam, atbilde uz viņa apsurdo apgalvojumu.

Tev, ja vēl neesi galīgi izlēmusi, ieteiktu parunāt ar puisi, pierunāt nomainīt randiņa vietu, tā, lai labāk varētu iepazīt, kaut vai to pašu kafejnīcu, un vienkārši pameiģināt iepazīties. Tad arī redzēsi. Nav ko baidīties no viena randiņa, nav jau uzreiz jāprecās.
31.10.2013 13:18 |

10 gadi
Reitings 2793
Misshine- domāju, ka tas bija tēmēts Teletūbijam

Palasīju rūpīgāk un laikam jā, viņam.
31.10.2013 13:18 |

Reitings 710
Kā tās var būt dažādas lietas, ja, lai cienītu, tev ir kaut minimāli arī jāzin, ko tu cieni?
Tas ir apmēram tāpat, kā teikt, ka Kā var vidējā un augstākā izglītība būt divas dažādas lietas, ja, lai iegūtu augstāko izglītību, tev ir kaut minimāli arī jāzina vidusskolas viela?

Tā kā, tu uzskati, ka lai cienītu, nav jāpārzina cieņas objekts
Es tā neuzskatu un neesmu devis iemeslu kādam tā uzskatīt.

Es caur diskusiju redzu, ka tu esi ieciklējies uz piesiešanos pie komentāriem, kuros tiek izteikt viedoklis, ka krievu tautības cilvēki nemaz nav tik slikti.

Es šeit piesienos tikai izteikti sliktai argumentācijai. (Tā, piemēram, neskaitāmās provokācijas es vienkārši ignorēju). Šeit esmu izteicies ļoti pieklājīgi, konkrēti, pamatoti un saprotami.

Interesanti būtu uzzināt, kas tevi tik ļoti ir aizvainojis.
Teikšu atklāti, man nepatīk, ka lielais vairums krievu neciena Latviju, latviešu valodu un latviešus, (Par to esmu pārliecinājies visās iedomājamās vietās sākot no labiem draugiem un beidzot ar cosmo.lv) bet kā jau minēju iepriekš - iemesls maniem komentāriem ir cits.
31.10.2013 13:47 |

Reitings 710
Tā kā, tu uzskati, ka lai cienītu, nav jāpārzina cieņas objekts

Es tā neuzskatu

Nedaudz padomājot, es nonācu pie slēdziena, ka es tomēr tā uzskatu.

lai cienītu, nav jāparzin cieņas objekts, tad tu vienkārši piekrīti tam, ka šī reliģija ir jāciena un tā tālāk, jo tā vienkārši ir pieņemts tādā un tādā apgabalā, bet izrādās, šī reliģija balstās uz, piemēram, kanibālismu
Pārzināšana un zināšana ir divas dažādas lietas. Lai cienītu pietiek zināt, pārzināšana nav priekšnosacījums
31.10.2013 14:01 |

Reitings 597
Reģ: 12.07.2013
Teikšu atklāti, man nepatīk, ka lielais vairums krievu neciena Latviju, latviešu valodu un latviešus, (Par to esmu pārliecinājies visās iedomājamās vietās sākot no labiem draugiem un beidzot ar cosmo.lv) bet kā jau minēju iepriekš - iemesls maniem komentāriem ir cits.

Cieņa ir tā lieta kura ir JĀNOPELNA. Krieviem aiz muguras ir milzu valsts no kuras tomēr baidas, sena kultūra un viņi savā dvēselē un domāšanas veidā ir un paliek iekarotāji. Vai tu tādos apstākļos cienītu tautu kuras ir 2 milj. un arī tad vēl skaits samazinās kuri ir pagrābusi no gaisa nokritušo brīvību bez jau pēc 15 gadiem ir labprātīgi to atdevuši citiem kaklakunkiem? Ar sevi vispirms ir jāstrādā lai rastos priekšnoteikumi lai tevi cienītu.
03.11.2013 10:03 |

Reitings 258
Reģ: 30.05.2012
NEKAD neiepazīsties ar džekiem sporta zālē, tur būs auzas, jo normāli džeki uz sporta zāli iet trenēties nevis iepazīties ar kādu. Bet iepriekš rakstiju, ka katrā sporta zālē ir pāris mačo kas katrai gatavi kājas laizīt.
03.11.2013 10:18 |

10 gadi
Reitings 2793
success - Pēc pirmās reizes to sapratu. :D
03.11.2013 10:21 |

Reitings 258
Reģ: 30.05.2012
palasīju tagad ko iepriekš rakstiji, pajautāšu plaši - sporta zāle nav pārdaugavā? :D Pārdaugavā ir slavens tipiņš, mačo, kas pēc Tevis rakstītā atbilst parametriem. :D
03.11.2013 10:24 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)