agri vai vēlu konflikti sāksies, jo pārāk lielas tomēr atšķirības mentalitātē. ja vēl reliģija iesaistās... nevienai nenovēlu!
Saka, ka varētu būt kopā, ja cienītu valsti, tradīcijas, vēsturi, un tamlīdzīgi. Parādiet man tos latviešu vīriešus, puišus, kas tiik izcili pārzin to vēsturi un tradīcijas. Liekas, ka dažreiz pat cittautieši ir labāk informēti.Cienīt un pārzināt ir divas dažādas lietas.
Misshine- domāju, ka tas bija tēmēts Teletūbijam
Kā tās var būt dažādas lietas, ja, lai cienītu, tev ir kaut minimāli arī jāzin, ko tu cieni?Tas ir apmēram tāpat, kā teikt, ka Kā var vidējā un augstākā izglītība būt divas dažādas lietas, ja, lai iegūtu augstāko izglītību, tev ir kaut minimāli arī jāzina vidusskolas viela?
Tā kā, tu uzskati, ka lai cienītu, nav jāpārzina cieņas objektsEs tā neuzskatu un neesmu devis iemeslu kādam tā uzskatīt.
Es caur diskusiju redzu, ka tu esi ieciklējies uz piesiešanos pie komentāriem, kuros tiek izteikt viedoklis, ka krievu tautības cilvēki nemaz nav tik slikti.
Interesanti būtu uzzināt, kas tevi tik ļoti ir aizvainojis.Teikšu atklāti, man nepatīk, ka lielais vairums krievu neciena Latviju, latviešu valodu un latviešus, (Par to esmu pārliecinājies visās iedomājamās vietās sākot no labiem draugiem un beidzot ar cosmo.lv) bet kā jau minēju iepriekš - iemesls maniem komentāriem ir cits.
Tā kā, tu uzskati, ka lai cienītu, nav jāpārzina cieņas objekts
Es tā neuzskatu
lai cienītu, nav jāparzin cieņas objekts, tad tu vienkārši piekrīti tam, ka šī reliģija ir jāciena un tā tālāk, jo tā vienkārši ir pieņemts tādā un tādā apgabalā, bet izrādās, šī reliģija balstās uz, piemēram, kanibālismuPārzināšana un zināšana ir divas dažādas lietas. Lai cienītu pietiek zināt, pārzināšana nav priekšnosacījums
Teikšu atklāti, man nepatīk, ka lielais vairums krievu neciena Latviju, latviešu valodu un latviešus, (Par to esmu pārliecinājies visās iedomājamās vietās sākot no labiem draugiem un beidzot ar cosmo.lv) bet kā jau minēju iepriekš - iemesls maniem komentāriem ir cits.