viirietis un draudzenes

Reitings 1852
Reģ: 21.02.2010
kaa juusu viirietis attiecas pret draudzeneem. ljauj jums iet kopaa izklaideeties? vai vinam patiik draudzenes juuseejaas?
Manam viiram nepatiik, vins man neljauj ar vinaam tikties kad veelos. Nesaprotu kapeec. vins saka,ka vinas mani slikti ieteklmee, kaut gan es ar vinam neeju dzerstiities liidz riitam. Mees ejam paseedeet kaadaa kafuuzii parunaajam utt. vairs neko
28.10.2013 20:51 |

10 gadi
Reitings 2547
Reģ: 29.01.2009
Ella, manā gadījumā ir nedaudz savādāk. Pati draudzeņu privātās lietas neesmu stāstījusi, bet tā kā gandrīz visi esam no viena rajona, tad visādas lietas draugs dzirdējis no citiem. A jācieš man, grrr
29.10.2013 13:52 |

Reitings 1681
Reģ: 01.09.2012
Pats nekad neiesaistās sieviešu padarīšanās. Izturās neitrāli, bet labprāt uzklausa kādu klaču no mūsu tikšanās reizēm.

Vot tā arī ir liela kļūda. Jo vīrietis beigās salipina priekšstatu par draudzeni tikai no meitenes stāstītā, kas parasti ir sulīgas klačas un privātas pikantas detaļas un beigās domā ne to labāko.

Vēl ir meiteņu suga, kas uz savu draudzeņu rēķina ceļ sev cenu vīrieša acīs - tipa priecajies cik es tev esmu forša, jo lūk man tā veina draudzene bla bla bla...
29.10.2013 13:59 |

Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012
nav draudzeņu , nav problēmu ! :D
29.10.2013 14:03 |

Reitings 1598
Reģ: 12.10.2010
labprāt uzklausa kādu klaču no mūsu tikšanās reizēm.

haha man tas pats, katru reizi, kad atnāku no satikšanās, jautā par ko runājām :D man tas vienmēr likās dīvaini, jo it kā pieaudzis nopietns vīrietis :D

bet pretenziju pa lielam nav, tikai uz dažām konkrētām draudzenēm, jo šīs meitenes pilnībā izsūc manu enerģiju uzkraujot savas likstas un problēmas... tad draugs tā arī pateica, ka lai vairāk netiekos, jo pēc tam vienkārši esmu nekāda...
29.10.2013 14:49 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits