Braucu pie viena džeka taisīt savu pc, tur dzīvoja arī viņš. Nekādu uzmanību vispār nepievērsu, bet atmiņā palika ka kluss, noskumis čalītis. Tad jau otro reizi braucu uz ballīti, viņš to vien darīja kā visu vakaru sēdēja pie sava pc un stalkoja manu boyfriendu, jo es tecu, ka man jāčeko cikos viņs ienāk dr.lv, lai zinu, ka ir mājās. :D Pati pie pc negribeju sēdēt, bet tā kā viņš tāpat neko citu nedarīja, tad neatteica izpalīdzēt. Diezgan stulbi, jā :D
Tad viņš man uzaicināja kādā portālā, vēlāk jau rakstīja sms. Bet nu tā reāli es viņu pamanīju tikai tad, kad viņš brauca ciemos pie saviem draugiem - es dzīvoju viņiem blakus. Beigās izrādījās, ka brauca, lai satiktu mani. awwww..so cute :D Bet nu man bija diezgan vienalga kādu pus gadu stabili un viņš arī nekur nesteidzās. Vienreiz aiz garlaicības piekritu aizbraukt pie viņa pastaigāties - tad arī sapratu, kāds viņš ir un, ka reali piesaista mani. Mums ļoooti lēnām viss attīstījās, jo mani attiecības neinteresēja, biju riktīgi pa gaisu, bet viņš negribēja aplauzties, lai gan zināja, ka esmu īstā..un atkal..awwwww :D
Nu tā 4,5gadi kopā, šovasar izgājām cauri visādam hui***, bet esam kopā..redzēs kur tas viss nonāks.