Puisis kritizētājs.

Reitings 11
Reģ: 26.10.2013
Sveikas, dāmas!
Vēlējos padalīties ar savu sāpi un paklausīties Jūsu viedokļus par šo tēmu.
Tātad - man ir puisis, kuru esmu pieņēmusi ar visiem viņa plusiem un mīnusiem, neesmu centusies viņu pāraudzināt un nemēdzu kritizēt ne par izskatu, ne uzvedību. Vienīgais, par ko esmu aizrādījusi, ir publiska lamāšanās. Šķita, ka arī viņš mani ir pieņēmis tādu, kāda esmu. Protams, neesmu nekāda supermodele vai pavāre, bet pati sevi uzskatu par glītu un tīri saimniecisku.
Taču nu ķeršos pie problēmas - mans draugs atļaujas mani kritizēt pa labi un pa kreisi. Gan man acīs pasaka, ka esmu resna un neatbilstu viņa sievietes ideālam, ka man vajag to un to. Un, ka brīvdienās arī jākrāsojas, citādi viņam ir sajūta, ka satiekas ar vīrieti. Agrāk nebiju nekāda kompleksu pārņemta meitene, bet tagad man šķiet, ka viss ar mani nav kārtībā - mati par īsu, nagu laka par rozā, drēbes nepiestāvošas.
Kā ir ar Jums? Vai Jūsu puisis atļaujas šādi uzvesties? Ko iesākt?
26.10.2013 17:58 |

Reitings 597
Reģ: 12.07.2013
Valfrīds nav vienmēr jādiedelē un jālūdzās, bet ja cilvēkam ir smadzenes, tad vajadzētu saprast, ka aizvainojot cilvēku un graujot viņa pašapziņu, nevar dabūt pretī lielisku attieksmi (šajā gadījumā lasi - seksu).

No 90% jūsu lielisku attieksmi nevar dabūt pat katru dienu skraidot ar puķēm jo tas priekš jums ir pašsaprotami. Lielākā daļa no jums ir aizņemta TIKAI ar savu izskatu un emocionālajām problēmām. Pēc jūsu domām vīrietim ir vajadzīgs tikai skraidīt jums apkārt un kalpot par tādu kā pašapliecinājumu - man ir! Citas šo pašu vīriešu vajadzības jums ir dziļi vienaldzīgas.
26.10.2013 19:27 |

Reitings 597
Eh, sievietes. Taadiem kaaju pakaljaa un lai soljo taalaak. Veel kaut ko domaat, mekleet probleemu utt...nafig taadus, sievieteem sevi jaamiil.

Aizmirsi starp sievietēm un sevi vārdu tikai ierakstīt.
26.10.2013 19:29 |

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
Interesanti viņš to mīlestību izrāda :D

Mans vīrs vienmēr saka, ka es pati skaistākā esmu tikko pamodusies - neķemmētiem matiem, bez kosmētikas. Tieši vēl palūdz, lai nemaz nekrāsojos.
26.10.2013 19:36 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Sieviete vislabāk izskatās no rīta, pēc pamošanās.

Mans draugs arī saka,ka sieviete visskaistākā izskatās no rīta.
Ja sievietei vajadzīgs mūžīgi smiņķis uz sejas biezā kārtā,lai viņa izskatītos labi, tad nu nezinu...ka nav kazai piena, ta nav.
26.10.2013 19:42 |

Reitings 1542
Reģ: 14.07.2011
Iespējams, atkārtošos, bet es domāju, ka vienīgais, ko vari mainīt, esi Tu pati. Viss sākas Tevī. Visa sākums meklējams sevis mīlestībā.

Sieviete ir vīrieša dzīves karaliene. Tā ir. Un īsti sievišķīga sieviete vienmēr būs laba, labsirdīga, maiga un patīkama. Ja tikai mēs apzinātos, ka attiecības ir atkarīgas vienīgi no mums pašām, ka atmosfēru mājās, maigu komunikāciju, labvēlīgu attieksmi, sapratni divu cilvēku starpā veido tikai un vienīgi sieviete, tad viss būtu pavisam citadāk, kā pašlaik. Tāpēc padomā, vai tikai Tu pati neesi tā, kas viņu kritizē, kaut vai te - šajā forumā? Ka viņš nav tāds, kādu Tu vēlies, kaut arī saki, ka esi viņu pieņēmusi arī ar visiem mīnusiņiem?

Lai arī kā - savā ziņā Tavam vīrietim ir taisnība - sievietei noteikti būtu jābūt ļoti skaistai. Tas liecina, ka viņa ir patiesi sievišķīga. Sniegšu Tev vienu padomu. Ne jau tikai ārējā izskata uzlabošana Tevi padara par daiļavu. Bet tieši iekšējās pasaules sakārtotība, harmonija, miers, dzīvošana attiecīgi pēc savas būtības Tevi tādu padara. Mīlestība, kura staro caur Tavām acīm, izteikta vārdos, darbos un maigā attieksmē, Tevi padara par skaistako sievieti pasaulē sava vīrieša acīs. Un centieni sevi uzlabot ārēji iegūst vien otršķirīgu lomu. Ja Tu jutīsies slikti, ja nebūsi apmierināta ar sevi, ja vainosi apkārtējos apstākļus un cilvēkus, neviena skaistumkopšanas procedūra to nespēs noslēpt. Tieši patiesa mīlestība ir tā, kas saista. Otrs cilveks vienmēr jutīs to starojumu, kādu sniedz, esot blakus. Vai tas ir pozitīvs un ceļošs vai negatīvs un degradējošs, tas ir atkarīgs tikai un vienīgi no Tevis pašas. Padomā un saproti, kāpēc, kas ir tās lietas, kuras neļauj Tev būt pacilātā noskaņojumā. Maini tās.
TEV SEVI JĀIEMĪL tā līdz kaulam. Tev ir jāiemācās sevi pieņemt tādu, kāda esi. Tev ir jābūt sajūsmā par to, kāda esi. Manuprāt, diezgan liela problēma vairākumam mūsdienu sieviešu. Ja Tā padomā - kā gan sieviete var kļūt mīlestības pilna, lai sniegtu to apkārtējiem, ja pati sevi nemīl? Viņa nemaz nezina, ko tas nozīmē mīlēt, ja pati sevi nav iemācījusies pieņemt.

Varu simtprocentīgi apgalvot, ka šis ir lielais klupšanas akmens, kāpēc vairums attiecību neizdodas. Padomā loģiski. Ja sieviete sevi nemīl, viņa nav mierā ar sevi. Viņa fokusējas uz negatīvajiem apspektiem sevī. Viņa sevi nosoda, izturās pret sevi neiecietīgi un pārāk prasīgi. Viņa neuzskata, ka ir pati pilnība, jo tik daudz ko vēlētos sevī mainīt. Sieviete domā, ka, ja sasniegs kaut kādu noteiktu priekšnoteikumu, tad sāks būt laimīga ar sevi. Bet, kad tas notiek, nekas jau nemainās. Apmierinātību neiegūst. Un atkal šaubas, nepatika pret sevi, savu ķermeni, savām īpašībām raisās domās. Šīs sajūtas ne tikai Tevi pašu gremdē, bet paķer līdzi arī Tavu vīrieti. Tikai neliels procents sieviešu zina, ka ir pašas labākās sev un, ja kāds apgalvo pretējo, tad tas iet gar ausīm.

Sieviete, kura sevi patiesi ir iemīlējusi, nekad netieksies pēc ekstra uzmanības no vīrieša puses, viņa zinās, ka tāpat ir ļoti skaista, neatvairāma, ja arī sen jau komplimentus nav dzirdējusi. Un pats labākais šajā stāstā ir tas, ka, jo mazāk Tu gaidīsi jebkādus apliecinājumus, jo vairāk tos saņemsi. Vīrietis jūt arī bez vārdiem. Ja sieviete viņam blakus ir sajūsmā par sevi, tad automātiski viņš, neesot piespiests, vēlas to arī pateikt un izrādīt.

No otras puses - sieviete, kura sevi ciena, zina savu vērtību, nekad nepieļaus sliktu attieksmi pret sevi. Viņa zinās, ka ir īsts dārgums, kurš tiks tikai vislabākajam- savu sievieti lutinās, apbrīnos, nēsās uz rokām un darīs visu, lai darītu viņu priecīgu. Viņa vienmēr būs pārliecināta, ko vēlas no dzīves. Neviena neveiksme vai kļūda nespēs izsist to no sliedēm. Un, kā Tu iekšēji jūties, to Tu arī saņem. Tā darbojas visuma likums. Apiet to nav iespējams.

Tas ir viss, ko varu ieteikt.
26.10.2013 19:43 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
Un tu ar tādu esi vēl kopā? Sviests...
26.10.2013 19:44 |

Reitings 597
Sieviete vislabāk izskatās no rīta, pēc pamošanās.

Ož pēc vazelīna :-D :-D :-D.
26.10.2013 19:45 |

Reitings 597
Sveikas, dāmas!
Vēlējos padalīties ar savu sāpi un paklausīties Jūsu viedokļus par šo tēmu.
Tātad - man ir puisis, kuru esmu pieņēmusi ar visiem viņa plusiem un mīnusiem, neesmu centusies viņu pāraudzināt un nemēdzu kritizēt ne par izskatu, ne uzvedību. Vienīgais, par ko esmu aizrādījusi, ir publiska lamāšanās. Šķita, ka arī viņš mani ir pieņēmis tādu, kāda esmu. Protams, neesmu nekāda supermodele vai pavāre, bet pati sevi uzskatu par glītu un tīri saimniecisku.
Taču nu ķeršos pie problēmas - mans draugs atļaujas mani kritizēt pa labi un pa kreisi. Gan man acīs pasaka, ka esmu resna un neatbilstu viņa sievietes ideālam, ka man vajag to un to. Un, ka brīvdienās arī jākrāsojas, citādi viņam ir sajūta, ka satiekas ar vīrieti. Agrāk nebiju nekāda kompleksu pārņemta meitene, bet tagad man šķiet, ka viss ar mani nav kārtībā - mati par īsu, nagu laka par rozā, drēbes nepiestāvošas.
Kā ir ar Jums? Vai Jūsu puisis atļaujas šādi uzvesties? Ko iesākt?

Saņēmi pretī to pašu, ko esi teikusi citam puisim, kad viņu atšuvi, tikai drusku vairāk? Saki, nav patīkami?
26.10.2013 19:52 |

10 gadi
Reitings 3559
Reģ: 13.03.2013
Valfrīd- vāks ,izklausās ,ka kāda pret tavu "sirdi" ritkģi kājas izslaucījusi:D
26.10.2013 19:56 |

10 gadi
Reitings 3559
Reģ: 13.03.2013
riktīgi*
26.10.2013 19:56 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
atmosfēru mājās, maigu komunikāciju, labvēlīgu attieksmi, sapratni divu cilvēku starpā veido tikai un vienīgi sieviete, tad viss būtu pavisam citadāk, kā pašlaik.

Naivā. Komunikācija vienmēr ir divvirzienu ceļš. Ja vīrietis ir rupeklis, viņš nesāks tevi cienīt tāpat vien.
26.10.2013 19:59 |

Reitings 1542
Reģ: 14.07.2011
Protams, ja Tu pati sevi necieni - kā citi cilvēki var Tevi cienīt?
26.10.2013 20:00 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Jā, bet, ja vīrietis ir maita, viņš varbūt sāks tevi "cienīt", bet maitiskums izlīdīs citā veidā. Neviens mēs neesam visvarošs, lai 100% ietekmētu cita cilvēka uzvedību. Mēs varam tikai to pieņemt vai no tās atteikties.
26.10.2013 20:11 |

Reitings 597
Valfrīd- vāks ,izklausās ,ka kāda pret tavu "sirdi" ritkģi kājas izslaucījusi

Ja tu domā ka tas ir vienīgais iespējamais iemesls lai kādam vīrietim atvērtos uz jums acis tad tu maldies.
26.10.2013 20:11 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
atrast virieti, kurs tevi miles tadu, kada esi!
26.10.2013 20:33 |

Reitings 1717
Reģ: 24.05.2013
Nu lai tad kko dara lietas labā. Apmaksā tev sporta nodarbības. Aizved pie manikīra, friziera un parāda kādu viņš grib tevi ras labā.edzēt. Lai tik daudz nekritizē, bet dara kko lietas labā.
26.10.2013 20:52 |

Reitings 1717
Reģ: 24.05.2013
Nedaudz nogļukoja te kkas, bet domu saprati :-D
26.10.2013 20:53 |

Reitings 11
Reģ: 26.10.2013
Hmm, tur jau tā lielākā problēma - es fiziski nespēju atbilst viņa prasībām. Es nevaru pastiepties garāka. Protams, sporta zāle dotu rezultātus, bet modeles figūru 90-60-90 nedabūtu tieši vidukļa zonā. Arī tādus matus, kādi patīk viņam, panāktu tikai ar pieaudzēšanu un krāsošanu pilnīgi citā krāsā. Tāda meitene vairs nebūtu es, bet kaut kas svešs.
26.10.2013 20:58 |

Reitings 266
Reģ: 20.03.2010
He, izklausās, kā viņs precīzi zina, ko grib. Painteresējies, vai viņam kāda bijusī nav pēc tādiem parametriem.
26.10.2013 21:01 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
Pretīgi...
esi kāda esi un ej prom no tāda...ko te daudz var ieteikt.
26.10.2013 21:05 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits