jautājums bija, lai netraucētu tavu kopdzīvi ar ukraini vai kaķi un neuzbāstos tev ar savu neglītumu, kur uz pasaules labāk pameklēt sievu?
Es nekur neminēju par manu kopdzīvi, es teicu, ka ukrainietēm gan jau ir pietiekami labi ar saviem ukraiņu puišiem. Vidējais latviešu vīrietis nepiedomā pie sava izskata (jo īpaši 30+ ar alus vēderiem un atkāpušies mati), viņam nepieder bagātības un viņš nav tik ļoti intelektuāls, ko arī pierāda šī diskusija. Protams, ir izņēmumi, ir forši vīrieši, bet es tikai spriežu par to, kāpēc tu iedomājies, ka kādai ukrainietei vai baltkrievietei esi vajadzīgs.
Kur meklēt? Varbūt labāk pajautāt - kā meklēt? 1) Vai nu sevi uztaisīt par ideālu un tad visas ideālās pašas tieksies klāt 2) vai nu samazināt savas prasības, un tad tu pamanīsi, ka Latvija ir pilna ar sievietēm, kas vēlas attiecības un ka pāris meitenes iekš Cosmo foruma nepārstāv visas latvietes.
Starp citu, nelasīju to diskusiju, bet esmu sastapusies ar to, ka latvieši reizēm pārāk daudz grib, lai gan paši neatbilst tai latiņai.