Nu, nu, uzreiz šķirties.. :) Mīļā, ja Tu gribētu jau sen būtu izšķīrusies. Manuprāt Tev ir jāizprot kāda mācību stunda (es patiešām ticu, ka katru cilvēku mēs nesatiekam tāpat vien, bet gan tāpēc lai kaut ko mācītos no tā).
Es gan nelasīju visu diskusiju, bet ieteiktu Tev vairāk padarboties ap sevi - vai Tev ir hobiji, savas intereses? Vai arī kā Tu pati raksti, esi garlaicīgi un katru dienu viena un tā pati? Atceries, ka vīrietis ir kā bērns un tā arī vajag ar viņu apieties (nepārspīlēsim, nevajag būt viņa mammītei), kā mēs pievēršam bērna uzmanību? :) Tev viņš ir jāieinteresē ar kaut ko, bet nedari to tā, lai viņš redz, ka tas ir speciāli, dari to tā, lai viņam pašam paliek interesanti! Vīrietis ir galva, bet sieviete ir kakls! Atceries to! :) Un beidz būt līdzatkarīga, neciet tikai dēļ tā, ka viņš degradējas! Un pats galvenais - mīli savu vīrieti, nerunā par viņu sliktu, domā tikai labu un nezāģē par to, ka spēlē datorspēles, neaizrādi. Lielākajai daļai cilvēku rodas pretreakcija, kad tie tiek kritizēti - iemācies lietot tādus vārdiņus kā - tas būtu tik lieliski, ja mēs varētu šodien aiziet uz kino; es būtu ļoti laimīga, ja brīvdienās izrautos no pilsētas; man ļoti patiktu romantisks vakars divatā! Šādi Tu dod vīrietim izvēles iespēju, un jebkurš vīrietis (!!!) darīs visu, lai darītu savu mīlošo sievieti laimīgu! Atceries arī par toni kā Tu to visu saki, nevajag neko pārmetošu.
Un pareizi _paris saka, ka nav iespējams mainīt otru cilvēku.
Bet ja gribi saglabāt un attīstīt šīs attiecības, tad būs jāmaina sevi, sava attieksme! :)
Lai Tev veicas!