Šķirties vai nē

Reitings 19
Reģ: 24.10.2013
Sveiki.
Ar puisi esmu kopā jau 2,5 gadus. Nepilnu pus gadu sākam dzīvot kopā un nu jau tam ir parādījušās sekas.
Katru dienu ir viens un tas pats. Esmu centusies kaut ko mainīt, bet nesekmīgi.
Man ir 20 gadi un viņš ir 3 gadus vecāks, bet katru vakaru spēlē datorspēles un es viņa pasaulē neesksistēju. Pēdējās nedēļas visu laiku domāju par šķiršanos, bet tajā pašā laikā, kad viņš pienāk pie manis ir tik labi ar viņu kopā. Sevī jūtu, ka neesam viens otram ideāli, bet tajā pašā laikā man ir viņa žēl.
24.10.2013 12:00 |

Reitings 3296
Reģ: 26.08.2009
Bet Tu gribētu iet ar viņu, piemēram, futbolu skatīties, ja Tev tas sporta veids būtu pie vienas vietas? Loģiski - ja cilvēkam klubi nepatīk, nav taču jāstiepj viņs uz turieni ar varu. Es kaut kā vienmēr domāju līdzi arī par to, kā tas otrs jūtas un kā tam otram patīk, kaut vai aizejot uz to pašu klubu. Nepatīk tev māzika? nekādu problēmu - varam aiziet citur.
24.10.2013 14:39 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
arī tad negribēs.

?

bija domāts kā jautājums.
24.10.2013 14:39 |

Reitings 8272
Es kaut kā vienmēr domāju līdzi arī par to, kā tas otrs jūtas un kā tam otram patīk, kaut vai aizejot uz to pašu klubu.

tieši tā.
un tagad jūs esat katrs ieciklējušies uz to, ko katrs grib darīt, bet ar otru nerēķinaties. vienam ir jāsāk kko mainīt.
jums tādas attiecības bija jau no paša sākuma? kā jūs sākumā pavadījāt brīvo laiku un saskaņojāt plānus? varbūt der atcerēties..
24.10.2013 14:41 |

Reitings 770
Es ieteiktu šķirties. Mans uzskats ir tāds, ja attiecībās nejūties laimīga, tad kāpēc lieki tērēt laiku, nervus un savu garastāvokli, ja tajā pašā laikā tev varētu būt labāks vīrietis pie sāniem, kam prioritāte būsi tu nevis datorspēles. It īpaši, ja esi viņam vairākas reizes teikusi, ka tev tas nepatīk.
Es saprastu, ka viņš ir mājās viens un ir garlaicīgi un spēlē spēles, bet, kad mājās esi arī tu, tad tik pat labi varat laiku pavadīt kopā :)
Veiksmi, galvenais izdari tādu lēmumu, ko tiešām jūti par pareizu :)
24.10.2013 14:47 |

Reitings 28
Reģ: 12.09.2013
Arī mans draugs ir aizrāvies ar datorspēlēm, viņam 20 gadu.
Tā kā nedzīvojam kopā, dienās, kad viņu nesatieku to vien viņš dara kā spēlē spēlītes, kamēr meklē darbu.
Ko līdz esmu pie viņa, viņš zina, ka man īpaši nepatīk tās spēlītes un tapēc tik ļoti nespēlē. Pārsvarā es uz brīvdienām izdomāju ko kopīgu mēs varētu darīt, lai nav jāsēž mājās. Tās iespējas ko darīt ir diezgan ierobežotas, jo viņam ļoti nepatīk sabiedriskas vietas, par klubiem nerunājot! (bet tam ir savs iemesls) un es to respektēju, tapēc cenšamies rast kompromisu.
Ir bijuši brīži, kad esmu mazliet saīgņojusies par tām spēlītēm, bet tad viņš parasti pārstāj spēlēt un pievēršas man.
Esmu minējusi arī to, ka darba atrašainai šobrīd jābūt kā viņa prioritātei un spēlītes tikai garlaicīgiem brīžiem.

Bet nu 23 gadi un vēl jo projām to vien dara kā spēlē spēlītes, manuprāt, nav īsti normāli!
Ja nav iespējams atrast pilnīgi nekādu kompromisu, tad vienkārši nebendē savus nervus. Varbūt ieminies ko viņš darītu ja jūs šķirtos? Varbūt tad viņš sapartīs, ka tu to vienkārši nevari izturēt!
24.10.2013 15:02 |

Reitings 1853
Reģ: 27.01.2011
klubi un ballītes nav vienīgā izklaide ko var darīt ar puisi..... :D
tak piedāvā kaut ko kas viņam arī interesētu, ne visiem tādas lietas kā klubi saista
24.10.2013 15:37 |

Reitings 1493
Nu teorētiski, varat jau arī atpūsties katrs pēc savas izpratnes, bet jebkurā gadījumā jābūt arī kam tādam, ko ik pa reizei padarāt kopā (nu izņemot sex un zvilnēšanu gultā :D )
Ja izrunājaties un varat šo balansu tomēr atrast, domāju, nebūs arī nekas traks, ka puisis uzspēlēs datorspēles, kamēr tu savu reizi ar draudzenēm aiziesi uz klubu ;) Bet tas viņam tā arī jāliek saprast - ja grib atpūsties tikai pa savam, arī Tev jādod tāda vienlīdzīga iespēja ;)
24.10.2013 15:57 |

Reitings 140
Reģ: 11.10.2012
Izšķirties varat paspēt vienmēr!
Bet atceries to, ka jūs neesat divu vagonu tramvajs, kas seko viens otram un visur ir kopā:
24.10.2013 16:01 |

Reitings 22
Reģ: 31.05.2013
Ko tavs puisis dara ikdiena ?? nevar but ka viņš tikai spele spēles varbūt tā viņš atpūšas no sava darba ??

kuri tad ir tie briži kad jus esat kopa?? tikai tad kad viņš spēlē savas spēles?? cik bieži jus esat kopa 24/7 ??
24.10.2013 18:25 |

Reitings 3146
Reģ: 30.12.2012
Skiries
24.10.2013 18:29 |

Reitings 251
Reģ: 22.10.2013
katru vakaru spēlē datorspēles

Kur tad īsti ir problēma?
24.10.2013 18:35 |

Reitings 1542
Reģ: 14.07.2011
Nu, nu, uzreiz šķirties.. :) Mīļā, ja Tu gribētu jau sen būtu izšķīrusies. Manuprāt Tev ir jāizprot kāda mācību stunda (es patiešām ticu, ka katru cilvēku mēs nesatiekam tāpat vien, bet gan tāpēc lai kaut ko mācītos no tā).

Es gan nelasīju visu diskusiju, bet ieteiktu Tev vairāk padarboties ap sevi - vai Tev ir hobiji, savas intereses? Vai arī kā Tu pati raksti, esi garlaicīgi un katru dienu viena un tā pati? Atceries, ka vīrietis ir kā bērns un tā arī vajag ar viņu apieties (nepārspīlēsim, nevajag būt viņa mammītei), kā mēs pievēršam bērna uzmanību? :) Tev viņš ir jāieinteresē ar kaut ko, bet nedari to tā, lai viņš redz, ka tas ir speciāli, dari to tā, lai viņam pašam paliek interesanti! Vīrietis ir galva, bet sieviete ir kakls! Atceries to! :) Un beidz būt līdzatkarīga, neciet tikai dēļ tā, ka viņš degradējas! Un pats galvenais - mīli savu vīrieti, nerunā par viņu sliktu, domā tikai labu un nezāģē par to, ka spēlē datorspēles, neaizrādi. Lielākajai daļai cilvēku rodas pretreakcija, kad tie tiek kritizēti - iemācies lietot tādus vārdiņus kā - tas būtu tik lieliski, ja mēs varētu šodien aiziet uz kino; es būtu ļoti laimīga, ja brīvdienās izrautos no pilsētas; man ļoti patiktu romantisks vakars divatā! Šādi Tu dod vīrietim izvēles iespēju, un jebkurš vīrietis (!!!) darīs visu, lai darītu savu mīlošo sievieti laimīgu! Atceries arī par toni kā Tu to visu saki, nevajag neko pārmetošu.

Un pareizi _paris saka, ka nav iespējams mainīt otru cilvēku.
Bet ja gribi saglabāt un attīstīt šīs attiecības, tad būs jāmaina sevi, sava attieksme! :)

Lai Tev veicas!
24.10.2013 20:34 |

Reitings 1542
Reģ: 14.07.2011
Palasīju mazliet tālāk, redzu un saprotu Tavu attiecību modeli, pati tāda kādreiz biju, tāpēc zinu ko tas nozīmē, bet es Tev nopietni saku, ka apvainot, pārmest vīrietim ar domu mainīt viņu, ir sievietes lielākā kļūda. Viņš par spīti darīs tieši pretēji. Patiesībā viss, ko vīrietis vēlas ir būt mīlēts, novērtēts un pieņemts tāds, kāds viņš ir.

Ja vēlies uzraksti man PM, varu Tev pastāstīt ko zinu un kā es tiku ar to visu galā, savādāk baigi gari jāraksta.
24.10.2013 20:49 |

Reitings 47
Reģ: 27.11.2010
@Kaitiņa Ļoti vērtīgi vārdi, man noderēs! Šķiet tie pat uzlaboja man vakaru....
29.10.2013 22:11 |

Reitings 1571
Kaitiņa, viss ir forši, bet vai tiešām
vīrietis ir kā bērns un tā arī vajag ar viņu apieties
?
29.10.2013 22:30 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits