Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

gatavot ēst

 
Reitings 619
Reģ: 09.10.2012
meitenes vai varat ieteikt kadus labus kursus, kur var iemacities gatavot est? Nu var teikt, ka praktiski pasus pamatus, protu tikai kartupelus ar cisiniem uzcept un pelmenus uzvarit.
22.10.2013 20:38 |
 
Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Nu tas jau daudz. Tad arī makaronus vari uzvārit, risus ( kaut paciņās arī) skateies vienkāršas receptes vai ar foto un katru soli. Bus jau labi.

http://www.fotoreceptes.lv/ un vēl ar foto var ar atrast.
22.10.2013 20:41 |
 
Reitings 1711
Reģ: 14.01.2011
Kursus tev neieteikšu, bet es pati esmu iemācījusies gatavot tā - atrodu internetā receptes, sekoju instrukcijām un pagatavoju. Nākamajā riezē jau to recepti zinu no galvas.
22.10.2013 20:42 |
 
Reitings 560
Reģ: 29.10.2010
nevajag uz kursiem iet, vnk sāc taisīt jebko citu (protams, nesāc ar restorāna līmeņa receptēm) un ar katru reizi sanāk labāk, tici man :)
22.10.2013 20:42 |
 
Reitings 1681
Reģ: 01.09.2012
Jap - vnk ēģini kaut ko no receptēm! Es labi atrodu idejas krievu kulinārijas saitos - mans favorīts - povarenok.ru - ļoti viegli un saprotami paskaidrots! Tā pazmazām rodas savas idejas un varu jau uz vietas sadomāt baigi labās idejas!
22.10.2013 20:43 |
 
Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Iemacies pamatus pec foto recepte, ar laiku savas veidosi un zinasi kas un ka.:)
22.10.2013 20:45 |
 
Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Kartupeļus notīri, saliec katlā un pārlej ar ūdeni un uzliec vārīties. Gatavi, kad pabakstot ar dakšu ir mīksti.
Uzliec vārīties ūdeni un tad vari pievienot rīsus, griķus, makaronus. 2:1 (ūdens:putraimi).
Olas ieliec ūdenī un vāri apmēram 10 minūtes. Sacept olas, domāju, ka māki.
Zivi uzliec un pannas un cep kamēr gatava.
u.t.t.
Nedomāju, ka šādas lietas ir jāapgūst kursos. Vienkārši, ņem un pamēģini pagatavot!!! Pieredze un mācēšana nāks ar praksi.
22.10.2013 20:48 |
 
Reitings 6245
Reģ: 19.08.2009
Vienkārši sāc gatavot, ņemot talkā vienkāršas, ātri pagatavojamas receptes ar maz sastāvdaļām.
22.10.2013 20:49 |
 
Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Zivi uzliec un pannas un cep kamēr gatava.
Lūdzu ta nedari.

zivs ir jaattira un etc. :D
22.10.2013 20:50 |
 
Reitings 3467
Reģ: 24.09.2012
meitenes vai varat ieteikt kadus labus kursus, kur var iemacities gatavot est? Nu var teikt, ka praktiski pasus pamatus, protu tikai kartupelus ar cisiniem uzcept un pelmenus uzvarit.
Tiesaam ir saadi eksemplaari sastopami? Neizteiksos par taviem vecaakiem (ja vien neesi beernu namaa augusi). ....
22.10.2013 20:51 |
 
Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Jā ir un tad? Kauns nav nemācēt, bet kauns ir nemeģināt iemācīties. Tu tak esi zoss. Ka jau teicu tev VTO? :D :D :D
22.10.2013 20:53 |
 
Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
zivs ir jaattira un etc.

Ok, es pērku un gatavoju tikai lasi. Tas vienmēr ir bez zvīņām un asakām, tāpēc nekas vairāk par uzlikšanu uz pannas un garšvielu uzbēršanu nav jādara. (Ir arī citi pagatavošanas veidi, bet šo tikai kā piemēru minēju).
22.10.2013 20:53 |
 
Reitings 1681
Reģ: 01.09.2012
Daudzām meitenēm vnk neinteresē ēst gatavošana un nemaz negribās - līdz kādam momentam! Man vnk uznāca vēlme sev garšīgi gatavot, citai līdz ar vīrieša parādīšanos uznāk vēlme pilnveidoties! Citas mūžīgi negrib gatavot! :D Nekāds sakars ar vecākiem!
22.10.2013 20:55 |
 
Reitings 13628
Reģ: 29.01.2009
Tiesaam ir saadi eksemplaari sastopami? Neizteiksos par taviem vecaakiem


:D :D

Zini, līdz sāku dzīvot atsevišķi neko negatavoju un arī nepratu. Dzīvoju pie vecmammas, kura, pirmkārt, negribēja mācīt man gatavot, otrkārt, viņai gribējās to pašai darīt, tādejādi jūtoties vajadzīgai.

Un, jā, es arī zvanīju uz mājām un jautāju, kā pareizi jāgatavo tas vai tas. Bet tagad gatavoju diez gan labi - gan zupas, gan pamatēdienus, gan šo to no konditorejas izstrādājumiem.
22.10.2013 20:56 |
 
Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Nu man nes arī no zvejas( manejais gan mani pažēlo un attīra, man tik japec) bet tapat zivs nav iesācējiem. Ja nu tiešām tikai lasis.
22.10.2013 20:56 |
 
Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Makaroni ar tunci

Daudzums: 2 pers.

Pagatavošanas laiks: 10 – 15 min.

Lai pagatavotu būs nepieciešams:

250 g spageti
1 klasiskais kausētais siers “Dzintars”
1 bundžiņa tunča savā sulā (sasmailcināts vai gabalos, bet bez asakām, lai nav jāķeksē pašam ārā)
šķipsniņa sāls
Ķeramies pie gatavošanas:

Sālsūdenī uzliekam vārīties makaronus.
Kad tie gatavi, nokāšam un pievienojam tiem sasmalcinātu tunci. Kārtīgi samaisām.
Pievienojam kausēto sieru un cītīgi samaisām, kamēr siers ir vienmērīgi izkusis.


22.10.2013 20:57 |
 
Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Līdzīgi var ar lasi izdarīties.
22.10.2013 20:57 |
 
Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
interneta nav kadi kursi atrodami?

vispar jau atliek ik gatavot, praktizeties, tad ari ta lieta aizies!
22.10.2013 21:06 |
 
Reitings 463
Reģ: 18.10.2013
23.10.2013 01:54 |
 
Reitings 1550
Reģ: 29.03.2010
Man liekas, ka ķeries tik pie internetā atrodamajām receptēm klāt un nekādi kursi nebūs vajadzīgi. Praktizēt un vēlreiz praktizēt - tikai tā var iemācīties gatavot. Vēl jau var iestāties skolā un mācīties par pavāru tikai priekš sevis.
23.10.2013 02:22 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!