drauga māte - cūka!

Reitings 560
Reģ: 29.10.2010
piedodiet, par tik skarbu virsrakstu, bet tā ir!

nesen nāca gaismā, ka viņa mani aprunā, jā, es nojautu, ka es neesmu pēc viņas gaumes tā ideālākā vedekliņa, un kamēr ar puisi tikai draudzējāmies, tad vēl tēloja draudzīgo, bet tagad kopš ar puisi jau laiciņu dzīvojam kopā, nācis gaismā, ka viņa manam puisim par mani aprunā, runā visādas pretīgas lietas par mani, viskko izdomā, vārdu sakot nomelno kā vien var, mēģina manī atrast kautko sliktu, vārdu sakot, grib lai mēs izšķirtos, viņa ir tāda draņķe!!! tā kā tāda bērnišķīga klačiņa "viņa tāda, šitāda, paskaties kā viņai tas izskatās, šitais, blāblāblā..."

Man acīs viņa neko sliktu par mani nesaka, tikai nākas noklausities visādos zemtekstos! Ar kuriem saprotu, ka viņai nepatīku un redzēt mani negrib!

un es vēl domāju, kapēc manam draugam pret mani pēdējā laikā tādi dīvaini uzbraucieni, bet tagad tak skaidrs! Māmiņa mīļā acīs pūš!!!!! :@@@

lieki piebilst, ka mani nav par ko aprunāt! tie visi uzbraucieni ir galīgi ne pa tēmu, piemēram man būtu mugurā zaļa jaka un tad viņa teiktu "paskaties, paskaties, zaļa, fui, tā taču nesmuka krāsa, fui kāda tev meitene" un kkas tamlīdzīgs! vārdu sakot viss, lai tik mēs izšķirtos, jo piesieties man nav kur.

KO LAI ES DARU??????
21.10.2013 21:02 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
kafija - tas, ka dēls tic katram mātes vārda'm, tā jau ir dēla problēma, nevis mātes problēma. kā tu to vēl nesaproti? viņš iespaidos no jebkura cilvēka teiktā. padomā vairāk par to no šāda aspekta. draugs 'taču dzīvo ar tevi kopā un zina, kāda tu esi, bet tic mātei, kura tevi nepazīst tik labi. domā'ju, ka vai nu viņš ir izcili stulbs vai neciena tevi.
23.10.2013 10:56 |

Reitings 59
Reģ: 15.10.2013
uhh, arī mana drauga mamma tāda ir.
un ne tikai tas ko nomelno par sīkumiem, bet es neesmu pietiekami laba, jo dzivoju tada un tādā majā, man ir tāda un tāda mamma, mums ir 3 gadu starpība, tas esot pārāk daudz.
Protams uz muti kritusi neesmu, sākumā nelikos ne zinis,acīs jau protams viņa neko neteica, bet tad kad dzirdēju ka sāk nomelnot manus vecākus, vairs klusu nestāvēju.
arī mans draugs sākumā mātei pretī nerunāja utt. bet nu es panācu savu, kārtīgi "izbļaustījos" ar to māti, tagad vienkārši ignorēju viņas zvanus, sms, vēstules utt.
Draugs arī sācis ignorēt es tā skatos, jo vienmēr kad zvana, tad tēma aiziet " vaitad tiesām nevari atrast normālu meiteni " ..
vot tāāā, vēl jau mierā neliekas kau tgan 3 gadus jau esam pāris, bet nu .
23.10.2013 11:02 |

Reitings 9596
Reģ: 06.03.2012
Es nelasīšu to garo saraksti, bet, man izskatās, ka drauga māte negrib tevi pieņemt (un nav svarīgi tevi, vai kādu citu meiteni), jo esi "draudzene". Šodien tu, rīt cita, parīt vēl cita. No konteksta noprotu, ka dzīvojat pie mātes...nu tad neko citu nevar gaidīt. Vai nu dzīvojiet atsevišķi, vai nu samierinies un nepuksti. Ja jūs esat bērni, kas nemāk nopelnīt personīgai dzīvošanai, tad jārēķinās ar tādu reakciju. Par attiecībām ar "mammas dēliņu" es neskumtu.
23.10.2013 11:03 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits