Sveikas. Vēlējos pastāstīt Jums savu tagadējo pieredzi,kura dažai varbūt liksies nesaprotama un dīvaina,bet reāli tā ir.
Nesen sāku klausīties Lanu Del Rey. Sākumā,kad šī dziedātāja uzradās man viņa nepatika,bet klausoties viņas populārāko dziesmu "Born to die",es atskārtu- Hmmm,man patīk!
Klausījos vienu reizi,otru reizi,un beigās jau visu albumu. Ievēroju arī,ka viņai uz rokas ir tetovējumi.. trust no one un paradise. Es nolēmu,ka gribu tādus pašus,un aizgāju un uztetovēju..bet nevis tur kur ir viņai,bet gan uz īkšķiem.
Okey,paradise teksam nozīme ir saprotama,saistībā ar Dievu un paradīzi,viss skaisti,bet otram trust no one,nozīme ir neticēt NEVIENAM!
Un kas ar mani notika.. Man pēdējā laikā ir ļoti drūms garstāvoklis,un vispār viss ir slikti.
Sāku neticēt pat Dievam,un t.t. Paskatoties youtube.com un uzrakstot Lana Del Rey born to die iluminati,izlec ārā jauks videoklips,kurā var redzēt,kā šī nevainīgā būtne,pielūdz nelabo!
Šodien raudāju,vēlos no tā tetovējuma atbrīvoties,jo iedomājoties tā nozīmi,pretīgi paliek!
Vienkārši ar mani notika tāds,kā rupji sakot "mindfuck",kas mani ievelk tajā visā sliktajā,un pati pat nemanu,ka jau gribu būt,kā viņa,gribu tādus matus,kā viņai un vēl tetovējumus! Tas ir vājprats,ja godīgi..
Mūsdienu pasaulē,visur ir visādas zīmes,tā vien liekas,ka viss ir tīrs un balts. Pat aiz parastākās dziesmas slēpjās,kāds vēstījums.. :(
Tagad kaut kā nomierinājos,un pieteikšos pie vizītes,lai to tetovējumu noņemtu.. Bet tas ir traki!