nu kāpēc, KĀPĒC pret mani slikti izturās? :(

Reitings 560
Reģ: 29.10.2010
vai ir tāda vīriešu suga kā nemīļie vīrieši?

manējais vienmēr neaizmirst uz mani uzkliegt, ik pa brīdim ne pa ķeksi kko aizvainojošu pasaka, ja kko nepareizi izdaru, tad simtreiz atkārto, lai piemēram : "maisi zupu ar to ne šito karoti", lai gan redz, ka jau pirms 10 minūtēm to karoti nomainiju (tas tikai piemērs, tā notiek ar daudziem darbiem), runā tādā asā tonī, neko mīļu no viņa nesagaidīt... dažreiz tāda sajūta, ka mani neciena...

un tas nav saistīts ar viņa nogurumu darbā, vai kko tādu, tā ie gan darbdienās gan brīvdienās

ja kādreiz apraudos, tad paliek ar sunīša sejiņu un izmisīgi prasa, ko viņš tādu ir izdarijis un mīļo..., kad saku ka brīvdienās aizbraukšu pie vecākiem, vai kā, tad to tik ne, visu laiku tur mani savā tuvumā...
vakaros pirms gulētiešanas arī ir mīļš

bet man tik un tā ir tāda kājslauķa sajūta :(
16.10.2013 19:42 |

Reitings 6750
Reģ: 16.01.2011
Ja jau tu nebūtu ļāvusi kāpt sev uz galvas jau no paša sākuma, tad nē :)
16.10.2013 22:32 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Tāpec, ka tu atļauj, lai pret tevi slikti izturas.

Kamer tu kā iebiedeta pele drebedama mainīsi zupas maisāmo karoti tikai tāpec, ka VIŅŠ tā grib, tikmer viņš arī uztvers kā pašsaprotamu to, ka tev var aizrādīt par visu pec kārtas.

Citas meitenes vai nu karoti nemainītu, vai pat vispār atteiktos turpmāk tādam teļam zupu vārīt. A tu nomainīsi, baidīsies, vai uz pareizo nomainīji, un vel uzklausīsi pārmetumus, ka nepareizi maisītā zupa nav garšīga. Un tekalesi pa māju mīļa, mīļa, jo puisītim pirms 100 gadiem bija grūta bernība...

Tev to vajag? Tu tā esi laimīga? Cik ilgi tu būsi apmierināta šādās attiecībās?
16.10.2013 22:52 |

Reitings 2797
Reģ: 16.09.2013
Man sāk likties, ka grūta bērnība ir vienkārši idiotu jaunākais un modernākais attaisnojums.
17.10.2013 00:44 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Tu tieshaam maini karotes tikai taapeec vien, ka tavam viirietim taa sagribaas? Ui, izsaku liidzjuutiibu.
17.10.2013 00:45 |

Reitings 560
krista, kaa tu to domaa? :(
57 days, un ko tu mana vietaa dariitu?
17.10.2013 11:48 |

Reitings 560
man noder jebkura pieredze
17.10.2013 11:48 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Es tavā vietā sāktu ar viņu runāt par to, kas tevi attiecībās neapmierina. Nevajag uzreiz skandalēt. Karotes gadījumā apjautājies, kāpēc viņam ir tik svarīgi tev aizrādīt par sīkumiem. Karote ir karote. Piebilsti, ka tevi šāda viņa uzvedība ļoti sāpina.

Tālāk skaties pēc viņa reakcijas.
17.10.2013 11:54 |

Reitings 414
Reģ: 03.02.2013
Reiz biju tādās attiecībās. Bija dzīvē sliktais posms, iekšēji ļoti sagrauta biju un viņš mani tieši tad atrada (tāds tādu pievelk), ievilka savās ķepās un uz mirkli šķita, ka lieliskais vīrietis klāt. Pēc mēneša - diviem sākās.. Pamatā, VISS, ko darīju, bija slikti un nepareizi. Visu varēja citādāk. Tas, kā ģērbjos, ko daru.. beigās pajautāju - kāda velna pēc Tev mani vajag, ja nekas manī nepatīk?

Sākumā sev teicu, ka jākāpj ārā no komforta zonas, jāattīstās, jāaug, jāiet pretī. Bulšits :)
Viņš varbūt nav slikts cilvēks, bet Tev tāds nevienā galā nav vajadzīgs.

Cieni sevi un ej no viņa prom, nedomājot. Lai vai cik viņš pa retam ir mīļš, nav tas Tavs cilvēks.
Ej prom. Tagad. Uzreiz. Pie vecākiem, vienalga, pie draudzenes; iespēju ir miljards, bet nedomā, neatliec un speries prom. Un lai cik viņš mīļi pēc tam pielīstu un solītu pārmaiņas, ne pie kādiem dieviem netici. Paies nedēļa, divas, un viss būs vecajās sliedēs.

Pametu viņu un nodzīvoju gandrīz gadu viena pati, lēnām atkopos un vispār uzskatīju, ka vajag vēl vairāk laika, lai točna sevi nostabilizētu kā personību, jo pirmos mēnešus pēc šķiršanās biju pele bez viedokļa. Tagad ir vīrietis, pie kura joprojām nevaru pierast, jo viņam reāli patīku.. Tas, ko saku, ko daru, ko velku mugurā ;) dīvaini patīkama lieta. drausmas, kā vispār varēju paciest to kadru ilgāk par mēnesi.
17.10.2013 11:57 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
pienemu, ka pati atbildeji uz savu jautaumu kapec-jo tevi neciena.
17.10.2013 12:10 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
viņš tevi neciena, jo pati to pieļauj. atļaujies kādreiz kādu vārdu pateikt pretī un izdarīt pa savam. ja man katru reizi mācītu, ar kuru karoti zupu maisīt (WTH???!?!?!), tad visas nākošās reizes zupu taisītu tikai viņš, kamēr neatvainotos un šajā sakarā neliktu mani mierā. un tā arī ar visām citām lietām.
manuprāt, mīļš viņš ir vakarā, lai 'tu atmaigtu un jums būtu sex.
un vajag runāt pretī. navajag klusēt tikai mīļā miera labad. tad jau mīļā miera sitienus arī paciestu?
beidz baidīties. viņš labi zina, ka tu ne vārda nevari pateikt. tāpēc to izmanto. un ar laiku būs tikai trakāk.
17.10.2013 12:45 |

Reitings 560
kas tālāk var notik, sany?
marta, bet es jau saku, es aizbraukšu pa brīvdienām pie vecākiem vai kā tā (un to es saku tāpat vien, es pat nepieminu, ka tas ir dēļ viņa cūciskās rīcības), bet viņš laikam to pats nojauš, jeb varbūt arī nenojauš un tad ir tādas suņa actiņas un izmisīgs, "nu kapēc, nu kapēc? " un gandrīz līdz asarām viņš aiziet.... citreiz pat gandrīz ar varu mēģina noturēt
17.10.2013 12:59 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Viņš vienkārši ir riebīgs, bet tu lupatīga. Neko tur nevar mainīt, cilvēki nemainās.
17.10.2013 13:03 |

Reitings 1598
Reģ: 12.10.2010
autorei,

bet tu esi padomājusi par cēloņiem tādai reakcijai. Nekas nav bez iemelsa un vienalga, kad tas iemesls ir noticis. Tāpat kā bērni atspoguļo savus vecākus tā attiecībās viens otru atspoguļo partneri.

Un pēc tam ego akli visā vaino vīrieti, tikai un vienīgi otrs visur ir vainīgs, tikai ne es pati, es esmu mīļa, laba, laipna, mīloša...
17.10.2013 13:09 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
pieļauju to, ka ar laiku (teiksim, pēc gada) viņš atļausies vēl vairāk. piemēram, nepatiks, kā tu drēbes izkarini, kādā virzienā traukus mazgā. es tikai to minu piemēram. nevajag pakļauties tādiem sīkumiem.
tu iepriekš prasīji konkrētas darbības. tad nākošreiz ieliec viņam karoti rokā un aizej prom. pasaki, ka tā kā viņam ar to karoti zupa ir garšīgāka, tad, lai maisa pats. un pateiktu, ka nākotnē zupu vārīt varētu viņa pienākums ar viņa karoti. un šajā situācijā nav jābļauj.
ja man tā kāds pateiktu, kā tev, es ilgi un dikti un šo cilvēku skatītos un nevarētu saprast, ko viņš no manis grib (justos šokēta).
ieteiktu uz asarām neskatīties. viņš manipulē ar tevi. pēc nākošā tāda vai līdzīga izgājiena vnk uzmet kko mugurā un izej pa durvīm neko nesakot. neaizmirsti paķert līdzi somiņu, pasi nu maku visādam gadījumam. un dodies pie mammas. vai dodies uz kādu vietu, kur viņš tevi dienu nevarētu atrast. lai pastreso. pēc tam skatoties no situācijas vai nu brauc pie mammas vai atgriezies mājās it kā nekas nebūtu noticis, bet ar jaunu plānu, ar jaunu ideju kā dzīvot. ja nepieciešams vairāk laika, tad noteikti neatgriezies pie puiša. vsp redzēsi, vai jēga pie tāda vairāk atgriezties? ļauj, lai paskrien pakaļ. liec tu viņam varbūt darīt nejēdzīgas lietas. bet, ja tas viss atkārtojas pēc solījumiem, ieteiktu izbeigt attiecības.
17.10.2013 13:09 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Kaapeec? Jo tu esi lupata, cik komentaari jau nav uzrakstiiti un tu veel meklee kaut kaadu citu izskaidrojuma. Buut ar mugurkaulu nenoziimee "skandeleeties".
17.10.2013 13:29 |

Reitings 141
Reģ: 27.07.2012
Atstāj viņu vispār bez zupas, lai pats taisa, ja kādas problēmas.
Nav jau jākasās vnk paliec asāka, dari ko pati vēlies, nevis centies nepārtraukti izpatikt viņam. Sāc dzīvot priekš sevis. "Dzīve ir pārāk īsa, lai nebūtu laimīgs" (atbilstoši vārdi no musiqq dziesmas).
21.10.2013 15:50 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits