aarprac, nu te tacu nav jeega nemaz diskuteet, kas ir pareizi, cik gados jaabut vecaakiem, cik nee.. taa ir daudzpusiiga teema, katrs cilveeks, situaacija individuaala. man sobriid 23 - liidz bernam plaani veel taalu.. ja pec maniem plaaniem nemtu, tad man vins vispar butu ap 28,29. bet es jau nezinu kaa dzive iegroziisies. Citas meitenes jau tajos savos 18 ir daudz nobriedusaakas un gatavaakas beerniem, nekaa daza laba 30.. un arii situacijas ar vecaakiem, es zinu meiteni, kas arii 17 gados laikam piedzemdeeja mazo, tagad vinai 23 un mazais riktigii forsins, iists skaistulis, mamma arii jauna, tas manliekas super, prieks skatiities, bet var redzeet, ka vina pa mazo prieciiga, darbojas ar vinu utt., un veel liels pluss abiem vecaaki bagaati , piedzima beerns, iedeva dziivokli, macibas, vecmamma pasedeja, kamer skolaa.. un tas manliekas superiigs variants. tajaa pasaa laikaa citai tajos 30 gados nav ne dziivoklja ne kaa un , protams, buus pilniigi savadaka situacija, ja piedzims mazais..
Bet es prieksroku, cik esmu redzeejusi gimenes, dodu tadiem jauniem vecaakiem kuriem mazais lidz 25 gadiem dzimis, vini taadi cilliigaaki tie beerni (nezinu kaa lai veel pasaka :D ) taadi forsi! a vecaakiem atkal taa nezinu... tadi nopietnaaki tie berni..