Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pusaudžu līmeņa problēma/ būt vai nebūt?

 
Reitings 2
Reģ: 13.10.2013
Sviecinātas!
Man te tāda ne pārāk parasta situācija. Un varu runāt ar draugiem un visādi, bet tomēr gribētu dzirdēt kādas trešās personas viedokli.
Stāsts tāds. Biju kopā ar puisi. Jau pirms tam mums liela daļa (un ar leilu daļu es domāju tiešām lielāko daļu) draugu un paziņu bija kopīgas, tātad daudz kopīgu pasākumu un bieži tikāmies un tiekamies. Neko, viss saldi un pūkaini, bet tad viņš aizbrauca prom (kas bija zināms jau pirms viss vēl sākās) un tā tas viss pārtrūka (ne tur strīdi, nekas tāds). Pēc vairākiem mēnešiem atgriezās, īsti kontaktus nebijām uzturējuši, bet tikāmies un dzirkstele pat nebija nodzisusi un atkal viss sākās kā viegls vasaras romāniņš, jo jau atkal kopīgie pasākumi utt. Unn tad viņš atkal bija prom uz mēnesi. Un ATKAL viss apstājās. Šoreiz es vēl paspēju uzmest lūpu par kaut kādiem sīkumiem- mazliet greizsirdība, mazliet viņa gļēvulība. Lai nu kā, viņš atgriezās, mēs vairākus mēnešus netikāmies, pie reizes gaidīju kaut kādu iniciatīvu no viņa puses, jo kā jau teicu, mani tracināja viņa gļēvulību un, lai gan viņš "pavilkās" ar visu sirdi un dvēseli, visi soļi vienmēr bija jāsper man, un lūk to es gribēju mainīt. Man citi īslaicīgie puiši (visiem nenozīmīgi mīnusi neļāva pie neviena apstāties). Šad tad tikāmies kopīgos pasākumos. Sākumā jutos kaut kā tizli un neveikli, viņš arī īsti pat acīs nespēja paskatīties, vēlāk pieradu, palikām atkal par draugiem. Sajūtu ziņā viss apslāpa, vairs sirsniņa nedauzās tiekoties. Un tomēr, nesen pusnaktī pēc ballītes atnāca sms un es pieķēru sevi pie domas, ka "cerams tas ir viņš", protams, nebija. Varētu domāt, ka man vienpusēji tas liekas tā savādi, ne ta nepabeigti, bet tā īsti nav, jūtu, ka viņš gaida, kad es speršu to pirmo soli pretī.
No malas laikam absurdi nenopietna situācija, rakstot viss likās pavisam smieklīgi, bet nu izstiepjot to pa diviem gadiem nav tik traki. Un mana rezumē jautājums, balstoties uz iepriekš rakstīto- jūsuprāt, ir vērts mēģināt atkal modināt/atsaldēt tās sajūtas, ņemot vērā, ka visi "šķiršanās" iemesli bija tik.. nezinu, smieklīgi? Jums ir nācies saskarties ar puišiem/ vīriešiem, kas ir gļēvi runājot par attiecībām, sperot kaut kādus soļus pretī?
Un šim puisim ir vairāk mīnusi, nekā atraidītajiem visiem kopā. nu nezinu, kas tas par magnētu, pašu tracina, ka tie ceļi tik bieži krustojas... It kā liekas, ka esmu gatava dzīvot tālāk un arī dzīvoju, bet tad mēs atkal tiekamies un tad es atkal ieraugu viņa suņa actiņas.
13.10.2013 21:37 |
 
Reitings 41
Reģ: 01.12.2010
Atvaino, bet nav jegas vinam dot par sevi zinu. Tu vinu gluzi vienkarsi neinterese tik loti, cik Tev gribetos.
13.10.2013 21:49 |
 
Reitings 827
Reģ: 06.06.2013
Piekrītu maldivai.
jūsuprāt, ir vērts mēģināt atkal modināt/atsaldēt tās sajūtas, ņemot vērā, ka visi "šķiršanās" iemesli bija tik.. nezinu, smieklīgi?

Nē. Tu viņam biji jauka izklaide-apagaidu variants. Ja Tu viņam interesētu, viņš neļautu šādiem sīkumiem stāties ceļā attiecībām.
Jums ir nācies saskarties ar puišiem/ vīriešiem, kas ir gļēvi runājot par attiecībām, sperot kaut kādus soļus pretī?

Zinu vienu tādu eksemplāru. Mana r viņu darīšana nebija, bet atsevišķu apstākļu dēļ zinu diezgan daudz par viņa aktivitātēm. Zinu, ka šāda veida romāniņi un uzmanības apliecinājumi viņam vajadzīgi vien lai uzspodrinātu savu ego, zinu arī to, ka viņš nemaz nevēlas ilgstošas attiecības, bet meitenes (kopumā) viņam patīk.
14.10.2013 20:28 |
 
Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
jūsuprāt, ir vērts mēģināt atkal modināt/atsaldēt tās sajūtas, ņemot vērā, ka visi "šķiršanās" iemesli bija tik.. nezinu, smieklīgi?


Es domāju, ka nav vērts. Ja puisis gribētu, viņš jau sen būtu atradis ceļu pie Tevis :)
14.10.2013 20:32 |
 
Reitings 2
Reģ: 13.10.2013
Jā, to, ka ja viņš kaut ko gribētu, tad jau sen būtu kaut ko darījis- principā to jau labu laiku sev cenšos ieskaidrot. Un kad labu laiku nesatiekamies vispār nav problēmu tikties ar citiem un viss ir forši, bet ir tik kaitinoši un grūti, ka tie ceļi tik bieži krustojas un sākās tās domas "Kā būtu ja.."
Par kaut kādu brunču mednieku gan viņu galīgi nevarētu nosaukt, nav, nav.

Paldies, laikam tiešām šī būs tā reize, kad jānostājas sava (un jūsu) prāta pusē.
Bet grūti ar tādiem kautrīgajiem ežiem. Es kaut vai kā ar draugu visu saliktu pa plauktiņiem, lai abiem viss skaidrs, bet par tādām lietām jau, redz, mēs nerunājam.
14.10.2013 23:27 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits