draugs neizrāda interesi seksam

Reitings 7
Reģ: 12.05.2012
Sveikas! Vēršos pēc viedokļa/padoma.
Tatad, ar draugu esam kopā gandrīz 9 mēnešus. Sākumā ar seksuālo dzīvi viss bija kārtībā, bet pēc tam bija apmēram 2 mēnešu pauze, kurā viņš vienkārši smējās, ka viņam ir celibāts. Pēc šiem mēnešiem viss iestājās atpakaļ savās vietās un bija kārtībā. Taču tagad ir kaut kas līdzīgs. Aptuveni 2 nedēļas no viņa nekādas intereses ne par skūpstiem, ne seksu. mēs nedzīvojam kopā, taču bieži palieku pie viņa pa nakti. Guļot it kā viss kārtībā, apķer, bet tālāk nekas nenotiek. To, ka es viņam patīku es jūtu, un gandrīz 100% pārliecība, ka citas viņam nav, taču es nesaprotu, kas tas varētu būt. (man ir 19, viņam 23 gadi)
12.10.2013 20:40 |

Reitings 1446
Reģ: 20.12.2011
Es lieku uz problēmām ar pincīti. Ja ir sekss un tad nav seksa un tad viņš atkal ir un tad atkal nav, čalis ar kaut ko slimo. Neskūpstās, jo baidās uzbudināties un neizturēt.
Un ja ir šitādas kaitītes, tad labāk pašai arī tomēr aiziet pie ārsta, pārbaudīties un pēc tam vēsu prātu padomāt, kur tad viņš tās slimības dabū, ja citas viņam nav...

+
21.10.2013 00:40 |

Reitings 2215
Reģ: 26.01.2011
Es ar balsoju par problēmām ar pincīti.

Arī es agrāk, attiecību sākumā, ja gadījās piena sēne, tad uzreiz izdomāju 105 iemeslus neseksot. Likās - nu kā es tagad teikšu, ka man tur problēmas??? Pagāja pāris nedēļas, pārgaja sēne, tad drošībai vēl nedēļu neseksoju, tad MR - voilā! vismaz mēnesi nekāda seksa :D Nu karoč, tas bija pirms 10 gadiem - jauna un stulba. :D
Paaugos un pirmkārt, paliku gudrāka, jo zināju, ka tā sēne ies pa riņķi, ja nedaktarēsies arī puisis + otrkārt, nu cik ilgi no sava partnera ta kautrēšos??? Piena sēne jau nav sifiliss :D Un ja jau tik kautrīga, tad varbūt arī seksot tikai tumsā zem segas... ;)
21.10.2013 07:25 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
Un ja jau tik kautrīga, tad varbūt arī seksot tikai tumsā zem segas...

un varbūt vispār to nedarīt..
bet labi, labi te visas tik gudras un drosmīgas, bet katrai ir bijis šis kautrības periods, lai arī piena sēna nav sifiliss. lai arī otrajā gadījumā būtu par to vispirms jāziņo :D
nu iesaku vnk izrunāties ar puisi. man arī šķiet, ka viņam ir veselības problēmas.
kādēļ tad tu nepajautāji, kāpēc viņam ir celibāts. jo izklausījās pēc tā, ka viņš būtu gatavs runāt, ja tu jautātu vairāk. iesaku saņemt drosmi un parunāties. nedomāju, ka šeit vaina ir meitenē. tas ir absurdi vainot viņu, ja diezgan liela iespēja, ka puisim pašam ir problēmas ..
21.10.2013 09:06 |

Reitings 5481
Reģ: 17.08.2010
Nu jau, nu jau... kāda ir puiša iepriekšējā seksuālā pieredze? Varbūt nav pieradis pie regulāra seksa, tāpēc arī mazāk gribas. Nav uzreiz jāsaka, ka ir mīļākā vai ka veselības problēmas. Ieteiktu ar draugu pašai izrunāties - kā nekā esat kopā jau 9 mēnešus. Pasaki, ka tas Tevi uztrauc, ka vēlies biežāk un meklējiet kompromisu!
21.10.2013 09:10 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
apmēram 2 mēnešu pauze, kurā viņš vienkārši smējās, ka viņam ir celibāts.

ja vīrietim viss ir kārtībā ar veselību, interesē Tu, nav citas,tad 100% viņš 2mēnešus bez seksa neizturēs. jautājums ir vienīgi vai viņš pats ar sevi dara,vai arī ar citu sievieti.

Aptuveni 2 nedēļas no viņa nekādas intereses ne par skūpstiem, ne seksu.

Ja arī būtu problēmas ar veselību,draudziņu ,tad kāda problēma ir iedod buču, apskaut, noskūpstīt? Tev neliekas dīvaini ,ka viņš pat negrib skūpstīties??es vispār nesaprotu ,kāpēc viņš brauc pie Tevis ciemos. varbūt viņš negrib būt viens ,pieradis pie Tevis, grūti,kaut ko pārtraukt ,negrib viens pavadīt nedēļas nogali, grib kompānijā skatīties filmu utt.
21.10.2013 09:16 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Esmu pārliecināta ka Tavs draugs vislabāk zin kur ir problēma!
Es protams domāju, ka viņa iekāre ir zudusi, bet iemeslus neņemos spriest :(
21.10.2013 09:17 |

Reitings 278
Reģ: 28.06.2013
Ir cita, tāpēc arī skūpstīties nevelk vairāk, bet seksot nevarēja, jo piena sēni bija dabūjis no mīļākās... Tiklīdz kaut ko nesadala ar mīļako, tā var arī ar tevi pabaudīt dzīvi
21.10.2013 09:23 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
Ir cita, tāpēc arī skūpstīties nevelk vairāk, bet seksot nevarēja, jo piena sēni bija dabūjis no mīļākās...

bļin kā nosmējos.. :D
21.10.2013 11:35 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
varbūt viņš ir pieņēmis kādu reliģiju, kur ir interesanti noteikumi.
labāk pajautā pašam. neviens cits nezinās, kā tad tur īsti ir un kāpēc, jo iemesli tam ir simtiem.
21.10.2013 12:56 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
tik jauni, tik isu laiku attiecibas jums ir, bet problemas taja joma ka tadam precetam parim, kurs dzivojis kopa 20+ gadus...

es neko neieteiksu, jo dazreiz vienkarsi nespeju izprast jauniesu savstarpejas attiecibas.
21.10.2013 13:04 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits