Dzīvesvieta

Reitings 680
Reģ: 16.07.2013
Pirms 8 mēnešiem pārcēlos uz jaunu dzīvesvietu pie drauga, jaunajos Baložos.
Iepriekš domāju, ka man jau patīk tikai centrā dzīvot, bet te ir tik ļoti jauki dzīvot!
Vienīgā problēma, ka līdz sabiedriskajam tālu jāiet un ar drauga mašīnu nebraucu un vispār, tikai nesen ieguvu tiesības.
Vnk iedomājos, varam padalīties kas patīk, kas nepatīk esošajā dzīvesvietā. Par kādu sapņojat nākotnē? :)
Es sapņoju par nelielu privātmāju Rīgas rajonā, kkur ap Baložiem, Katlakalnu, Ķekavu.
Šobrīd ir neliels dzīvoklis jaunajā projektā, kas ir ļoti piemīlīgs, bet pilnai laimei gribas māju, kuru izveidot pēc individuālām vēlmēm.
p.s. tikai Baložos, tik super mierīgā rajonā, kur ir tik daudz jaunu ģimeņu, jūtos droši nakts laikā pastaigāties kaut viena.
Varbūt kāds man kaimiņos dzīvo? :)
11.10.2013 10:20 |

Reitings 1701
Manas dzīvesvietas plusi:
+pilsēta ir sakopta, smuka un tas viss lielākoties tapis pēdējo gadu laikā, patīk, ka var redzēt izaugsmi
+diezgan klusa, tai pat laikā ir daudz jauniešu (universitāte pilsētā) un klubi, bāri, tā kā savs skaļums ir
+tiek rīkoti visādi kultūras pasākumi, pilsētai, šķiet, ir savas tradīcijas, kas dažās citās pilsētās netiek piekoptas
+pilsētu var izstaigāt ar kājām, esmu tikai kādas divas reizes mūžā izmantojusi sabiedrisko
+tuvu Rīgai
+konkrēti mana dzīvesvieta ir netālu no centra, bet atrodas klusā vietā. dzīvoju 1. stāvā, bet garāmejošie cilvēki noteikti ir daudz mazāk kā Rīgā, turklāt mums tie logu stikli tādi, ka no ārpuses grūti kaut ko ieraudzīt, tā kā 1. stāvs netraucē.

Mīnusi:
-trūkst normālu apģērbju veikalu :D
-iespējams, tam ir sakars ar Rīgas tuvību, bet vienmēr šķitis, ka visa dzīve tomēr ir Rīgā - teātri, kino, vairāk visādu pasākumu un iespēju utt., kas man liekas ļoti slikti (ka viss koncentrēts tikai vienā pilsētā).
11.10.2013 11:40 |

Reitings 954
Reģ: 08.11.2012
Saulains_Rīts,

Tu man kaimiņos :)
11.10.2013 11:49 |

Reitings 570
Reģ: 29.01.2009
Lasu jūsu ierakstus un tik ļoooti atkal gribas dzīvot Rīgā...esmu pārvākusies tālu un te galīgi nav mana vieta!
11.10.2013 12:03 |

Reitings 1315
Reģ: 27.10.2012
Dzīvoju 2,5km no Brīvības ielas tuvu ezeram, dzīvoju privātmājā nu jau 10 mēnešus, man ļoti patīk. Patīk svaigais gaiss, blakus ezers, mežs, kaimiņi arī solīdi. Mīnuss - 1km garumā ceļš ir sliktā stāvoklī, jāremontē un darba dienās no rītiem un vakaros ir sastrēgumi Brīvības ielā, tad uz māju jābrauc pat 25-30min.no Centra kaut normālā laikā 17min.Patīk, ka ielas izgaismotas naktī un ziemā iztīrītas.
11.10.2013 12:04 |

Reitings 5075
Reģ: 19.04.2013
Nu nezinu, uz mani neviens nelur. Un pati neko neredzu no arpuses sava dzivokli kas notiek, ja nu vienigi stav tiesi pie loga. Tie pirmie stavi ir dazadi.
11.10.2013 13:01 |

Reitings 680
Misshine, tu arī dzīvo Ķekavas novadā?
Vesabi - forši. Nezinu vai gribēsi atklāt, bet kur tieši? Es dzīvoju trīsstāvīgā dzeltenajās jaunprojekta mājās, blakus mežam, pašā jauno baložu galā :) Tu vairāk uz veikala pusi vai ar kkur te? :) Inčīgi, ka varbūt viena otrai ejam garām. Galu galā, jaunie Baloži ir jaunu cilvēku dzīvesvieta, ja te paskatās tad šķiet, ka demogrāfija te ir ideāla - jaunas ģimenes ar mazuļiem, pārsvarā visi no 22-35 ar līdz dažus gadus veciem bērniem. Un vēl man patīk, ka vasarā ir pavisam te forši - tad vienā bodē gardus lauku labumus tirgo, ir brīnišķīgs ezers ar ierīkotu pludmalīti, mežs un pastaigas.
Vesabi, vai tev ir paziņas? Es nezinu pat nevienu kaimiņu un mēs pat švaki sveicināmies :D
11.10.2013 14:19 |

Reitings 3774
Reģ: 12.02.2013
Nedzīvoju Latvijā.
Dzīvoju pilsētas nomalē, līdz pilsētas centram 7-8km. Sabiedriskais transports iet reizi stundā tikai un līdz 20:00 vakarā. Bet man tas netraucē, jo pārvietojos ar riteni vai mašīnu.
1km rādiusā nav neviena veikala, tikai un vienīgi privātmājas apkārt. Dzīvoju nelielā dzīvoklītī.
Labprāt dzīvotu līdzīgā rajonā, kur ir 3ist. dzīvoklis pirmajā stāvā ar terasi un mazu dārziņu.
11.10.2013 14:54 |

Reitings 954
Reģ: 08.11.2012
Saulains_Rīts,

Aizūtīju Tev privāti vēstuli.
11.10.2013 15:06 |

10 gadi
Reitings 10290
Reģ: 29.01.2009
Dzīvoju Juglā, nav neviena mīnusa.
Nākotnē gribu māju Pierīgā, Ādažos, piemēram.
11.10.2013 15:10 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits