tas, ka kādreiz gadās nepamanīt kādu zīmi negadās tikai tām, kas ''pinzelē nagus'', nevajag pārspīlēt.Ehh.....šeit tas pinzelet nagus ir gan reāla nozīmē ,gan kā metafora. Gribi pateikt ,ka tie kas brauc ar stāžu ,līdz 2 gadiem nav zaļie gurķi? Nevaja sev iestātīt ,ka es lielsks šoferis ,vai ,ka esi briesīgs šoferis ,par to lielsks vai briemsīgs liecina ,cik mašīnas esi sasitusi/sabuktējusi ,cik daudz esi avāriiju izraisījusi , Atvainojiet man, bet, ja man mēģina sieviete/vīrietis ,manā vecumā vai vecāks/a vai jaunkāks/a , ieglavot ,ka viņš/a nav slikts šoferis,pat tad, kad viņam kāds šoferis aizrāda ,ka tavs pašmērķis ir nosisties vai nosist kādu (?!) vai avārijas situāciju izraisīšana ir vitāla viņa eksistencei, pat tad man šis cil. centīgi mēģinās ieborēt ,ka ir labāks šoferis ,sorrī, es neuzķeršos ,vai šoferīts ,kas brauc drebošām rociņām ,knapi rāpo , baidās kko darīt , regulāri kkur sapišās ,sajauc zīmes ,virzienus , nē , tas viss lieciena ,ka tev uz ceļa NAV KO DARĪT!
šoferīts ,kas brauc drebošām rociņām ,knapi rāpo , baidās kko darīt , regulāri kkur sapišās ,sajauc zīmes ,virzienus , nē , tas viss lieciena ,ka tev uz ceļa NAV KO DARĪT!
vislielākie killeri uz ielas ir tie, kuriem tiesības ir apmēram 10 gadus un vairāk. Jo tie, pirmkārt, sevi uzskata par braukšanas guru un neispringst uz pilnīgi pareizu braukšanu un, otrkārt, ceļu satiksmes noteikumi mainās.
vislielākie killeri uz ielas ir tie, kuriem tiesības ir apmēram 10 gadus un vairāk. Jo tie, pirmkārt, sevi uzskata par braukšanas guru un neispringst uz pilnīgi pareizu braukšanu un, otrkārt, ceļu satiksmes noteikumi mainās.Lūks ,šie ir auni :D Es regulāri sekoju tām izmaiņām :D
Tieši tā arī ir Nu vēl pirms viņiem ir ''zaļie gurķi'' ap 2viem gadiem - kad ir doma - nu sākumā braucu perfekti pēc noteikumiem, tagad jau esmu iemācījies daudz labāk un nu tik močīšu
Jauniņie ir mazāk bīstami, jo parasti brauc ļoti uzmanīgi un baidās riskēt, pārkāpjot noteikumus.Liela daļa jauniņo tieši ir pārāk bīstami, jo brauc daudz par lēnu. Piemēram, uz šosejas brauc ar 80km/h. Uz Rīgas-Liepājas šosejas katrā virzienā ir viena josla ar plūsmu ~95km/h. Tas jauniņas nevar uzspiest pa gāzi, respektīvi aiz viņa izveidojas ļoti gara desa, kuru ir grūti apdzīt, ja pretī brauc mašīnas. Cilvēki, kas neiztur (un jā, ir normāli, ka cilvēki negrib vilkties pa šoseju ar 10km/h mazāku ātrumu nekā atļauts), riskē apdzīt. Bet viss tikai dēļ tā, ka viens pa priekš velkas kā zarna. Esmu redzējusi arī tādus, kas brauc labos laika apstākļos pa šoseju ar kādiem 75km/h. Goda vārds - tādiem vajadzētu aizliegt rādīties uz ceļa, jo viņi apdraud pārējos.
Nevaja sev iestātīt ,ka es lielsks šoferis ,vai ,ka esi briesīgs šoferis ,par to lielsks vai briemsīgs liecina ,cik mašīnas esi sasitusi/sabuktējusi ,cik daudz esi avāriiju izraisījusi
Man vienīgajai niez kulaks lasot Aijas komentārus? Tracina tādi cilvēli!