Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

vecāku šķiršanās

 
Reitings 15
Reģ: 29.01.2009
Nezināju kur citur lai tā anonīmi uzraksta, kur atbildētāju pūlis ir kcik sakarīgs ..

Lieta sekojoša- vīra mamma krāpj savu vīru ar citu vīrieti, un itin nemaz to neslēpj no saviem bērniem, tieši otrādi- pat prasa lai aizved uz randiņu utt. Pa to laiku vīra tētis laikam gremdē bēdas pudelē, un abi, tā teikt, sazinās cauri manam vīram. Ļoti nesmuki un bērnišķīgi, un man patiešām būtu vienalga, lai tak dara ko grib, BET... mums pēc nieka 3mēnešiem būs klāt bērniņš, un visa dzīve pēdējā laikā ir ļoti izmainījusies, jo esam atpakaļ Latvijā pēc lieliem pārdzīvojumiem ārzemēs, un, it īpaši vīram, ir šausmīgi grūti saņemties vēl klausīties ko viņa vecāki tur peras.

Jautājums sekojošs- Kā lai pieklājības robežās pasaku vīra vecākiem, ka mūs tagad uz kādu laiku ir jāliek mierā..? (Paturot prātā ka attiecības ar vīra mammu nekad nav bijušas spīdošas, un, tā kā nesen mums vēl bija finansiālas problēmas, viņa palīdzēja, un liekas, ka tieši tādēļ tagad jūtas tā, ka drīkst visu savu problēmu izgāzt uz mums un mums tas vienkārši jāpieņem, vārdu sakot, patīk atgādināt, ka viņa mums tā vai citādi ir palīdzējusi, un viņai jau nu gan nekā nav bijis mums žēl)
10.10.2013 18:54 |
 
Reitings 3774
Reģ: 12.02.2013
Jums abiem ar vīru ir jāiemācās tās viņu problēmas vairāk laist gar ausi un neņemt tik ļoti pie sirds. Paklausies un aizmirsti!
Nevajag uzreiz teikt - lieciet mūs mierā, mums pašiem sava dzīve.
10.10.2013 19:01 |
 
Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Tie ir tava viira vecaaki, nevis taveejie, taapeec tu driiksti pateikt tikai un vieniigi par sevi, lai tevi liek mieraa. Viiram ir jaanokaarto attieciibas ar vecaakiem, ja vinjsh neveelaas neko lieku dzirdeet.
10.10.2013 19:01 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits