Sveikas, intreses pēc intresē kādas jums sunim ir pavadas un siksnas? Protams tām kurām ir suņi. Vēlētos dzirdēt plusus un mīnusus kādi ir tieši Jūsu mīluļa aksesuāri.
Manam mazajam, spalvainajam ir iemauktiņi, kakla siksna šajā gadījumā nav nepieciešama un arī ar aksesurāriem neaizraujamies, vienīgi matu gumijas, jo par cik spalviņa ir gara, tad lai actiņas neiekaistu un sunītis nekļūtu akls, taisam mazu astīti
Manejam ir tads, kas iet apkart prieksejam kepam... Kaut kas lidzigs sim:
Ir tikai plusi, jo si siksna ir pret vilksanu, respektivi suns iet blakus un nevelk mani uz 4ram pusem ar saviem 35kg.
Otra mums ir nakts siksna ar mirgojosam gaismam - tas drosibai, lai neizskrien uz ielas un, lai var tumsa, parka redzet, kur ta kalnu kaza aizjonjo
man ir klasiska kaklasiksna un ~1,5 gara pavadiņa, kakla siksniņā ir viņas vārds un mans tel.nr.! tad ir otra pavadiņa-flexi, 7m gara!
ziemā un tumšos vakaros iekaru mirgojošu piekariņu, lai redzu, kur viņa ir.
tad vairākas treniņu siksniņas un izstādēm!
citreiz ikdienā atstāju zelta krāsas ķēdīti kaklā!
Manam viena ir pastaigu - 5m(līdz 25kg), tai mīnuss tāds, ka dažreiz iestrēgst fiksators, bet pieļauju, ka tā tas ir tikai manai. Otra pavada ir parastā. Varbūt nākotnē arī saucamos iemauktiņus iegādāšos. Siksniņa ļoti vienkārša - melna,ādas, 1cm platumā.
Man ir jorks. Ir parasta kakla siksniņa un flexis. Ir arī parasta pavadiņa, bet to reti lietojam.
Iemauktiņus nelietoju, jo tas var sabojāt, sapinkot spalvu.
Ar aksesuāriem neaizraujos, uzskatu, ka šarpejiem nekādi diženumi nav vajadzīgi. Vienīgi esmu apsēsta ar suņa migu pirkšanu. Katru mēnesi pērku jaunu un veco atdodu patversmēm. Šobrīd ir šāda (Tikai bēša un ķepiņas ir melna)
Manējais ir pieradināts nebēgt prom un iet tieši blakus arī bez pavadas, bet citiem cilvēkiem ir bail no mana šarpeja, jo no malas viņš izskatās tāds niknais, nopietnais, bet patiesībā baigais mīlulis. Bet, protams, ja redz, ka saimniekam dara pāri, vienmēr aizstāvēs.
Pat ar draugu, kad strīdamies un viņš paceļ toni pret mani, suns lec un rej viņam virsū