Fiziskā vai emocionālā krāpšana? Vai piedot var abas?

Reitings 2542
Reģ: 07.06.2012
Stāsts nav par mani! Tikai gribēju uzzināt Jūsu domas. Vai piedot var abas - gan fizisko, gan emocionālo krāpšanu? Ar fizisko es domāju, ja pie vainas ir, teiksim, alkohols un kādā bārā vai ballītē, bet ar emocionālo es domāju ilgstoša sarakste, randiņi utt. Un kur ir tā robeža, kad no fiziskās pāriet uz emocionālo, kad pēc vienas nakts sakara turpina uzturēt kontaktus, turpina tikties, kaut vai tikai seksam. Slavenais piemērs par Stjuarti un Patisonu.
06.10.2013 15:48 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Čatu/saraksti ar citām meitenēm es gan nesauktu par emocionālo krāpšanu. Manuprāt, tas ir fiziskās krāpšanas paveids. Manā uztverē emoc. krāpšana ir ķrāpšanas pieļaušana/fantāzijas savu domu ietvaros.

Runājot par piedošanu/nepiedošanu.. Zinu, ka uz doto brīvi es nepiedotu ne vienu, ne otru (ktgn emoc. krāpšanu ir grūti piedot, jo sākumā tā ir jāatkož). Punkts. Man tas nav [ieļaujams un nevarētu vairs to cilvēku uztvert kā agrāk un bezgalīgi uzticēties. Protams, skaistās frāzes, ka viens nav vainīgs dažreiz nostrādā, jo ir arī tādas situācijas. Bet man tāda prakse no vīriešu puses nav saprotama - ir jārunā, nevis jālekā pa gultām.

Par alko runājot... tāpat kā zili_rudzi, varu iedzert daudz un knapi turēties kājās, bet prāts man paliek skaidrs + atmiņas zudumi nekad nav bijuši. Laikam tāpēc manā uztverē alko nekad nebūs par gana pieklājīgu attaisnojumu. Piekrītu arī viedokļiem, ka tikai cilvēks pats apzinās savu uzvedību alkohola ietekmē. Ja nemāk - nedzer, bet ļoti bieži šī robeža tiek pārkāpta, pat apzinoties savus spēkus/bezspēcību alkohola priekšā. Bet te jau sākas bezatbildība
06.10.2013 17:15 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
Ja nemāk - nedzer, bet ļoti bieži šī robeža tiek pārkāpta, pat apzinoties savus spēkus/bezspēcību alkohola priekšā. Bet te jau sākas bezatbildība

piekrītu šim, jo, kā jau minēju, alkohols ir attaisnojums tik daudz, cik tas izmaina realitāti un indivīds nespēj sevi kontrolēt. (pat, ja ir kāds spēj, visi nav vienādi!) atbildība sākas tur, kur parādās jautājums - kāpēc vispār tas viss nonāca līdz tādai situācijai? vienu reizi, jā, var piedot, bet, ja tā ir periodiska prakse, tad katra brīva izvēle, vai ar to sadzīvot vai aiziet.
06.10.2013 17:20 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Ja to fizisko kraapsanu mees veel kaadreiz varam atsifreet-kaads pasaka,pasas uzskrienam virsuu utt,tad emocionaalo varam nekad neuzinaat arii.Laikam vistrakaakais kas var buut-guleet ar vienu sievieti un domaat par citu.
06.10.2013 18:15 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Emocionālā ir smagāka par fizisko.
06.10.2013 18:17 |

Reitings 606
Reģ: 31.01.2013
emocionālā krāpšana, protams to var piedot, ja vēlas, bet kāda jēga saglabāt attiecības, kurās otram cilvēkam ir jūtas pret kādu trešo, nevis tevi, un ja arī jūtas ir pret abām, tad tāpat neredzu jēgu turpināt attiecības, ja nav tad nav, kā sakās...
06.10.2013 18:30 |

Reitings 606
Reģ: 31.01.2013
bet vispār kopumā skatoties uz to visu, fiziskā krāpšana ir necilvēciskāka, jo tur cilvēks pats izvēlas krāpt vai nekrāpt, bet emocionālā krāpšana.. tur jau tu vairs pats neizvēlies, jo jūtām nepavēlēsi ar prātu, ja tās parādās tad parādās, bez tavas piekrišanas un neviens tur neko nevar padarīt.
06.10.2013 18:40 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits