ko iesakiet darīt?

Reitings 2288
Reģ: 10.02.2013
Sveikas!
Man ir problēma ar savu vīrieti. Viņš mani nereti iekausta, nejūtot savu spēku, ka man ļoti sāp. No niekiem vnk. Un pēc tam tēlo apvainojušos uz mani. Šodien viss bija ok, bet nu jā, nometu košļeni, jo miskaste nebija tuvumā. Šis uzreiz no visa spēka ar kulaku man pa muguru bliež, ka man pat elpa aizcirtās. Un tad publiski sāka bļaustīties-kā man nav kauna, ka cūka utt. Ok, var pagrūstīties, pateikt dažus skarbākus vārdus, bet sievietei sist no visa spēka, un ne jau pa dibenu.. -ir pazemojoši. Ko jūs man varat ieteikt darīt šitādā situācijā? Viņš vispār manī neklausās un izturas kā pret kaut kādu cietumnieci.
03.10.2013 15:30 |

Reitings 67
Reģ: 12.09.2013
vajag labu draugu vīrieti,kas pārmāca to lupatu..un Tu beidz ticet ,ka kaut kas mainīsies..kāpēc savu dzīvi iznieko kam tādam????????????????????????????????????????
03.10.2013 15:49 |

Reitings 533
Reģ: 02.08.2011
kā-kāpēc? sieviete,kura pieļauj,ka vīrietis pret viņu tā izturās,ir slima. Tas arī viss. Ir gana daudz info netā,palīdzības dienesti,krīzes centri utt,kur gūt palīdzību,informāciju. Un runas par pašnāvību ir tikai manipulācija,lai to saprastu nav jābūt īpaši gudram. Ja Tu nemeklē palīzību,značit tevi situācija apmierina. Un tikai slimam cilvekam patīk,ka viņu klapē un žņaudz.
Bet domāju,ka šī tiešām ir fake diskusija.

Reitings 3599
Reģ: 05.09.2012
KO TU VĒL GAIDI??? Brīnumu???
Es tiešām nesaprotu šādas sievietes - bez mugurkaula un pašcieņas!!! Tev jau sen bija jabūt gabalā, jau pēc pirmās šādas reizes!!!

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Ko nozīmē atradīs? Nu tad tiešām jāiet uz policiju.

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
kas tev ir lielāki draudi - tev ir viņa žēl, jo viņš draud izdarīt pašnāvību vai bail no tā, ka viņš tevi neliks mierā?
manuprāt, tu tā pa īstam nemaz nevēlies iet prom, jo savādāk tu jau būtu aizgājusi.

pirmkārt, cilvēks, kurš vienā vārdā saka, ka taisīs pašnāvību, bet otrā - ka tev nekad no viņa nebūs miera, nozīmē tikai to, ka viņš netaisīs nekādu pašnāvību. tātad, jāžēlo tev arī viņu nav. tik agresīvi cilvēki, manuprāt, nemēdz darīt ko tādu.
drīzāk viņš tevi varētu nelikt mierā, lai tu aizietu atpaķaļ. bet padomā - ir taču policija, kur tu arī vari vērsties. daudzi cilvēki, kad ar viņiem veic pārrunas šādas iestādes, sāk apdomāties, vai turpināt savas darbības. otrkārt, vai tad tev nav nevienu draugu un radinieku, kas tevi varētu aizstāvēt? kāds labs draugs, tētis, kurš ar viņu kā ar vīrieti parunātu (es šeit nedomāju iekaustīšanu).

no kā tu īsti baidies?

nesaki, ka iesi prom, bet vnk aizej un neatstāj pēdas, pēc kurām varētu tevi atrast. esi gudra un neļauj apzināti sevi mocīt. ja viņam nebūs, kur tevi meklēt, tad viņš tevi arī neatradīs. bet ar laiku arī nomierināsies.
03.10.2013 15:50 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
sharmantaa, sāc kalt reālus plānus savai aiziešanai. Sāc plānot savu rīcību, sāc vākt visādus pierādījumus. Rīkojies, kaut vai pakāpeniski, bet rīkojies sevis, savas veselības un dzīvības labā.
Stāsti tuviniekiem par saviem pārdzīvojumiem, meklē atbalstu tajos.
03.10.2013 15:50 |

Reitings 2288
dan_dan -varam satikties ja netici..
esmu mēģinājusi aiziet, tas nav palīdzējis..
03.10.2013 15:52 |

Reitings 533
Nostādi sevi kā sievieti,kas nav lupata,nevis kā-ai,cik traki,bet nekas pacietīšos. Vīrieši nesit garā stipras sievietes. Un savas veselības dēļ ir vērts vismaz notēlot stipru un pretī dot spējīgu sievieti. Nevis ņuņņu. Šī filma pa tēmai-What's Love Got to Do with It (tava nākotne,ja neko nemainīsi)
03.10.2013 15:53 |

Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
Tāds vīrietis ir tik nožēlojams, viņš pat sevi ienīst un saprot, ka ir lupata. Neviens viņu nemīl un viņš cenšās to nabaga sievieti piespiest sevi mīlēt ar spēku.

Es domāju,ka labāk vērsties policijā! Tiešām, aizej uz policiju, izskaidro situāciju,ka tevi sit un vajā. Ja vēl viņš tuvosies, tad viņu sašņorēs.
03.10.2013 15:57 |

Reitings 8272
kā tas ir, ka nav palīdzējis?
tu esi aizgājusi tā pavisam?
ne jau aiziešana tev ir nepieciešama, lai viņš mainītos, bet gan tāpēc, lai vsp šīs attiecības tiktu pārtrauktas uz mūžu. manuprāt, tu vēlies, lai izbeidzas vardarbība pret tevi, bet nevēlies, lai tiktu pārtrauktas jūsu attiecības. es pareizi sapratu?
bet tavā gadījumā nevar gribēt abas šīs lietas. tādi cilvēki nemainās. vai nu tu pārtrauksi ar viņu attiecības uz visiem laikiem vai nu arī tu būsi ar viņu kopā un tiksi iekaustīta. izvēle ir tikai tavās rokās.
03.10.2013 15:58 |

Reitings 992
Reģ: 01.10.2013
tur nav ko domat ir jaiet prom un jaatsuta vinam kada palidziba, ja pats negrib iet arsteties
03.10.2013 16:12 |

Reitings 533
Par policiju...ar šo instanci ir daudz bēdīgi stāsti-viņi reāli kaut ko dara tikai tad,kad tu esi jau gandrīž nosista. Protams,aiziet uzrakstīt iesniegumu var,bet,lai uzsāktu kau ko pret šo vīŗieti ir vajadzīgi pierādījumi,kurus ir ļoti grūti dabūt. TAs būtu-ja tu nofilmētu,kā viņš tevi sit,tad tas ir vērā ņēmams pierādījums,bet zilumi uz ādas un tavs stāstītais-tas būs kaķim zem astes. Vari vērsties kādā krīzes centrā,tie ir aprīkoti ar novērošanas kamerām,pa durvīm var ieiet tikai zvanot,arī pa vārtiem,bieži, nemaz tik viegli tikt nevar,jo Krīzes cenru darbiniekiem bieži nākas saskarties ar tēviem,kas draudz visus piekaut un nosist,lai dabūtu atpakaļ sievieti un bērnu.
03.10.2013 16:14 |

Reitings 2033
Reģ: 10.12.2012
bāc mīļā, kaut kas noteikti ir jādara. Tev darbs ir? Bērnu jums taču nav?
03.10.2013 16:25 |

10 gadi
Reitings 13809
Tava mamma zina, ka viņš tā pret Tevi izturas, un viss aprobežojas ar runāšanu?
Ja pašai nav tik daudz prāta, lai bēgtu no tāda vīrieša prom, tad kāpēc vecāki neiejaucas?
Vai Tu vēlies, lai no tā dzīvokļa Tevi iznes ar kājām pa priekšu, ja reiz nepārtrauc šīs vardarbīgās attiecības?
03.10.2013 16:27 |

Reitings 435
Un kā Tu domā, kas notiks, kad tu viņu sadusmosi? Kaut vai par niekiem.

Viņš Tevi noslānīs kā pelavu maisu.

Mūc prom, jo labāk tāpat nepaliks. Jo kā Tu saki - nekas nemainās pat tad, kad ar Viņu tiek runāts.
03.10.2013 16:30 |

Reitings 820
Reģ: 28.04.2012
Es brīnos, ka nav parādījušās moralizētājas, kuras bļauj, ka tā ir tevis pašas vaina un, ka tu to visu esi pelnījusi par pagātnes grēkiem, karmām un citiem mēsliem.

Godīgi saku - beidz domāt un vienkārši laidies lapās no tāda tipa. Neklausies pašnāvības draudos un citos murgos. Lielie draudētāji parasti ar to vien aprobežojas - ar runāšanu par šo tēmu, nevis darīšanu.
Mūc uz neatgriešanos kamēr vēl esi dzīva un neesi sakropļota vai tikusi pie nopietnām veselības problēmām tāda tipa dēļ.
03.10.2013 16:38 |

Reitings 87
Reģ: 06.08.2013
Iesaku pamainīt jautājumu "Vai Jūs ceļojat regulāri?" Te nav norādīts ko nozīmē regulāri..vienam tas var būt reizi mēnesī, vienam gadā, vienam reizi piecos gados - to var ļoti apstrīdēt darba aizstavēšanā.
Tāpat:

Vai iegādājoties ceļojumu pie tūrisma operatora konsultants jūs brīdināja par iespējamiem riskiem?
Un ja cilvēks pats organizē celojumus? Ko tad atbildēt?

Vai pieredze jūs neatturēs no līdzīgu ceļojumu galamērķu izvēles?
Ja nav pieredzes? Un kas ir domāts ar vārdu pieredze - dabas katastrofu, laba, slikta...

Tie tik tādi ieteikumi :)
03.10.2013 16:47 |

Reitings 87
Reģ: 06.08.2013
Sorry, nepareizā diskusija :D:D
03.10.2013 16:48 |

Reitings 2288
Godīgi sakot, man dikti gribētos dzīvē ar kādu tā parunāt, izkratīt sirdi, bet īsti nav daudz tādu cilvēku, kam visu savu dzīvi pie kājām nolikt.
P.s-kādi pagātnes grēki, ja man pat 20 vēl nav. Ar aiziešanu ir tā, ka eju augstskolā pilsētā kur dzīvoju ar to cilvēku. Man tikko nomira tētis, tpc prasīt naudu savai iztikai no mammas nevaru. Un braukt katru dienu uz skolu un atpakalj no citas pilsētas būtu aplami. Esmu spiesta te pagaidām palikt kmr mācos. Un apvienot darbu ar mācībām man nesanāks, jo galviņa nav tā pati spīdošākā.. Mamma neko citu ar viņu kā parunāt nevar, jo arī viņa ir tikai sieviete, un viņai tagad ir jau tā lieli pārdzīvojumi tēta dēļ.. man ar nav viegli, un vēl šis..ajjj
03.10.2013 16:58 |

10 gadi
Reitings 2563
Nudien nesaprotu tādas sievietes, kas čīkst, ka viņas sit, bet projām pat nedomā iet! Kā vispār var ienākt prātā doma palikt ar vīrieti, kas kaut reizi ir iesitis?? Bet nu tiešām pati vainīga, ka to pieļauj!! Bet laikam jau ir tādas sievietes, kam patīk ciest.
03.10.2013 17:02 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits