Sirdī sēž noslēpumi

Reitings 2829
Reģ: 06.07.2010
Vai jums ir bijusi situācija ,kad ir kāda jums nozīmīga lieta/ stāvoklis, situācija dzīvē uzradusies par ko negribas nevienam teikt? Un ik pa laikam sajūta ,ka tas iekšēji grauž. Visu ,visu taču nevar par sevi izstāstīt? Vai jums vienmēr ir kāds ,kuram par jebko izstāstīt?
03.10.2013 14:59 |

Reitings 954
Reģ: 08.11.2012
Ir lietas, ko vajag paturēt tikai sev.
Ir lietas, kurās citu viedoklis , mani neinteresē.
03.10.2013 16:27 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Nazanin-es atkal kaut kur tevi saprotu...Es nekad nesmu domaajusi ,ja sieviete grib satikties ar viirieti tikai izklaidei ,tas ir zems noveerteejums.Var tacu divi cilveeki labi pavadiit laiku,buut draugi un tomeer var nebuut paaris...
03.10.2013 16:39 |

Reitings 16208
Es neatbildeeju uz jautaajumu-jaa ,man arii ir "savi skeletoni"...
03.10.2013 16:40 |

Reitings 3031
Reģ: 09.09.2012
Kuram tad nav pa kadam skeletam skapi?
03.10.2013 16:42 |

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
Man ir 3 tuvi cilvēki, kuriem uzticu savas rūpes - vīrs, mamma un krusttēvs. Ir lietas, par kurām varu runāt tikai ar 1 vai 2 no šiem cilvēkiem. Bet principā lielos vilcienos viņeimvaru uzticēties pilnībā.
03.10.2013 16:42 |

Reitings 2829
Nu slikti tas ,ka iespējams ir sanācis samelot. Ka atklāti nepasaku viņam kā tieši jūtos. Jo tad skaidrs, ka viņš "neķēpātos" ar mani. Un es negribu visu sarežģīt, negribu ,lai viņam "jāķēpājās" ,lai viņš labāk tīri domā ko darīt ar mani vēlas, pastāsta ko jauku un tā vairāk pozitīvā ir šajā situācijā.

-Tā kā nevar īsti saprast ,kurš ir tuvāk zaudētāja pozīcijai. (Kas slēpjas aiz viņa maskas ja viņam tāda ir un ja nav- vai tiešām viņš ir pilnībā atklāts) Bailīgi. :D

---------------------
_paris
Patiesībā jau taisnība par to zemo pašvērtējumu un laikam tā es esmu pieradusi. Lai justos labi, varētu ikdienā smaidīt vajag kādu ,kurš visu laiku apliecina ,ka esmu forša skaista uttutt!
-----------------------
Bet mans prāts saka - šī ir iespēja pierādīt sev un citiem ,ka varu tikt lutināta. Un es tik ļoti to gribu ,ka pat pret savām sajūtām cīnos. :D Esmu vēl jauna. Viņš ir diezgan vecāks par mani. Un es gribētu izbaudīt ( vēl neesmu paspējusi) kā ir ,ka vīrietis var palutināt nevis tikai kā puikas rakstīt vēstulītes un zem koka bučoties.
03.10.2013 17:40 |

Reitings 16208
Man atkal taadas tiksanaas ir patikusas tiesi taapeec,ka es taadaas reizees esmu jutusies noveerteeta-es nevaru atrast citu vaardu dotaa momentaa.Es zinu savu veertiibu loti labi,bet nekad nenaak par launu,ja kaads veel bez viira pasaka kaut ko taadu loti labu,kad peec tam veel ilgi taa sajuuta,ka esi skaista seksiiga ,speeciiga utt
Paris ir varbuut taisniiba-jo vairums gadiijumos ,sievieteem ir zema pasveertiibas skalina!
03.10.2013 17:48 |

Reitings 2829
Morgan

Ir jau katram. Atšķirība tajā ,ka citi smalki izvērtē ,kas ir labi ,kas slikti un nožēlo slikto pagātnē... un tagadnē cenšās cik vien var neko neko sliktu nedarīt!

Es gan ar tādu motīvu nedzīvoju. :) Un neko nenožēloju.
03.10.2013 17:49 |

Reitings 3350
Reģ: 29.01.2009
Vai jums vienmēr ir kāds ,kuram par jebko izstāstīt?

Jaa, ta ir mana draudzene. Neatkarigi vai man grauzh vai negrauz vinai uzticu visu!
03.10.2013 17:50 |

Reitings 2829
Emmanuelle

Tas arī ir ļoti liels + kāpēc gribu saglabāt kontaktu. + kā jau teicu viņš var reāli ko piedāvāt man darīt, kur aizvest ja es vēlētos utt. ,ko puikas kuriem patīku nevar!

(Un manī kaujās divi cilvēki itkā. Viens ir emocionālais ,kurš šobrīd atnācis un domā "es gribu to puisi no vasaras, tos jaukos brīžus aiai kā pietrūkst" un otrs reālais "kas bijis bijis, tagad ir jauna iespēja un tā ir laba iespēja!" )
03.10.2013 17:52 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Ja šobrīd tev to uzmanību vajag, tad saņem un baudi, neprāto daudz par to, kas tur viņam, viņam gabals nenokritīs, tici.

Emmanuelle, kam gan nepatīk uzmanība, vienkārši reizām tas ir tā bīstami, ja sieviete apgalvo, ka viena nespēj, ka bail, ka vajag, liela iespēja pakļaut sevi neproduktīvām attiecībām, jo ir tikai tas viens, kas pievērš uzmanību un pie tā tad arī dodas kā pie glābēja. Man šķiet, ka lai tās attiecības vispār būtu tiešām veiksmīgas, katram no pāra sevi jāapzinās kā individualitāti, ka sieviete zina, ka ir skaista, gudra, forša, ka vienmēr nevajag, lai otrs to atgādina nepārtraukti, bet tas jau cits stāsts. LAI gan, veiksmīgas ir daudzas attiecības, jo katrs meklē savu, varbūt vīrietis tieši meklē tādu ka meitu un sieviete tēvu, kopā sanāk kaut kas labs?! Šis piemērs nebija attiecināms uz situāciju.
03.10.2013 17:57 |

Reitings 2829
_paris

Bet vai viss ,kas uzlabo situāciju nenāk par labu? :D
Nu es domāju ,ja ir tas zemais pašvērtējums ,tad labāk tikties ar vīrieti un smaidīt no viņa komplimentiem ,nekā mājās sēdēt un raudāt par to ,ka dzīve slikta. :D
03.10.2013 18:14 |

Reitings 16208
Nazanin-man tas bija laiks,kad biju darbos liidz ausiim,likaas dziivee vairaak nekaa nav ,kaa tikai taa skriesana no viena darba uz otru.Visiem it kaa bija labi, bet MAN pietruuka taas "odzinas".Es ar so "savu draugu" neguleeju,nebija nekaa taada...,bija tikai romantiskas attieciibas,bet taas man deva tik daudz !Vienmeer atceros so laiku ar smaidu!Pateicoties tiesi sim cilveekam ,es aizdomaajos,ka dziive nav tikai staaveesana virtuvee pie katliem ,straadaasana trijos darbos un beernu skatiisanaas...Dziive skrien tik aatri uz prieksu,beerni aug aatri un beigaas neviens pat vairas neatceraas to "manu varoniibu".Tagad tas "iipasais laiks" man atminaa ,kaa liels gruudiens tiesi tam solim ,ko arii beigaas izdariiju-"izstaajos no speeles"-saaku pilniigi jaunu dziivi.
03.10.2013 18:26 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits