Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Puisis nepiekrīt abortam! ;( ;( ;(

Reitings 1446
Reģ: 20.12.2011
Esam kopā tikai dažas nedēļas un sanāca kā sanāca. Man, protams, bez jebkādas aizdomāšanās bija skaidrs, ka es neesmu gatava. Bet, diemžēl, puisis ir ļoti sagrauts un mani ļoooti nosoda, liek pārdomāt, spiež uz emocijām, solot zelta kalnus mūsu ģimenei. Bet puiša karjeras sasniegumi aprobežojas ar ārzemju fermām, nepabeigtu arodskolu u.tml, tāpēc es pagaidām bērnam to labo nākotni neredzu. Vai tiešām šeit es esmu tā sliktā? Un vai tomēr no šāda veida puišiem iznāk lieliski ģimenes cilvēki?
29.09.2013 17:04 |

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
Es nevienu zālītes pīpētāju nepazīstu. Bet zinu vīriešus, kas, piedzimstot mazajam, pilnībā pārtrauca lietot alkoholu.
30.09.2013 13:26 |

Reitings 314
Reģ: 18.12.2012
Par pašu tēmu neizteikšos, jo redzams, ka autore jau ir izlēmusi un sagaida apstiprinājumu, ka pieņemtais lēmums ir pareizs. Meitēn, dzīve ir tik neprognozējama un var izspēlēt daudzus negaidītus jokus. Aborts var būt gan Tavs labākais lēmums, gan tāds lēmums, kuru nāksies nožēlot visu mūžu. Neviens Tev nepateiks kā rīkoties pareizi!. Ja jau esi pieaugusi, lai nodarbotos ar seksu, tad arī ir jānes atbildība par savu rīcību

Bet novirzoties no tēmas piekrītu šim:
Bet es vairāk uztraucos par to intelektuālo vidi mūsu ģimenē...

Pārtrauktais dzimumakts kaut kāda izsargāšanās tomēr ir, un tā nekad neiegāza šo visu gadu laikā

Kā arī viņš ir adoptēts, kas mudina domāt, ka tomēr viņa gēnos jau ir atkarības un šī vardarbība

fantastika no sievietes,kas 21.gs uzskata,ka pārtrauktais dzimumakts ir izsargāšanās veids

Fascinē cilvēki, kuri sevi uzskata par it kā izglītotiem, bet nezin tādas elemetāras lietas, ka pārtrauktais dzimumakts nav nekāda izsargāšanās metode un ka jau sen ir pierādīts, ka atkarības un vardarbība nav ģenētiski pārmantojamas īpašības, bet gan atkarīgas no sociālās vides . Apbrīnojama tumsonība ne tikai no autores, bet arī no dužu komentētāju puses! Kārtējo reizi lika pabrīnīties par "gudrītēm"!!!
30.09.2013 13:26 |

Reitings 3031
Reģ: 26.02.2010
Meitēn, dzīve ir tik neprognozējama un var izspēlēt daudzus negaidītus jokus. Aborts var būt gan Tavs labākais lēmums, gan tāds lēmums, kuru nāksies nožēlot visu mūžu. Neviens Tev nepateiks kā rīkoties pareizi!. Ja jau esi pieaugusi, lai nodarbotos ar seksu, tad arī ir jānes atbildība par savu rīcību

+++++
30.09.2013 13:32 |

Reitings 314
Reģ: 18.12.2012
Es tieku ļoti stingri audzināta, tiek kontrolēts, kur es eju, ar ko runāju pa telefonu, vai tik nedēļas desmit latu vietā neiztērēju 12, kas nozīmētu, ka es esmu nopirkusi cigarešu paciņu (īsti smēķētāja nekad neesmu bijusi), tāpēc mātei labāk par abortu nezināt, jo tad man vispār būs jādzīvo arī studiju laikā mājās un katru dienu stundu prom atpakaļ jābrauc uz skolu no lauku mājas bez maz vai meža vidū. Ka sēžot lauku mājās, nekur pilnīgi neejot cilvēks degradējas, manai mātei neieskaidrot.

freijace, tāda sajūta, ka Tev 14 gadi, jo ir nepieciešamība pēc kontroles un pieskatīšanas! Tu jau esi pieaudzis cilvēks, kurš var nest atbildību par savu rīcību un dzīvot patstāvīgi. Vai tad Tava māte dzīvo ilūzijās, ka viņas 23 gadus vecā meita vēl ir nevainīga un taupa sevi līdz kāzu naktij? Taču izrunājies ar māti, gan jau viņa sapratīs kā sieviete sievieti, bet ja nē, tad arī ir jāizdara attiecīgi secinājumi!
30.09.2013 13:33 |

Reitings 273
Reģ: 24.08.2013
Lasot komenatrus slkti metas!Protams jau viegli kādu nosodīt,bet vai līdz tam bridim kad sākat nodarboties ar sexu Tu nezināji,ka viņš ir sedejis un mīl iedzert?Ja to zināji,tad vareji pastiprinati pieverst uzmanibu,lai no tada cilveka stavokli nepaliktu,izmantot kaut tabletes+prezervatīvu...
Tas ir noželojami(saku vispār ne tikai autori)gulēsu ar visiem un visādiem vīriešiem,bet ja viņam nebūs laba izglitiba,darbs un būs dzerajs,tad ar viņa bērnu taisīšu abortu..Žēl...Saprotu,ka laiki grūti,bet ir meitenes/sievietes,kas izcinijušas vienas ar mazuli uz rokām un būs vienmēr laimīgas par to,ka nav darījušas abortu,neskatoties uz to ,kads ir bērna tēvs.
30.09.2013 13:56 |

10 gadi
Reitings 275
Reģ: 02.12.2012
Come on, liekat mierā to nabaga čali!

Autorei - Diemžēl, ir ļoti daudz cilvēku, kuri dzīvo ''kastē'', un, kuri runā, nesaprotot, ko. Redzi, dzer daudzi, un ir grūti noteikt to, vai no alkohola ir atkarība, vai nav. Tur tev jāpavēro ciešāk. Runājot par zāli - nepazīstu nevienu zāles pīpētāju, kurš zāli uzskatītu par primāro, kur nu vēl svarīgāku par sievietes/bērna vajadzībām. Tā nav atkarība, tā ir brīvā laika ne īpaši lietderīga pavadīšana.
Liela daļa jaunu vīriešu bezgalīgā laimē tevi aiz rokas rautu uz abortu māju, tāpēc aizdomājies par to, kāpēc šis jaunais cilvēks ir gatavs uzņemties atbildību. Domāju, ka tāds fakts, kā tas, ka viņš sūta naudu saviem vecākiem, ir būtiskāks par to, ka par kaušanos pasēdēja cietumā. Man ir draugi - izbijušie cietumnieki, un viņi ir reāli normāli cilvēki. Par viņa izglītību arī iesaku neuztraukties, jo bērns ir tiešām lieliska motivācija darīt lietas. Ja vien viņš nav traks šizofrēniķis, kurš no rīta grib bērnu, bet vakarā nē, tad, pēc tevis teiktā var noprast, ka uz viņu var paļauties.
Protams, svarīgākais ir tas, kādas ir tavas jūtas pret viņu, un iesaku izdarīt izvēli vadoties pēc tā. Ja jūti, ka ar šo cilvēku spēsi būt kopā ilgstoši, tad pārdomā visu vēlreiz.
30.09.2013 15:11 |

10 gadi
Reitings 565
Reģ: 29.01.2009
Man reiz bija pazīstams kāds puisis - šobrīd viņam arī 20, strādā ārzemēs pa fermām, pīpē zāli katru dienu, lieto alkoholu, ir pasēdējis. Vai tik tava vīrieša vārds nesākas ar K. ? Nu ja nē, tad mūsdienu jaunatne galīgi ir sagājusi sviestā :D
30.09.2013 23:14 |

Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
Skudra :D
01.10.2013 15:52 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits