Puisis nepiekrīt abortam! ;( ;( ;(

Reitings 1446
Reģ: 20.12.2011
Esam kopā tikai dažas nedēļas un sanāca kā sanāca. Man, protams, bez jebkādas aizdomāšanās bija skaidrs, ka es neesmu gatava. Bet, diemžēl, puisis ir ļoti sagrauts un mani ļoooti nosoda, liek pārdomāt, spiež uz emocijām, solot zelta kalnus mūsu ģimenei. Bet puiša karjeras sasniegumi aprobežojas ar ārzemju fermām, nepabeigtu arodskolu u.tml, tāpēc es pagaidām bērnam to labo nākotni neredzu. Vai tiešām šeit es esmu tā sliktā? Un vai tomēr no šāda veida puišiem iznāk lieliski ģimenes cilvēki?
29.09.2013 17:04 |

10 gadi
Reitings 4446
Reģ: 02.01.2011
Naudiņu aizņemies kaut vai SMS kredit, gan jau atdosi.

Ibio, es gar zemi :D cilvēkam nav 50 Ls, bet vēl iesaka iegrābties kredītā :D
30.09.2013 11:59 |

Reitings 5075
Reģ: 19.04.2013
Ideali ieteikumi, tiesam- uztaisit abortu, samelot, ka spontanais. Uzskatu, ka par savu riibu vajag atbildet un sadas lietas apspries ar sev tuviem cilvekiem, nevis nakt cosmo- sudzeties cik tev slikts puisis, nav berns un dawaj atbalstiet uz abortu.
30.09.2013 12:05 |

Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
Bet reali - KAS vinai dos naudu, lai bernam sapirku vajadzigo? Kas maksas par arstiem? Kur vina dzivos? Dekreta naudas vinai nebus,cik es saprotu, jo meitene nestrada, bet stude. Kaadaa veidaa dzivot un uzturet to bernu?
30.09.2013 12:10 |

Reitings 5075
Ar ģimeni, draudzenēm, draugiem par šo es nevēlos runāt,jo tomēr, ja apkārtējie zinātu par manu abortu, nav tas pats labākais. Tāpēc es varu izpausties un uzklausīt padomus vienīgi šeit.

NU, ko tad tu prasi padomu, ja esi izlemusi par abortu. Logiski, ka tuvakie varetu but pret un piedavat palidzibu, bet prieks kam?! Var tacu aiziet, iznemt bernu un dzivot talak ar savu superigos puisi/
30.09.2013 12:10 |

Reitings 870
Reģ: 13.09.2012
Mi amor, bet Cosmo jau tam ir domāts, izstāstīt savu bēdu šeit, ja nav neviens cits, kam izstāstīt.
Katram ir savs viedoklis. Tāpēc uzreiz nav "jānoliek" kāda cita viedoklis. Katrs uzskata kā viņš uzskata. Autore izvilks no tā sev vajadzīgo, pārējo izlasīs un tas arī viss. Tāpēc jau tas ir forums, kur viedokļi būs ļoti dažādi. Nebūs visām vienots.
30.09.2013 12:13 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
freijace, es Tevi nenosodu, bet ceru, ka no šī iemācīsies, ka pārtrauktais dzimumakts nav kontracepcijas metode un uz priekšdienām to vairs neizmantosi.

Es piekrītu tām, kas saka, ka Tev jārunā ar mammu, ja vien puisis tiešām neiedod to naudu abortam. Tad varbūt tiešām nesaki nevienam un dari. Ja Tev ir tikai otrā nedēļa, pacieties vēl vienu un pagaidi to naudu - ja neatsūtīs, runā ar mammu. Un tas jau parādīs, cik ļoti vari uz viņu paļauties.
Bērns ir Dieva dāvana, bet tā ir arī atbildība. Citos gadījumos es esmu pret abortu, bet, ja pašai nav izredžu to bērniņu normālos apstākļos audzināt, pie kam bērniņa tēvs ir pierādījis, ka sava stulbuma pēc spēj nonākt cietumā, tāpat viņš ir ārzemēs un viss smagums uz Taviem pleciem, neizklausās diez ko cerīgi.
Viņš pīpē zāli. Visi 20gadnieki tā nedara gan. Tas nav normāli.

Turies, būs labi :)

P.S. Tām, kas saka, ka aborts maksā 30-50Ls, nez pa kādiem kaktiem tad jūs tos esat taisījušas. Man dažas paziņas ir taisījušas abortus, parasti es esmu tā, kas viņām palīdz atrast vietas, kur pierakstīties. Tie ir 70-100ls. Analīzes atsevišķi netaisa, to dara pie reizes - tajā pašā iestādē, kur tiek veikts aborts un tās parasti ir iekļautas cenā, jo ir obligātas.
30.09.2013 12:13 |

Reitings 5075
Autore, jau taisot temu ir izlemusi ko darit. Vajag tikai apstiprinajumu, ka vina ir nabadzite un dara pareizi.
30.09.2013 12:15 |

Reitings 1446
Es tieku ļoti stingri audzināta, tiek kontrolēts, kur es eju, ar ko runāju pa telefonu, vai tik nedēļas desmit latu vietā neiztērēju 12, kas nozīmētu, ka es esmu nopirkusi cigarešu paciņu (īsti smēķētāja nekad neesmu bijusi), tāpēc mātei labāk par abortu nezināt, jo tad man vispār būs jādzīvo arī studiju laikā mājās un katru dienu stundu prom atpakaļ jābrauc uz skolu no lauku mājas bez maz vai meža vidū. Ka sēžot lauku mājās, nekur pilnīgi neejot cilvēks degradējas, manai mātei neieskaidrot.
30.09.2013 12:16 |

10 gadi
Reitings 4446
Alexxa- pilsētas poliklīnikā aborts līdz 8.ned.- 50 Ls, līdz 12.ned.- 70 Ls...
30.09.2013 12:23 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
nu par to zāles pīpēšanu tas ir diezgan nopietni. ja viņš to dara varbūt reizi pusgadā, tas būtu sīkums, bet, ja tas notiek katras brīvdienas un biežāk, kā arī lieto alkoholu, tā jau ir reāla problēma. tā kā es redzu, kā dzīvo draudzene ar savu draugu, kura neuzskata, ka tā draugam ir pārāk liela problēma, neieteiktu domāt, ka tas ir tāds sīkums vien, jo nauda reāli aiziet tikai viņa izklaidēm. jo nu, piemēram, pīpēt zālīti katras brīvdienas un lietot alkoholu nav lēts prieks...bērnu jau tāpat nav viegli uzturēt, kur nu vēl savienojumā ar šādām izpriecām..
30.09.2013 12:24 |

Reitings 8272
freijace- cik noprotu, tava māte ir pat pārāk stingra...tad jau labāk tiešām viņai neko nestāsti.. bet varbūt sāc domāt par to, ka tiec pamazām vaļā no mātes važām?
30.09.2013 12:26 |

Reitings 1446
Puisis naudu abortam iedos, tas jau bija zināms no paša sākuma. Vakar man bija mazliet šoka stāvoklis, kad viņš tik ļoti par to pārdzīvoja, kas arī ietekmēja mani un, jā, es nabadzīte,uztaisīdama diskusiju gribēju dzirdēt, ka daru pareizo izvēli, dzirdēt no citiem, ka tiešām būtu neprāts paturēt un tad es vienkārši nomierinātos.
Bet nevajadzēja diskusiju taisīt, tikai novilcināju laiku neaiziedama pie ginekologa un jau sāku pārdomāt.
Diskusija no manas puses slēgta.
30.09.2013 12:27 |

Reitings 1446
bet, ja tas notiek katras brīvdienas un biežāk, kā arī lieto alkoholu, tā jau ir reāla problēma.

es vēl būtu priecīga par to, ka TIKAI katru nedēļas nogali.....
30.09.2013 12:29 |

10 gadi
Reitings 4446
nezinu gan kāda tev mamma, bet ja pie manis kā mammas atnāktu meita un teiktu: davaj man sotaku, gribu abortu.. Nu nez.. pati sūdus savārīji, pati ar domā.. domāju, ka mammai ar nauda apkārt nemētājas..
30.09.2013 12:34 |

10 gadi
Reitings 13809
nezinu gan kāda tev mamma, bet ja pie manis kā mammas atnāktu meita un teiktu: davaj man sotaku, gribu abortu.. Nu nez.. pati sūdus savārīji, pati ar domā.. domāju, ka mammai ar nauda apkārt nemētājas..

Tā jau arī normāla mamma nerīkotos.
Mani arī audzināja stingri, bet domāju, ka pat krusttēvs, kas vispār šajos jautājumos ir ļoti stingrs un kategorisks (jā, uzskata, ka, paliekot stāvoklī no nekam nederīga vīrieša, meitene sagandē savu dzīvi), atbalstītu mani un palīdzētu audzināt bērniņu.
30.09.2013 12:36 |

Reitings 5075
freijace, saproti, ka neviens tev te isti vertigu padomu nedos, kaa tik tavi tuvakie. nNeviena no cosmo lietotajam nezin neko par tevi un tavu dzivi. No paris taviem aprakstiem, nevar ieteikt ko tev darit. Aborts, tas ir loti nopietna un intima tema.
30.09.2013 12:40 |

Reitings 8272
freijace- tad vēljovairāk..visa nauda aizietu tāpat zālītei un alkoholam. un tu vēl dabūtu piemest viņam no savām kapeikām..labāk ātrāk tiec vaļā no tāda vīrieša. protams, ka šādiem cilvēkiem arī ir jūtas un arī viņi grib bērnus. tādēļ ir tāda reakcija. bet tas nenozīmē, ka viņi spēs atturēties no šīm atkarību izraisošajām vielā un normāli un pienācīgi uzturēt bērnu. to, ka viņam ir atkarības (veselas 2) viņš droši vien pat neapzinās.. tad par ko tur vsp var runāt no viņa puses par kādu atbildību, par kādu bērna uzturēšanu...viņš pat nebūs spējģis bērnam pasēdēt blakus pa nakti, paauklēt, ja tev būs slikti, jo būs vnm sapīpējies un sadzēries.. tā aina, kas grozās gar manām acīm, ir vnk graujoša, ja tu paliksi kopā ar šo vīrieti un paturēsi bērniņu..
30.09.2013 12:49 |

10 gadi
Reitings 4446
atbalstītu mani un palīdzētu audzināt bērniņu.

Nu re, Anny, audzinātu bērnu nevis dotu naudu abortam, tad jau tas skuķis var izdomāt katru otro mēnesi skriet mātei kāst naudu abortam..
Bet vispār, lēmums jāpieņem pašiem, cosmo te līdzēt nevar, nu vienīgi iedodot naudu abortam vai paņemot mazo audzināšanā..vai atgādinot par baby box'u..
30.09.2013 12:58 |

Reitings 2542
Reģ: 07.06.2012
freijace- tad vēljovairāk..visa nauda aizietu tāpat zālītei un alkoholam. un tu vēl dabūtu piemest viņam no savām kapeikām.

Šitie spriedelējumi tā uzjautrina, ne redzējušas, ne runājušas ar šo cilvēku, kad jau zina, kur šis naudu terēs. HA, HA, HA.
30.09.2013 13:04 |

Reitings 8272
Šitie spriedelējumi tā uzjautrina, ne redzējušas, ne runājušas ar šo cilvēku, kad jau zina, kur šis naudu terēs. HA, HA, HA.

atkarībniekiem tikai tur arī nauda aiziet. pati autore teica, ka biežāk kā reizi nedēļā tās lietas tiek darītas. kur tad pēc tavām domām nauda aizies visu laiku? bērnam paliks tikai tas, kas paliks pāri...un spriežu to pēc dzīves realitātes, nevis izdomāju kko. ja kāda zina kādu labāku dzīves piemēru, kur zāles pīpmanis un iedzērājs (ja ne alkoholiķis) pēc bērna piedzimšanas to daudzkārt samazina vai vsp met pie malas, lūdzu saki. par iedzērājiem vēl mēdz būt, ka viņi mainās, bet šie zālīšu pīpētāji - man reāla dzīves piemēra nav.
30.09.2013 13:19 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits