Tikko klausījos jauno Flo Rida & Pit bull dziesmu http://www.youtube.com/watch?v=_cBQtT9Aux0 Nespēju noticēt, baltajai meičai ir pakaļa. Gribu redzēt. Melnajai meičai ir pakaļa, tas nav noslēpums.
Cik tās ārzemju dziesmas patiesībā ir smieklīgas, kad paklausās tekstu :D
Jūs ieklausāties dziesmu vārdos? Kuras dziesmas liekas vissmieklīgākās, ar visstulbāko tekstu? :D
Tu vari stāvēt zem mana lietussarga, sarga, sarga ē ē ..... :D
P.S. Patīk kā transleiteris ir pārtulkojuši I don't care uz man ir pajāt :D Nekad mūžā nebūtu ko tādu iedomājusies :D
Man vispar MTV muzika liekas nenormali tizla. :D Ir dazas dziesmas, kas liekas jaukas, bet nu.. Un I dont care vel joprojam atgadina Positivus, jo tur tas bija hiits, kas tika dziedats un dziedats uz rinkji. :D
Es tieši vakar dzirdēju Can`t Believe It. Un pirmo reizi ieklausījos dziesmas vārdos. No sākuma nevarēju saprast, kas tur ir tajai baltajai meičai :D bet nu man īsti nepatīk šādas dziesmas.
Nicki Minaj,Kanye West un Drake ir diezgan šausmīgas lirikas. It sevišķi reperiem-lasi un liekas,ka pilnīgs bezsakars savārstīts kopā,bet ar bītu un mūziku,neiedziļinoties tekstā,liekas-ojā,super dziesma.
Tiklīdz ir kkāda runa par dziesmu vārdiem, atceros, kā vienreiz dzirdēju to Mināžas ''Stupid hoe''.
Jaāāa...piedziedājums vien jau ir ''super dziļdomīgs'' :D:D:D:D
Ai, es vispār parasti pievēršu uzmanību tikai to dziesmu tekstiem, kuras man patīk. Pārējos gadījumos - tikai tad, ja tas vnk iekrīt ausīs kā kkas superlabs vai tik idiotisks, ka vnk nevar nedzirdēt un nepamanīt :D